970

Анонимен

преди 1 година

С русофили не може да се спори защото адекватен човек изначално няма да се върже на руските лъжи. Затова просто извергнете русофилите от приятелите, познатите и роднините с които си общувате. Мястото им е да са аутсайдери в обществото. Ако не им харесва в ЕС и НАТО, да си хващат влака за Москва. Путин подписа указ - дава руско гражданство ако се запишеш в армията. Отлична възможност.

969

Анонимен

преди 1 година

Ей Българин, с кого си лягаш толкова рано? Азис?

968

Анонимен

преди 1 година

До 1069.Тинфобре ли си бе кой ще се занимава от Русия с България бе.Какво можем да дадем на Украйна та нещо да променим.Нищо .Това , което можем е да си развалим отношенията с Русия и това само ще ни навреди икономически,както и стана.

967

Анонимен

преди 1 година

Нищо не са потвърдили cnn, лъжец.

966

Българин

преди 1 година

Пичове, много сте плоски всички без колегата Анонимен, който е по-голям русофоб и от мен. Лягам си, не ми е забавно да се занимавам с вас. Лека нощ и утре още 2 пейтриъта да думнете.

965

Анонимен

преди 1 година

Значи система за противовъздушна отбрана не успя да защити себе си.

964

Анонимен

преди 1 година

До 1089Кой ти работи денонощно бе .Ти знаеш ли къде са заводите за оръжия.Е в Сопот от 10000 град 5000 и преди това работеха във ВМЗ и сега ми кажи как ще намерят още 10000 и то хора с професии специални,за да работят денонощно.правенето на оръжия,не е да пасеш крави.и не си мисли,че някой ще допусне това,което се случи.Да не говорим,че ние нямаме кой знае какво производство с тия два завода и изобщо не можем да осигурим нещо ,което да промени военните действия.

963

Българин

преди 1 година

На руснаците вярваш и като кажат, че от началото на специалната операция са загинали 37 руски войници, нали?

962

Поведенчески

преди 1 година

До Анонимен АНАЛИЗАТОР ахахахаахах Тука и руски психолози са се намъкнали.Митрофанка калпазанка е подхвърлила една торба с рубли,нищо,че рублата е две стотинки,и е обещала нов електрически Москвич.Ще бъде бясна битка между руските АНАЛИЗАТОРИ!

961

Анонимен

преди 1 година

Това е победа за системата Пейтриът. Тя успя да свали хиперзвуковия Кинжал... Върху себе си.

960

Анонимен

преди 1 година

До 1081Ами всички са украинци и аз съм ги хванал повечето.Имат един и същи модел на поведение и дори не се усещат.Трябва само да наблюдаваш добре и да знаеш кое да гледаш и като пишат тук се държат, както и украинските блогъри.На Зеленски и другите поведението им е същото.Това се нарича поведенчески анализ.

959

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Що да правят протеси за даване на оръжие?Тя държавата така или иначе си дава.Военните заводи работят денонощно и бълват оръжие за Украйна.И няма как да е.Когато има война,върви оръжието.Когато има глад,работят хлебарниците.И само така да вмъкна,украинците много обичат Булспайк.С него са изтормозили и потрошили огромно количество руски танкове.Вие може да си виете срещу войната,но тя си върви и не е в полза на Русия.

958

Българин

преди 1 година

Били против даването на оръжия. Ей затова не мога да ви дишам. Показват му снежно бял лист, оня вика - Черен е. Zмърт за вас, поддръжници на руските фашисти.

957

Българин

преди 1 година

Прякорът ми е "Еклера" - постоянно ме пълнят с бял крем отзад...

956

Анонимен

преди 1 година

До 1073Къде ги видя 5000 на протеста бяха 12000 в София и общо 30000 в цяла България.И пак ще те питам да си виждал някакъв ,антипротест да се дават оръжя на Украйна или митинг в подкрепа на Украйна.А да такъв няма.И на всякъде по света хората са против даването на оръжия на Украйна.Така,че ни ми говори глупости някакви си украинци и такива от гей дружинка калинка се изказват само в подкрепа на Украйна.Ама прави впечатление,че до едни не са образовани,а с развитие на осмокласници.

955

Анонимен

преди 1 година

До До 1070 Мерци, мога и още. Странджата не смее да си напише ника, луд става, газ пukae. Нищо чудно Българин да е Странджата. Един и същ е, бълва коментари и помпа лайкове с VPN или TOR.

954

Анонимен

преди 1 година

Минус за 123 нещо не ми се хваща но не го одобрявам. Минус за 123.

953

Българин

преди 1 година

Обиждайте по форумите и пръцкайте от кеф, че друго не ви остана. От фронта само разочарование ви носят брстушките, Та чакате поредната лъжа на Коминтерна като днешната с ударения Пейтриът. Цирк.

952

Анонимен

преди 1 година

Той кинжал може да развива максимално колкото си иска, но при достигане на целта, скоростта му е колкото на изстребител - едва 2-3 маха. Това го има в руските медии от преди войната. За съжаление и западните журналисти са некадърни и всички повтарят маркетинговия трик да наричат обикновена балистична ракета хиперзвукова въпреки, че всички балистически ракети са хиперзвукови.

951

Анонимен

преди 1 година

Хем свалиха всички ракети, хем Пейтриът беше унищожен... По време на война лъжите са безгранични.