471

Джордж Оруел

преди 1 година

Ние много добре помним кои двама побратими-диктатори започнаха ВСВ! Докато комунизмът не бъде осъден и всичките престъпления на престъпните комунистически режими не бъдат разкрити, както бяха осъдени италианският фашизъм и германският националсоциализъм на Нюрнбергския процес, няма да има мир. Всичките днешни соцносталгици, рашисти, югослависти, маоисти, та и гротескните македонисти са раковите метастази на комунистическите идеологии. Тоталитаризмите имат само една цел: власт, цялата власт!

470

В момента се

преди 1 година

Планира отстраняването на православните народи,за да се сдобият със Руската територия за облагодетелстват от природните богатства евроатлантическите държави.

469

Ваннга

преди 1 година

Следващият парад ке биде през 22 век

468

ГНЕВЕН

преди 1 година

Краварите са световен враг и трябва да бъдат изтребени като хл.ебарки!НАТО са прислужници на ФАЩ-главен агресор от 78 години!Слава на Русия!Всички български натовци-атлантици-евроджендърци-укропитеци и краварофили- в Бахмут ,всички до един.

467

Ю

преди 1 година

Този взе да се повтаря и си мисли, че една ЛЪЖА изречена много пъти става истина. Е не кремльо ЛЪЖАТА СИ Е ЛЪЖА! Ти започна война и ти не знаеш защо!!!

466

Анонимен

преди 1 година

Този лалугер на снимката що православни изтрепа,не е истина!Бог да ги прости!

465

ВИНАГИ СЪМ СЕ ЧУДИЛ

преди 1 година

ЗАЩО НАШИТЕ ПРОЛЕТАРИИ ДРАЩЯТ ОТ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ,А НЕ ПРАВЯТ ЮРУШ КЪМ МОСКОВСКИТЕ БЛАТА?

464

Анонимен

преди 1 година

На мен ми е интересно дали танка Т34 от парада директно е тръгнал към фронта, както на 7 ноември 1941?

463

Анонимен

преди 1 година

Пригожин на бесилото. Обеща на Путин да превземе Бахмут за 9 май и изпорти празника на руския фюрер. Знаете ли сега колко му е мъчно на таварищ Путин? Да няма с какво да се похвалиш на празника. Няма нито военни победи, нито военна техника, всичко пропадна.

462

omg

преди 1 година

...2045 г. Русия отново е обсадила Берлин. От окопа пиян мужик се провиква:- Предай се немецо, предай се!В окопа отсреща са се събрали на съвещание. Питат се едни други:- От къде сега да им намерим немец?...

461

Анонимен

преди 1 година

СВО-то на Путин върви по план. Затова на парада тази година освен един Т-34 нямаше никакви други танкове. Ресурсите на русия са толкова необятни и непобедими, че няма как да отделят една рота танкове за парада. А НАТО толкова сериозно е нападнало русия. От 890 произведени Ф-35 точно нула се бият в Украйна срещу русия. Нула ракети Томахоук. Нула тежки дрони MQ-9. А военната помощ от НАТО към Украйна си остава в рамките на едноцифровите проценти от бюджета на НАТО.

460

Куку

преди 1 година

Бахмут взяли? Нет?Да питам къде са Армата,Су57,супер-дупер крайцер Москва,танковите дивизии?Надежда всяка оставете,идва краят на 80 годишното фаши...ко управление на Русия!

459

С праздником,друзья!

преди 1 година

Наистина как сте американофилите-русофоби, кръвното нещо?! ха ха!

458

Американофилетата,

преди 1 година

как сте? :)

457

Айде айде!

преди 1 година

По-догодина ще има паради руски образец във всички НАТО столици! В чест на новата победа срещу западния нацизъм!

456

Анонимен

преди 1 година

Догодина парад в Москва няма да има. Ще има панихида за загиналите във ВСВ, защото Русия ще се управлява от проамериканско правителство. Така и така руснака винаги е живял в робство и много бързо ще свикне с новите си господари.

455

Анонимен

преди 1 година

До Явно се пропусналСъмнително, за тази година е насрочено най-голямото учение досега. 22 от 32-те страни членки. Пак не са всички. И то с 200 самолета, 100 от които американски и 10 000 войника. Руснаците сами разгръщаха над 100 000 войника на учение.

454

снощи

преди 1 година

уркаинците така са 'свалили' всички руски ракети - че днес нищо не пречи на парада в Москва :)

453

до 485 от славянин

преди 1 година

окрайна винаги е била руска територия и такава ще си остане!

452

до 485 от славянин

преди 1 година

Че кога Новорусия е била ''чужда'' територия на Русия!? Аз пък се чудя какво правят гвдарите на ''своя'' територия на 10 хиляди километра от своите граници!?