208

АНГЕЛ

преди 1 година

Дори след нови 50 000 укро жертви за последните 2 седмици не губите чувството за пропаганда !

207

Анонимен

преди 1 година

Относно Северна Добруджа, след руския цар Александър Освободител, който е убит, идва на власт Александър 3 синът му, който е кофти цар и дори иска да върне крепостничеството и да забрани университетите за нисшите касти на руското общество и той се гътва, но по негово време е казусът Северна Добруджа. Е, при нас също е имало кофти царе, но това не определя историята на дадена държава.

206

Анонимен

преди 1 година

На 25 юли 2018 г. руската Държавна дума прие закон, който се опитва да задоволи всички. Според него в националните републики ще има предмет "роден език", а хората, които изберат руски, могат да учат него вместо татарски, бурятски или табасарански. Така всеки има свободата да избира и съдбата на езиците, различни от руския, ще бъде решавана от националните малцинства и от това дали те самите ще решат да изучават родните си езици

205

Анонимен

преди 1 година

Трябва ли да се споменава как Северна Добруджа беше откъсната от България? С помощта на братска Русия? За Южна Добруджа? Кой е давал жертви да бъде опазена и срещу кого, отново. Толкова много история е изтрита от верния на Кремъл комунистически режим, потомците на който ДНЕС са отново в българския парламент държани за хомота от Митрофанова, но облечени в капитализъм.

204

КАКАЯ НИШЧЕТА

преди 1 година

РАШКИТЕ И ДА БЯГАТ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СТИГНЕ. АМА ВАГНЕРОВЦИ ГИ ЗАСТРЕЛВАТ И ПЪЛНЯТ ЧУВАЛИТЕ? ПУТИН Е ДОВОЛЕН И СЕ КЕФИ В БУНКЕРА!

203

Анонимен

преди 1 година

И за антибългарските филми на руското посолство в Македония, които не спряха своята пошла политика на антибългаризъм и настройва на македонците в омраза срещу българите. Същите на част от които българи предци са им раздавани македонски паспорти насилствено от комунистическата хунта служеща на Кремъл. Но кръвта вода не става. И това няма да бъде забравено. И за сръбската църква, която продължава да зачита македонската за сръбска колония. И никой не смее да се противопостави на руския империализъм

202

Анонимен

преди 1 година

Само психично болен човек или икономически зависим, би бил на страната на руския фашизъм, който извършва огромен геноцид върху украинския народ. Има безбожието дори да забраняват българскоя език. Путинската нацистка хунта вече не веднъж през последните години пряко се опитваше да изпочава и променя историята на българската писменост. Тези жалки нацисти и империалисти посмяха да се гаврат с българската история на писмеността. Това няма да бъде забравено.

201

Мужик

преди 1 година

Руската армия е велика само във филмите на Мосфилм!

200

Питанка

преди 1 година

До :))))))))))))))))))): Кьорав, а вижда...

199

Питакна

преди 1 година

А Украйна какво е претърпяла, тежки приходи на техника ли?И в какво е надвила, в загуба на позиции ли?

198

Анонимен

преди 1 година

Половинита от руската история е историята на Волжска България, днес Татарстан в рамките на Руската федерация. Миналата година се празнуваха 1100 г от приемането на исляма от Волжска България. За добро или зло независимо от начина, по който българите почитат Бог, ние всички сме потомци на велик род. Е, аз съм на страната на Руската федерация, защото имам сродство с нея. Западна Европа ми е периферия. Апропо, държавата с най-ниски коефициент на раждаемост в света е Германия. Нас ще ни има.

197

надвили сте Русия

преди 1 година

само в инстаграм и туитър

196

Анонимен

преди 1 година

A едно време ни приспиваха как Иван като подкара танка, ще го спре чак на Атлантика :))) хахаха те своите не могат да превземат, какво остава за истински враг.

195

хммм

преди 1 година

Тези драскачи на небивалици от днесбг ако не са здраво заплатени от пропагандния западен свят явно са доста заблудени, че се опитват и нас да учат кое е правилно. Защо не напишете нещо за протестите в Париж, за това как либерална демократична Франция се справя с проблемите си? След това малко за Италия, където на площадите в големите градове има стачки срещу спонсорирането на войната в Украйна? Може да завършите с изборите в Турция където някой наля милиони, ама не му се получи с кандидата нещо.

194

Анонимен

преди 1 година

На на ни изключихте руските телевизионни канали, но няма страшно. Вие ще ги гледате и ще ни разказвате.

193

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха , Заглавието от плакат на театър "Сълза и смях" ли е ?! Нелито май се е събудила с пръсти в контакта ...

192

(-_-)

преди 1 година

Гледам някой хора се образоват с бтв, а други смятат, че като имаш голям бюджет за военните и видиш ли правиш по-добро оръжие.. Ми не, света не е САЩ, нито ЕС. В същност това е една много малка част от света! И най-забавното е, че ако подкрепяш Русия автоматично си русофил.. А възможно ли е да подкрепяш тези, които се борят против фашистка идеология и в същото да не си фил или фоб, а?

191

Ееее, изложихте се!

преди 1 година

Украйна надвила Русия!?!? Кой ви шепти лъжи в ухото? САЩ,ЕС и НАТО изразходваха всичките си свръх запаси.В резултат 5 нови републики влязоха в състава на РФ.

190

40 НАТО бандита

преди 1 година

Срещу една Русия - и пак губят, макар че медийно му викат 'победа'.

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 88 И с какво умнико ще треснат "западната тежка артилерия", като не могат да я стигнат, щото е по-далекобойна. Но пък е малко и джепането е скъпо. За 152 и 122 мм. България живее от това. Ако го нямаше, бюджетния дефицит да е 33% а инфлацията 1500%. Но възможностите ни хич не са чак толкова големи. Може да им дадем оръдия колкото щеш, но няма да има с какво да стрелят. Но това, че не дадохме МИГ-овете беше грешка.