19

Анонимен

преди 1 година

Си Цзипин: "Сътрудничеството между Русия и Китай няма географски граници". Което означава, че Русия и Китай ще си сътрудничат във всяка точка на земното кълбо икономически, политически и дипломатически.

18

Дора

преди 1 година

Пригожин се излага с тези изявления и се показва като нелоялен. Който много се обяснява и оправдава, не му е чиста работата. Не знаем цялата истина, защото отсрещната страна в договора им не пада толкова ниско като него да му говори през медиите. Предпочитам да беше предал позициите на Кадиров, само че Пригожин хем го сърби, хем го боли и уж ще си тръгва, ама не.

17

Анонимен

преди 1 година

В реч пред Европарламента днес Шолц призова ЕС да не се страхува от парада в Москва.

16

Анонимен

преди 1 година

Министърът на финансите на САЩ Джанет Йелън: Способностите на Министерството на финансите на САЩ да предприема мерки за избягване на фалит са към края си "Способностите на Министерството на финансите на САЩ да предприема мерки за избягване на фалит са към края си". Федералното правителство на САЩ има пари до 15 май. След това федералните служители, включително американските войници, вече няма да получават заплата. Конгресът на САЩ трябва да повиши тавана на дълга и фалиралата система ще пълзи още по-напред и към неизбежен драматичен край!

15

Ха ха ха

преди 1 година

Ден победай

14

Хенде хок

преди 1 година

Какво става с руснаците, май ще свалят гащите

13

Споко

преди 1 година

Споко, руснаците свършиха боеприпасите, целия свят е срещу Русия и помага на Украйна. До дни, дори до часове украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага.

12

*

преди 1 година

След издигането на Китай, военно и икономически, двуполюсният модел ще продължи, но на мястото на СССР ще бъде Китай. От Русия няма нужда, и след войната ще я поделят САЩ и Китай главно. Сега се надцакват кой колко голямо парче ще отхапе. Руснаците никой няма да пита нищо. Това ще даде поне 20 години тласък и бум на капитализма. После пак ще му мсилим, но дотогава, тези две държави си опекоха питката.

11

Анонимен

преди 1 година

Пригожин може да е луд, но поне има представа какво става на фронта. Путин се информира единствено от информаторите му, какво се случва по света и затова живее в илюзорен свят.

10

Анонимен

преди 1 година

Ето това е демокрация , ще ми говорите за някви мошенници "дисиденти "

9

Безимен.

преди 1 година

ми като не му достигат боеприпаси да купи от Щатите те на всички продават,или може и Украйна да се смили и да му продаде.Уж частна армия имал пък не се сетил да си построй няколко завода за боеприпаси.И тоя кат оня само иска и иска.

8

Анонимен

преди 1 година

Що да не е щастлив дядото? Чел е много книжки за войната и се е вживял в тях, а още повече се е вживял в ролята на нов Петър Велики. Той си е цар-батюшка, а Пригожин е един негов слуга и скоро ще отнесе куршума, ако не спре да бръщолеви нелепици.

7

Абе не им върви

преди 1 година

на руснаците в тази специална военна операция и това си е ! Явно много нерви са се насъбрали след като така са се хванали за гушите ... от много високо се сгрумоляса руското величие . Чак ми става мъчно !

6

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, молете се за Путин. Той е премерен и дипломат. Падне ли той, ще дойде тотален главорез в стил Пригожин. Тогава 3СВ е гарантирана. Ще падат ядрени оръжия без мозък.

5

Teo

преди 1 година

Въх! А аз си мислех, че по-голям цирк4джия от Зеленски няма да се извъди! Дерзай, мистър Приги!

4

Анонимен

преди 1 година

Този си подритва сериозно здравната книжка. Ще му прилошее скоро фатално. Както днес на лукашенко. Путин като падне ще стане ясно колко народ е избил. Може би само Сталин, неговият идол, ще го е бил.

3

sssa

преди 1 година

На келнера му писна да му избиват хората, докато златните момчета на Русия харчат петрорублите по московските клубове.

2

Анонимен

преди 1 година

Пригожин може да си говори каквото иска, защото знае, че без неговите затворници, руската армия е кръгла нула. И аз така си говоря на шефа, защото зная, че без мен не може работа за 2 стотинки да свърши.

1

Мен

преди 1 година

Сега какво, ще остава ли или ще си ходи?