121

До Парадокс

преди 1 година

50 човека от руското посолство в Германия на фона на население от 80 млн полагат венци и това трябва е новина???

120

Няма

преди 1 година

нужда от ***.

119

Парадокс

преди 1 година

В момента дават на живо как в Берлин поднасят цветя пред паметник на съветската армия.А са яли як бой от нея.Явно и ние трябва да ядем бой,за да ги почтаме.

118

Анонимен

преди 1 година

В НАЧАЛОТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА САЩ , АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ПРЕДАДОХА ЧЕХИЯ НА ХИТЛЕР , СЛЕД ТОВА И ПОЛША И РУСИЯ. ЧАК КЪМ КРАЯ СЕ СЕТИХА ДА УЧАСТВАТ ВЪВ ВОЙНАТА ЗА ДА ПОДЕЛЯТ ПЛЯЧКАТА. В ЕДНА ВОЙНА , ЗА КОЯТО ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ ИМА САМО ЖЕРТВИ, ОБИКНОВЕННИ ХОРА, ЗА КОИТО Е И ТОЗИ ПАМЕТНИК.

117

От хората

преди 1 година

С тези си действия някой иска да накара Русия сама да демонтира паметника.Но с това сигурно и ще забрави за братската страна и дружбата.Ще ни оставят на онези които винаги са гледали и гледат на българите като втора ръка хора.Но БОГ да пази България. Имало я,ще я има .

116

СВАЛЕТЕ ***!!!

преди 1 година

Това да не ти е правителството на ПП, ще си стои там, поне докато децата ти са живи..

115

Анонимен

преди 1 година

В НАЧАЛОТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ГЕРМАНИЯ И СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ПОДЕЛЯТ ЕВРОПА.ГЕРМАНИЯ ОКУПИРА ЦЕНТРАЛНА И ЗАПАДНА ,А РУСИЯ НАПАДА ФИНЛАНДИЯ,НАХЛУВА В ПОЛША,АНЕКСИРА ЕСТОНИЯ И ЛАТВИЯ,ОКУПИРА В ЗАПАДНА РУМЪНИЯ БУКОВИНА И МОЛДОВА!ВЕРМАХТА И ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ПРАВЯТ СЪВМЕСТЕН ПАРАД В БРЕСТ,КЪДЕТО ХИТЛЕР ПОДАРЯВА НА СТАЛИН ПРЕВЗЕТИЯТ ГРАД!

114

Анонимен

преди 1 година

Думата в звездички е "паметник на съветската армия"

113

Анонимен

преди 1 година

Драги управляващи, ако четете коментарите, докажете пред Европа и Запада, че не сте руски марионетки. СВАЛЕТЕ ***!!!

112

Анонимен

преди 1 година

.Като част от 2-ри украински фронт България дава над 20,000 жертви из Югославия, Унгария и прочие. Техни портрети носят тия хорица - не на Сталин или Жуков или някой. Свободата на изразяване е за всички.Който не си знае историята,скверни паметници .

111

ИСТОРИЯТА

преди 1 година

се пише от победителите..Украйна скоро ще е само топоним..

110

Анонимен

преди 1 година

Още до края на месеца Бахмут ще се нарича отново Артьомовск, напразни са ти надеждите..

109

Анонимен

преди 1 година

След години над героичният Бахмут ще се извисява монумент в чест на героичната украинска защита срещу кръвожадния и жесток агресор.Имената Украинските войни ще бъдат изписани със златни букви,а на затворниците и башибозука на Путин ще бъдат винаги в забвение в Ада!

108

аноним

преди 1 година

Най-яростен привърженик на премахване паметника-съпругът на една попреминала младост актриса,а пък интересно-какви действия е предприела бившата учителка по руски език-нашата кметица????

107

ИСТОРИЯТА

преди 1 година

В НАЧАЛОТО НА ВТОРАТА СВЕТОВНА ГЕРМАНИЯ И СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ ПОДЕЛЯТ ЕВРОПА.ГЕРМАНИЯ ОКУПИРА ЦЕНТРАЛНА И ЗАПАДНА ,А РУСИЯ НАХЛУВА В ПОЛША,АНЕКСИРА ЕСТОНИЯ И ЛАТВИЯ,ОКУПИРА В ЗАПАДНА РУМЪНИЯ БУКОВИНА И МОЛДОВА!ВЕРМАХТА И ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ ПРАВЯТ СЪВМЕСТЕН ПАРАД В БРЕСТ,КЪДЕТО ХИТЛЕР ПОДАРЯВА НА СТАЛИН ПРЕВЗЕТИЯТ ГРАД!

106

Така като гледам

преди 1 година

по снимките акцията е на една шепа хора, а другите са там, за да празнуват 9 май. Интересно, защо не се счита за провокация подобно поведение?

105

Анонимен

преди 1 година

какво е ***?

104

Анонимен

преди 1 година

Бг е обявен за победена от СЩ и Англия така че СССР ни спасява от обесштетения и нови територилани загуби в полза на Гърция, Турция и Сърбия. Монархофащизма не трябва да се връща никога защото съсипва бг. Трябва освем паметника на СССР да се дигне и паметник на бг армия загинали в 1945 г. за да помнят децата акво е било и не пофтарят.

103

България мрази нато

преди 1 година

България може да демонтира главите на протестиращите с ножовка, права лопата, оксижен...

102

Сравняваме

преди 1 година

Можем да сравним с британско-френската окупация през 1918-1919 година и последствията за България. Загуба на територии, репарации, забрана на армията и разоръжаване. За "мечтаещите" за британска окупация на България, има основа за сравнение - окупацията от Британия и капитулацията през 1918 година. Тя е наречена от историята - Втора национална катастрофа. Нека на "мечтателите" и недоволните от освободителите от режимът, съюзник на Оста, да дадем отрезвяващи исторически факти, за да сравняват.