162

Мутри вън

преди 1 година

А нещо за грабежа на ГЕРБ за десетки милиони в Варна където са положили бракувани тръби и сега те гърмят?!

161

Да

преди 1 година

Габриел ако знае как ГЕРБ ограби България ще бяга бързо бързо за Брюксел .

160

Анонимен

преди 1 година

МАРИЯ ГАБРИЕЛ СЛУГИНЯТА НА ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ В БЪЛГАРИЯ. ЦЯЛАТА И ПРОГРАМА КАТО ЕВРОКОМИСАР Е ПИСАНА ОТ ТЯХ И ЗАТОВА Е ЕДИН ГОЛЯМ ПРОВАЛ.

159

Анонимен

преди 1 година

Герб.сдс след като не искат ПП.дб да ги унижават да отиват ДПС и ИТН да ги унижават обаче пак няма да е достатъчно съдбата им такава какво да правиш.

158

Х

преди 1 година

Направила му добро впечатление , и тая ша качи парапето ...

157

Беновска пипа

преди 1 година

Експерт от нейното ниво :) С българска филология е експерт по дълги празни приказки? Ако не беше сватосването щеше да е експерт, но друг път ...

156

Анонимен

преди 1 година

Деса поетеса нито искам да я чувам нито да я виждам нито Герб.сдс нито ПП.дб да се омитат двете страни на една и съща монета са. Козяк протежета.

155

Анонимен

преди 1 година

Така нареченият български политически живот наподобява реалити готварско шоу. Зрителите избират, включват и изключват в шоуто характери, не политики. Просто един ги "кефи" повече от друг. Не че е нещо лошо, но ако се замислим демократичният процес, наречен избори е напълно обезсмислен. Ясно е, че който и да оставим накрая в шоуто той ще бъде не държавник, а просто служител на ЕС. Т

154

Голям

преди 1 година

Тези преговори ги започнахте един ден по-рано.

153

Ми

преди 1 година

ДБ нещо мълчат.

152

Анонимен

преди 1 година

Мария Габриел е абсолютната противоположност на шарлатаните - мошеници киро и асен лансирани от комунистически доносници, деца на крадливата и лъжлива номенклатурата!

151

Не се учудвам..

преди 1 година

ПП ДБ се командват от скелети, черепи и мустакати.... Нямят нищо общо с Брюксел, Берлин и Париж..

150

Анонимен

преди 1 година

Националният нихилизъм си има цена. В случая цената е българската държавност. Не може хем да сме в ЕС и да сме европейци, хем да имаме независима държавност и сами да приемаме закони, по които да живеем. България избра да сме ЕС. Само една партия в парламента държи да върнем и укрепим българската държавност, но тя е с малка подкрепа.

149

Анонимен

преди 1 година

Коалицията ППДББСП е на нас богатите и умните с червено потекло. Само ние можем да изведем България от тежката криза и липсващите милиарди в бюджета. ППДББСП за победа!

148

Путин е ВЕЛИК

преди 1 година

ЦВ.ЦВ.къде се е покрил,Шиши къде е?Гешев-Каскета никакъв го няма,покри се и той.Играят се някакви игри.От Козяк дърпат конците на наще кукли в парламента.Няма как да е иначе,защото от Козяк ще бъде наказан и ще се озове зад борда на Кораба.Всичко зависи от това как ще свърши войната между Запада и Русия.

147

анонимен64264

преди 1 година

махнете се бе никой не ви иска *** ,вземете си и кирчо и кокорчо,че и гномчето атанасов

146

Анонимен

преди 1 година

Всички без Възраждане са за прилагане на Истанбулската конвенция, изпращане на милиони снаряди за Украйна, закриване на ТЕЦ, още фотоволтаици в сметките ни за ток и заличаването на българския лев, като процес от промяна на националната идентичност към "европейска". Болшинството от българските граждани подкрепят това. Да бъде волята им.

145

ВЪЗ . РАЖДАНЕ....

преди 1 година

Е РУСКО - ЧЕЧЕНСКА ПАРТИЯ...

144

АнонимеН

преди 1 година

НА ИТН ВЕЧЕ НЯМАН НИКАКВО ДОВЕРИЕ! ТЕ ОБЯВИХА, ЧЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВАТ С ГЕРБ КОЕТО Е БЕЗУМИЕ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ СЛАВИ Е ТОЗИ КОЙТО ПЛЮ В БЪЛГАРИЯ НАЙ-МНОГО ПО БОРИСОВ И ТО МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ЯНЕ ЯНЕ А СЕГА СЛАВИ СЕ ЦЕЛУВА С ЕЗИК С БОРИСОВ СРАМ И ПОЗОР!

143

Анонимен

преди 1 година

Някой в ГЕРБ има ли и грам съмнение, че всичко, което правят ППДБ, е само за да провалят първия мандат?