130

Анонимен

преди 1 година

Грешно е да се смята, че ЕС е рухнал. ЕС избледнява, но притежава огромни резерви и ще минат няколко години докато съвсем рухне.

129

Анонимен

преди 1 година

Масово работещите специалисти в руския ВПК напускат потъващият кораб за да не отидат в панделата като създателите на Кинжал.

128

Анонимен

преди 1 година

Димитър Стоянов: САЩ препоръчва България да продължи експлоатация на самолетите МиГ-29. САЩ няма как да ни предостави F-16 като заместваща платформа на българските изтребители и усърдно препоръчва на България да продължи експлоатация на самолетите МиГ-29. Това каза служебният министър на отбраната на изслушване в парламентарната комисия по отбрана.

127

Дедо ви Льольо

преди 1 година

Браво, само така, колкото по-бързо ни разорите толкова по-доре! Никакво жалене за нас тръскайте не до последната стотинка

126

кубанская столица

преди 1 година

До Руснаците си знаятТова беше сказано в пренссно значение, в голяма грижв за Россия. Ала вие говорите като враг, с омраза

125

айди контрата!

преди 1 година

100 хиляди (от които само 20 хиляди обучени и боеспособни) с 400 танка (полубракувани и само десетина нови Леопард), без военновъздушни сили, на фронт от 1000 километра на който от месеци наред вече са се укрепили и окопали половин милион руснаци с 1800 танка с огромно превъзходство във въздуха и наблюдение от спътници и чакат. Давай, давай контрата, че няма време, пари са давани, стотици милиарди да давани а контранастъпление - йок. Давай контрата, давай контрата, юруш, давай!

124

Анонимен

преди 1 година

ЕС ги взема от джоба на европейските граждани тия средства, включително от всички които са категорично против. Ама нали сме демокрация а не автокрация, решават нещо в Брюксел и не ги интересува мнението на гражданите.

123

Ха-ха-ха

преди 1 година

5 долара за един флакон зелен шпрей, толкова е струвал ремонта на Пейтриът.

122

кубанская столица

преди 1 година

Кой плати банкета? евройпейски страни и никога украина. Мислите, че украина може да върне задължине? Никога. европейски парите са загублени. Дайте повече пари на украина!

121

Коментар

преди 1 година

Европа вече се простреля в двата крака, май вече иска не що по-сериозно. Руска рулетка например?

120

Име

преди 1 година

Пращайте бе. Те европейците богати, а българите да не говорим. Ще платят всичко, няма проблеми. Само да кажа на тоя сайт и на ръчичките, които блокират, че системката ви + блокиращите ръчички са безсилни пред милиардите "възможности" + човек, който може да си го позволи. Да се сеща сам тоя, който блокира за нищо.

119

Мичето

преди 1 година

Абе чудя се,след толкова наливане на милиарди,Украина украинска ли е още,или са я продали?Всички знаем,че като теглиш пари после трябва да се връщат,че и с лихвите.

118

Руснаците си знаят

преди 1 година

Русия, това е една огромна психиатрия. Фьодор Достоевски, 1865.

117

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Пейтриъта работи като часовник. Очевидно осколките от унищожените Кинжали само са му одраскали боята. Всички ракети атакували Киев тази нощ са унищожени. Незначителни материални щети и само един ранен.

116

OMG_Lucker

преди 1 година

Ко? НЕ!!!

115

Путин

преди 1 година

няма заден ход. Русия ще победи!

114

Анонимен

преди 1 година

Абсурдната логика на болшевикът е, Ча ако се помагало на човек в нужда, така той се мъчел. Според сатанизмът на болшевиките, трябва на хората в нужда да не се помага и те да умрат и да престанат да се мъчат.

113

Анонимен

преди 1 година

При условие, че путинистите все обясняват, че помощта към украинският народ била вредна, но всички държави въобще не се интересуват от лъжите и абсурдите и малоумието на болшевиките, питам защо въобще се мъчат путинистите? Всичко,което трябваше да докажат на света доказаха.Всеки разбра що за стока са.Какво още искат?

112

Анонимен

преди 1 година

Е пък наливайте. Да има руснаците по какво да пуцат. Така няма да спре войната.

111

Браво Борел браво ЕС

преди 1 година

Още един пирон в ковчега на фашистка Русия. Но 4.5 сантиметра е много малко, трябват пирони по 10 по 15 сантиметра и забити на по-често.