57

Анонимен

преди 1 година

Как изобщо има възможност, да се записват разговори ... А сега де :)

56

ОТ РЪКОВОДСТВОТО

преди 1 година

ОТ УТРЕ ВСИЧКИ ОТ ПП-ДБ С КАСКЕТИ!

55

Анонимен

преди 1 година

Ако Гешев е решил да сътрудничи на правото и на обществото, нека да тикне Бойко в панделата. Не позволявай на никого да ти затвори устата.

54

Милионер

преди 1 година

Кака им Сийка Милева ще е главната на прокурорите. Те и без това са глухонеми, а тя им е говорителка. Така са нещата с българските прокуратура и правителства. Нека да си живеят с бюджетите за 2022 г., какт о ис миналото си на величия.

53

КИРО ТЪПОТО

преди 1 година

ДО ВЧЕРА ВИКАХМЕ СРЕЩУ ГЕШЕВ, СЕГА ГО ЗАОБИЧАХМЕ? НА ТОВА СЕ ВИКА ПРОМЯНА, А?

52

До Крипто мошеник

преди 1 година

Или може би славата така ни се е разнесла, че човека не знае какво ще му се случи в един момент и какво ще трябва да доказва, защо е звънял на еди коя си дата в еди колко си часа до български номер. Страх го е да набере български номер, човек работещ в международен телеком! Токувиш някой го обвинил в контакти с мaфиятa или шпионаж в полза на Рycия. Останах потресен.

51

:)

преди 1 година

Спомням си с умиление как цялата гилдия, начело с този, заставаха плътно в защита на каскета си и го венцеславеха :):):):) А този забрави как каскетът веднага го изпра за апартаментите на сина му, уж де :):):)

50

КирКорЛор+Муньо

преди 1 година

Ще арестуваме Бойко,а кога да арестуваме ***, КирКорЛор ,Спецов, Божков, Цв.Василев, Нексо мошениците и Путин.

49

Кукундрел Василев

преди 1 година

За неслушалите записа - в него Сарафов се кълне на Гешев във вечно приятелство и вярност. Появи се информация, че записа е придобит чрез СРС. Ако това е така, това означава, че или телефона на Гешев или този на Сарафов или и двата се подслушват от службите и всички копрометиращи разговори, заплахи и врътки относно предполагаем заговор за отстраняване на главния прокурор са прихванати. Съвсем скоро някой ще изяде бахура много сериозно.

48

Крипто мошеник

преди 1 година

Има начин да набереш български телефонен номер. Трябва да си чист пред закона.

47

СЛЕД ЮМРУКА И ПП

преди 1 година

ПРОКУРАТУРАТА Е МЕНТЕ, ПАРЛАМЕНТА Е МЕНТЕ, ПРЕЗИДЕНТА Е МЕНТЕ, КИРО Е МЕНТЕ, ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЪЛЪБА Е МЕНТЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЦЪРКВА, БДЖ, ПЪТИЩА, БТВ, НОВА, БНТ, БНР, ГРАНИЦА, МВР... , ЧЕ ТО КАКВО ОСТАНА?

46

Анонимен

преди 1 година

Арестувайте Бойко Борисов и шайката около него. Много прокурори и съдии са за затвора.

45

В.Узунов

преди 1 година

А Сиса като я изритат за да не се записва в бюрото , ще може ли да я взема да ни сервира в кварталното кръчме?

44

ИТН и ПП-ДБ

преди 1 година

След като плюехме по главния прокурор две години,ние сме причината за тези прокурорски циркове на кариерисчета с космически заплати.

43

Анонимен

преди 1 година

Трябва да обявят наблюдаващ следовател по случая с теракта към Гл. Прокурор щото той не може сам да разпореди чрез системата за случайно разпределение на наблюдаващ прокурор,който да разпореди следствие от следствен състав с наблюдаващ следовател чрез системата за случаен подбор на наблюдаващи следователи,защото е в съмнение,че използва системата за разпределения на наблюдаващите служебни упълномощени лица за своя изгода,а зама му към следствието не иска да разследва случая и пряко го обвинява.

42

ИТ специалист

преди 1 година

Наскоро колега от западна Европа ме търсеше спешно,подпитал друг колега за телефонния ми номер.По едно време другият колега ми се обажда на мобилния и ми казва да се свържа с въпросния търсещ ме през тиймса.Звънкам му аз,разбрахме се по служебния въпрос и го питам-добре де, дадоха ти личния ми мобилен номер,роуминга е безплатен в ЕС,а и си със служебен телефон-като ти е спешно,защо не ми звънна директно. Отговора беше - цитирам - няма начин някой да ме накара да звънна до български номер

41

Станах Кривоглед

преди 1 година

Кой е добрия и кой лошия, някой разбра ли?

40

Резил

преди 1 година

Дайте по-експедитивно с тази мелодрама, че посрамихте татковината пред света.

39

Лилипутин

преди 1 година

Докато прокурорските атове се ритат цените в магазините растат,народът изнемогва. пРезидента се усмихва накриво, Дончев също се усмихва иронично, мисирките гледат уплашено, бомбата гръмна и се размириса на кирливи "***"( *** де).

38

Анонимен

преди 1 година

Айдеееееее - почна се!!!! Лаййййнометите са заредени и предстои взаимната стрелба....Отивам на бързо до магазина за бира, картофки и пуканки и с нетърпение чакам вечерните новини. Благодаря на герП за хубавото шоу, щото по ТВ иначе не дават нито един нов филм. Тааааа отново - Благодаря ви ГерП.