12

Анонимен

преди 1 година

Болшевиките са включили vpn-а и си пишат плюсове и минуси. Вас тези изкуствени плюсове и минуси няма да ви спасят. Един ден всеки, който е на страната на болшевиките ще бъде съден.

11

Анонимен

преди 1 година

Уж войната беше за да се защитят рускоговорящите в Украйна, а се получи така, че най-много в тази война умират именно рускоговорящите в Украйна (и в Русия). Защото войната се води в източна Украйна, а там са предимно рускоговорящи. Цели градове бяха изравнени със земята. Колко хора бяха убити там от агресора. И после Путин се чуди, защо сега в Украйна рускоговорящите го мразят.

10

Анонимен

преди 1 година

Какви азовци ги гонят тези? Какъв Донбас? Я вижте руските данни за цивилните жертви в Донбас. Последните 2 г. са умрели в Донбас преди войната 13 цивилни. След началото на войната колко цивилни са умрели? Путин явно си мисли, че огън се гаси с бензин. Но както се вижда, най-много ще пострадат Русия и руснаците.

9

Анонимен

преди 1 година

"Путинофилите заслужават по една ракета да им падне лично на тях. Каква е тази дива радост в сатанистите, че умират невинни хора в собствената си държава нападнати от страна терорист, агресор?" ...........кровофил, самите хохли съобщават най-често за 2-3 ранени, това не са ти безразборни бомбандировки със снаряди в Донбас, както правеха азовците

8

Анонимен

преди 1 година

А Путин що арестува учените разработвали несваляемите кинжали?

7

Анонимен

преди 1 година

И дори и да унищожи и цяла Украйна и какво? Какво печели Путин?

6

Анонимен

преди 1 година

Може би защото ако нападнат крайните западни райони и някоя ракета падне в Полша или Румъния после ги е страх от чл. 5 на НАТО.

5

Патриотът

преди 1 година

Мел Гипсан нали сваля ракетите, като ги замеря с брадвички, аре по-спокойно!

4

Анонимен

преди 1 година

Отново тревога за въздушни нападения с изключение на крайните западни райони на Украйна. Защо руснаците пожалиха крайните западни райони? Може би защото там радиационния фон е висок?

3

Анонимен

преди 1 година

Защо тревожат хората, като краварското ПВО сваляло 100% от руските ракети, тц тц тц. Гавра с отрудения хохла, оставете ги да спят спокойно

2

Анонимен

преди 1 година

Украйна почва в здрача, живота си нелесен, а аз закусвам пак , шкембе с оцет и чесън! СЛАВА УКРАИНЕ!

1

По същество

преди 1 година

Как така? Нали има нов пакет санкции и патриот?