107

До 104

преди 1 година

Не дудня, задавам въпроси. Вие видяхте ли ги как пресичат?! Другите неща си ги запазете за себе си. Там където твърдят, че са пресичали пътеката не е зебра, сега погледнах специално. Мъка!

106

Анонимен

преди 1 година

Първата лъжа е,че е карал със 102 км,НЕ! карал е със 130-140 км.ч. Вторта лъжа,че децата не били на пешеходна-да,не са били, защото той ги е влачил! Той няма спирачен път,не ги е видял изобщо! Не ги е видял именно защото е карал с много повече от 102км,а и затова те не са успели да реагират! Нито някой го е заслепил на добре осветен булевард,нито джип пред него е имало! Елементарно е- мислел се е за недосегаем! Вижте кой му е адвокат,разберете какъв е баща му и картинката се изяснява

105

режи

преди 1 година

Да му ги отрежат и опекат на шофьорската книжка, след което да му ги дадат да си ги изяде, как кое , естественноташаците. на други ден резидбата да продължава, дорде стигнат носа, ушите езика, джуките и да го пущат да обяснява колко боли когат не спере и удари със колата си движеща се с >100км/ч влюбени момиче и момче, няколко дена преди сватбата им. Ако не обясни - режи краката които са натискали гаста и не са натискали спирачката, ако тва ЪЪ - ръцете държали волана, режи и го върни на майка му

104

ПроСоТо

преди 1 година

Пак ще цитирам "Вехтия" :..-"Страхът от Господа е основата на мъдростта"..Е,може и да не го приемем дословно,но:..-Страхът от НАКАЗАНИЕТО е няй-ефективната превантивна мярка!...В една територия като нашата,в която БЕЗНАКАЗАНОСТТА Е ПРАВИЛО И СТИЛ НА ЖИВОТ,не можем да очакваме нищо добро..НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ !

103

Анонимен

преди 1 година

Бог да ме прощава ако не съм прав, но ми се струва, че случаят е илюстрация на едно много разпространено поведение сред младите - тип "другите са ми длъжни". Шофьорът - че пешеходците са длъжни да му освободят пътя. Пешеходците - че нарочно няма да се забързат, защото шофьора е длъжен да ги пази. ОК, да били са в правото си за това, че шофьорът трябва да ги пази, но сега - каква полза за тях от това ???

102

Анонимен

преди 1 година

стига си дуднал с тия твоите мотиве ве - хората са си пресичили нормално и изведнъж изкача някакъв набримчил таралясника с 130-150 км/ч - може да не са имали време въобще да реагират младежите - всичко става за секунди - наясно ли си въобще колко бързо се приближава, движи една кола с такава скорост - някой дори се вцепеняват за секуди без дори да реагират или отскочат преди удара, които секунди струват човешки живот

101

Дедо

преди 1 година

Колкото е по висока скоростта толкова и зрението се ограничава като ъгъл. При много високи скорости видимостта става като в тунел ,пътят започва да изглежда много тесен.Като прибавим и че това се случва през нощта е ясно че той просто не ги е видял ,нито е видял ,че има пешеходна пътека.

100

хуя

преди 1 година

До Толкова си можем - малко ви е , като гласувате за копейката дано всички да изпукате

99

Анонимен

преди 1 година

Караш си ти кротко със 102 км/ч в града и на пешеходна пътека някакви камикадзета решават да се премажат? Това ли е тезата на адвоката?

98

Анонимен

преди 1 година

Никой не се опитва да го оневини. Мен ако питате, да лежи до живот..Искаме да разберем мотивите на Явор и Ани. Видели ли са го или не?! Какво са направили или не са направили?! Понеже, те не могат ни кажат, отправям този въпрос към свидетели и/или запознати.

97

ПроСоТо

преди 1 година

До До 90...А как ще си сигурен,че убийството НЕ е предумишлено?...Да не мислиш,че убиеца ще се разреве и през сълзи ще признае:-"Да,нарочно ги убих,обесете ме!" ?...Не става така!...Важното в правосъдието е ДЕЯНИЕТО,НЕ мотивът !!..Защото ВСИЧКИ биха били ОПРАВДАНИ ,ако разтропания адвокат измъкне от ръкава "Оневиняващи мотиви"..Не става така!..Всъщност,става,за това и светът е залят от насилие..( А в Стария Завет има много ценни писания..Откраднати и изкопирани от евреите от египетските Свещен)

96

К9

преди 1 година

Добре де, при едно съвсем грубо пресмятане излиза, че загиналите са имали около 15 секунди, преди автомобила дс стигне до тях и да ги помете. 15 секунди са предостатъчно време както да пресечеш безопасно, така и да реагираш, ако към теб се движи автомобил. В никакъв случай не оправдавам шофьора, дори напротив! Но се чудя как тези деца не успяха да се съхранят. Време са имали!

95

Толкова си можем

преди 1 година

Андриян е един ***..., който уби не един, а двама българи. Отново! Скоро ще почнат да ни избиват с дузини наведнъж. А ний ще пърхаме към Кавала всеки петък да ядем гръцки дюнери.

94

Анонимен

преди 1 година

аз незнам какво се коментира при условие че тоя нито е намалил,нито е показал някакъв признак че е видял пресичащите пешеходци, дори според мен е натискал газта до ламарината като си е мислил че като кара супер бързо ще минава ей така през светофари и пешеходни пътеки, а ако има пешеходци те трябва да му правят път, да бягат от него и да се крият ако случайно го видят от няколко километра че приближава-един вид играл го е недосегаем

93

До 90

преди 1 година

Благодаря. Аз исках да разбера каква е причината жертвите да не го видят или да го видят и да пресекат. Или ако не е така, какво е станало?!

92

Анонимен

преди 1 година

Образователен ценз за шофьорски книжки, изобщо как неграмотни взимат книжки, нямаше ли средно образовани на каруцата или колелото по кофите

91

До 91

преди 1 година

НЕ е бил преследван от полицията. Това са Опорки на адвокатите!

90

Анонимен

преди 1 година

Той даде кръвните проби след 2 дни от проишествието. Имаше разминаване в разказа на очевидец, също пострадал от катастрофата, който каза, че момчето е било доста неадекватно. Защо тогава освен дрегера не беше направена кръвна проба? Имам чуството,че се иска да се изкара този човек едва ли не невинен.

89

До 90

преди 1 година

Явно си привърженик на Стария завет. Първо - убийството на Явор и Ани не е Предумишлено. Ако ти убиеш виновния - се превръщаш в Предумишлено убиец. Достатъчно е Ефективна присъда - затвор за определен брой години, в които Адриан да Мисли за постъпката си!

88

Анонимен

преди 1 година

Аз тоя Адриан ли е Мадриан ли е хич не го оправдам, но факт е, че не е рецидивист като Семерджиеф!!!! Вдигнали са му палка - НЕ Е спрял! Ми той дете - не го оправдавам, ама защо тъпппите ушеввви са тръгнали след него?!?! Да се правят на Бързи и Яростни ли?!?;Новите патрулки си имат камери - като не спреш на палка - ще ти свалят номерата и готово! Защо са се гонили по нощите?!