16

Анонимен

преди 1 година

На българите им е през оная работа. Доказателство - вече 4-5 пъти показват на избори какво мислят! И са напълно прави!

15

Анонимен

преди 1 година

Резултатите ще са много по-различни ако за партия или коалиция гласуват повече хора, а не 38%, както е на последните два избора. При над 60% гласували ще може да се направи редовно правителство без сегашните проблеми. Негласуващите направиха и правят така, че да имаме избори след избори.

14

Анонимен

преди 1 година

Онази вечер гледах по тв лицето Филип Димитров- бивш мин. председател на България. Нищо чудно че хора без образование и голямо его ни докараха до това унизително положение. Пародия!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Преди 1989 имаше като цяло намаляване на раждаемостта, въпреки че имаше и периоди на повишаване, но важното е, че раждаемостта беше далеч от демографска катастрофа. След 1989 настъпи демографска катастрофа - българските спряха да раждат и раждаха само жените от другите два етноса. Така давайки каква е раждаемостта като цяло, без разбивка по етноси, картинката не изглеждаше чак толкова зле, колкото е всъщност. Благодарете на демокрацията и на пазарната икономика, че унищожават българския етнос.

12

Анонимен

преди 1 година

Когато над 50% от хората решат да отидат да гласуват, вместо да ходят за гъби, тогава има смисъл да се прави правителство.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами не. Най-добре е избори до дупка докато разни като харвардските креатури отпаднат по естествен път, а изтърканите вечни лица се подменят с други. И без това видяхме, че и с, и без правителство нищо добро не се случва за народа, така че можем да почакаме колкото е нужно.

10

Анонимен

преди 1 година

до 11 Да,да... и аз съм го гледал как Костадин имитира Карадайъ. Все едно Ненчо Балабанов като имитира Тиквата. :)))

9

Никакво правителство

преди 1 година

С ГЕРБ Да си управляват с ДПС и БСП.

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

НИКАКЪВ КАБИНЕТ НИКАКВО ПРАВИТЕЛСТВО НЕКА ФАЛИРА СЪВСЕМ ДЪРЖАВАТА НИ НЕКА ЮМРУК РАДЕВ УПРАВЛЯВА ДО 2027 А МРАЗЕЩИТЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ХРАНЯТ ОТ СВОЯТА ОМРАЗА

7

Анонимен

преди 1 година

Костадинов като започне да имитира Карадайъ на срещи с хора по градовете ме спуква от смях. Едно към едно. Муахахахаа...

6

Анонимен

преди 1 година

Защо изобщо се занимавате с тези партии, които искат да ви вкарат във война и да ви унищожат, като Украйна? Просто направете революция и ги изтрепете всичките тези клоуни, чалгари, рапъри, тикви , комици и смешници. Елементарно е решението. Виждате световна война е, най-важното е да оцелеете, а не политиката и евроклоуните.

5

Анонимен

преди 1 година

Това е лъжа 75% от българите не искаме тия

4

Анонимен

преди 1 година

Какъв кабинет да има? Очевадно бг политиците чакат пари от Европа за себе си. Хората не са толкова наивни, че да не разбират измамата .

3

Анонимен

преди 1 година

Тиквата е готов да се коалира с турците. Това ще е ритуланото му политическо самоубийство.

2

Анонимен

преди 1 година

ако това е истина българина сам се качва на гилотината

1

Public enemies

преди 1 година

И Карадайъ иска правителство, писнало им е да плащат за автобусите с турчалиги и да мотат хората по границата.