126

Анонимен

преди 1 година

Западът има двоен стандарт. Ако в прибалтика може да величаят даже и нацисти и ЕС мълчи, то защо ние да не можем да честваме Ванчето и цар Борис 3? ЕС подкрепя македонците засега! Имат още съмнения да не се отклонят от кошарата на ЕС, но веднъж вкарат ли ги необратимо и ги обвържат, нещата ще се променят.

125

Ковачевски

преди 1 година

Направо се преименувай на Ковалко и обяви война на Русия! Ако искаш долари! С България като враг няма да спечелиш много долари и вили!

124

Абе

преди 1 година

До Анонимен129 Никой не иска да ги приобщава, нито пък териториите им, искаме само да не преписват българската история за македонска и хора определяли се като българи за македонци! Но те пък, ако не правят това, са народ и държава без история!

123

Ех и македонците

преди 1 година

Искат да спечелят Евровизия!

122

Иска му се

преди 1 година

Да стате втори Зеленски-прате на пари, вили в Малибу! Милиарди от САЩ и ЕС у джобовете му..ама България не е Русия! И няма никакво гиополитическо значиние за САЩ!!

121

До 129

преди 1 година

Опази Боже! Само игнориране и това е! Икономически бойкот и никакъв туризъм там!

120

Ковачевски

преди 1 година

Ако мислиш, че като се обявиш за жертва на България и обявиш България за враг, САЩ ще ти отпуснат 100 милиарда долара итн. ЕС лидери ще идват у Скопие на поклонение пред жиртвата ти...много се лъжеш. България не е важна за САЩ! Тя е малка риба, а ти си дреееебна рибица у евроатлантическия поток ;))

119

Анонимен

преди 1 година

Най-голямата грешка в историята ни би било, за всеки случай, да се опитваме да ги приобщаваме или да се опитваме да си връщаме тези територии към България. Там явно ниската интелигентност е вече на институционално ниво. Само като му видя погледа на Ковачевски и ми става ясно, че в България няма да може и като таксиметров шофьор да си намери работа.

118

Да

преди 1 година

До Поправка За това съм написал "поне официално"!

117

Анонимен

преди 1 година

Украйна, Латвия, Литва, Естония, Молдова, Северна Македония съществуват като държави от 30-70 години! Преди това стотици години са били част от Русия или България! Затова В тях живеят големи количества етнически руснаци или българи ( РСМ). Защото собствиния народ е почти МАЛЦИНСТВО в тези държави, там цъфти такъв национализъм, че Чичко Адолф би завидял!!

116

Да

преди 1 година

До Анонимен Като говорим за факти, факт ли е, че субекта Македония, започва да съществува при създаването на Югославия? Факт ли е , че ако не беше призната от България, щеше да е поделена между Сърбия и Гърция?

115

Поправка

преди 1 година

До Да...България съществува много много по-отдавна.И още в именника на Българските ханове той започва с Авитохол от рода Дуло.Освен това първата Българска държава, официално спомената в историческите документи е от 165 година, а владетелите й не са ХАНОВЕ, както лъжливо ни учеха Руските другари, а КАНОВЕ и официалното обръщение към владетеля е било - "Кана Сюбиги", грубо казано "Велик княз"

114

Анонимен

преди 1 година

Клоун.

113

До 124

преди 1 година

А факт ре е, че себектите те са държави а??

112

До 118

преди 1 година

Ако мислиш че Украйна съществува по дълго от 1992, кажи един украински цар от хрониките ? Ето аз ти давам Самуил, Иван Асен! Нещо за УКРАИНСКИ царе? Наричени украински в историческите документи преди 1992??

111

Анонимен

преди 1 година

До 125. А факт ли е, че както Украйна, така и Македония съществуваха като субекти във федеративни държави? А това факт ли е? А факт ли е, че след разпадането на съответните федерации, тези субекти нямаха никаква друга възможност освен да станат държави? Това факт ли е? А факт ли е, че Узбекистан, Казахстан, Литва и Естония имаха същата участ? Това факт ли е?

110

Бърза справка!

преди 1 година

До Анонимен 123..."Македонскиот народ" съществува от 1944, когато му е написана "азбука" в манастира "Прохор Пчински", нещо като Българската азбука, писана на Сръбска пишеща машина и с няколко премахнати букви заменени с латински такива.Иначе народа е имал особено патриотично "македонско" самосъзнание, като неделима част от Българската народност.Или както е казал Тодор Александров - "Ако някой ми рече, че не сум македонец ще отрежа езика, а ако каже, че не съм Българин ще му отрежа главата"...

109

Да

преди 1 година

До Анонимен124 Като "Република". Но да не забравяме, че е имало Дунавска България, Първо Българско Царство, Второ Българско Царство, Княжество България, Царство България, Народна Република България и Република България! Та под каквато и форма да е, България /поне официално/ съществува от 1342г!

108

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е българския народ да намери обединение и да не допуска идеологиите на различните империи да го разделят и обръщат в битка със своите. Защото целта им е винаги една и съща, анексиране на български земи с българско население чрез войни, разрушаване на градове и села, и насилствено разместване на маси от етноси. Северна добруджа, беломорието, западни покра, македония? Кажете кой "голям" брат има отношение за тези неща. Ще се изненадате за произхода на имената на някои от тези големи братя

107

Анонимен

преди 1 година

Бе значение владичеството под което е бил, под източно-римско, османско, руско, англо-саксонско-немско, от колко време съществува македонския народ? Факт?