21

АнонимеН

преди 1 година

ТОВА Е ТОЧНОТО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ПОЛИЦЕЙСКИ ТОРМОЗ И ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА СТРОГО!

20

Анонимен

преди 1 година

Защо ходят по дискотеки,да търсят наркотици а не по библиотеки,извода си напрвете сами!

19

Анонимен

преди 1 година

Всеки, които е бил жертва на полицейската грубост и своеволия знае за какво става въпрос. Аз бях арестуван, посред бял ден, защото отговарях на описание. Видиш ли, на 18 години съм пребил 37 годишен мъж, с 30 кила по тежък от мен и съм се разкарвал по магазините след това. Задържаха ми и 1200 лева, което беше много оари тогава и ми бяха от предното лято, за да си куоя костюм за бала. Държаха ме 24 часа, въпреки, че свидетелнпо потвърди, че не бях аз още на втория час.

18

Анонимен

преди 1 година

Милицията в действие . Трепане на тая сг-ан ! Как ще събличаш хора бе бо-к-Лу-Ци ?? Това никъде по света го няма

17

АнонимеН

преди 1 година

ТРЯБВА ДА СЕ ПУСНЕ СИГНАЛ ДО ГЛАВНА ПРОКУРАТУРА И ДА ИМ СЕ ЗАВЕДЕ ДЕЛО ЗА ОРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА И НАКЪРНЯВАНЕ НА ПРАВАТА! И ДЕЛО ЗА ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРАВАТА И ТО КОЛЕКТИВНО! ПОДОБНИ ПРОВЕДЕНИ ПРОВЕРКИ СА АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМИ!

16

Анонимен

преди 1 година

Промяната на радеф е факт

15

Анонимен

преди 1 година

"Цялата полиция трябва да бъде екипирана с видеокамери и информацията от тях да се съхранява поне шест месеца. " - В САЩ от 20 години го мъпат и по-зле става.

14

Do 8

преди 1 година

И какъв е законът? Я кажи? И протоколи за обиски са им дали :) На полицията трябва да им плащат вредни ! От тия 400 , 400 са били потни като прасета, поне 50 не са се били къпали щото не е неделя, 10 са се опикали от страх а поне 1 си е натъпкал дрогата в ...

13

Анонимен

преди 1 година

До 13 - Ами една яреме лекувахме наркомании с жестоки побои над дилъри, ама стана 95-а ... И се "европеизирахме" - демек само мутрите ложеха да жият вече :)

12

РЕШЕНИЕ лесно

преди 1 година

Всички проблеми в полицията могат да се решат един само ход. Като минеш през подкупите и "Ся ко ши прайм?", през подхвърлянето на доказателства и създаването на "уличаващи" ситуации, през злоупотребата на власт до некомпетентност и незачитане правата на гражданите. Цялата полиция трябва да бъде екипирана с видеокамери и информацията от тях да се съхранява поне шест месеца. Парите лесно ще се намерят ако пропуснем само "едни избори"- тия дето се очертават в близко бъдеще например.

11

Анонимен

преди 1 година

Идва някакъв 50 годишен пергишин, съблича жени, бърка им навсякъде, сигурнони пръата си облизва и рщвиенказвате, че е нормално?

10

Анонимен

преди 1 година

До 2 - Не можее, бе можеее! Преди публикувах във Фейсбук такива неща, ама ми махнаха страницата. Даже гледам, пощенската кутия на адреса, на който вярваха че живея, се беше напъшнила с призовки. Тийтър никой не го ползва, а два пъти българския хостинг ми сваляше сайта, уж случайно ... Имаше гинимената на всички "инициали", имената на всички купкари, чийто куче е хапало хора, данки за мафиоти, мафиотки и депутати със снимки и прочие, лоито берат иначе прах в разни управления ...

9

Униформен

преди 1 година

Утървал съм купона .

8

Хардкор парти

преди 1 година

Белезници . Униформи На голо . Садо маз0? Филм са снимали за възрастни. 16+

7

АнонимеН

преди 1 година

НАШАТА ПОЛИЦИЯ ИЗОБЩО НЕ ЗНАЕ КАКЪВ Е ЗАКОНА! В ГЕРМАНИЯ ЩЯХА ДА СА ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕНИ, НО НАЛИ СМЕ БЪЛГАРИЯ! ТЕ СИМОНА РАДЕВА СЪС ВСИЧКИТЕ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НЕЗНАМ ДАЛИ Я УВОЛНИХА

6

Анонимен

преди 1 година

До 4 - Запечатай се в панелката си, като не ти харесва.

5

Ексцибиционист

преди 1 година

Намерили кого да респектират .

4

Анонимен

преди 1 година

Виждам множество нарушения от служителите на МВР. Изтрити клипове се възстановяват, особено на андроид телефон.

3

Анонимен

преди 1 година

Тая дискотека трябва да се затвори и запечата завинаги

2

Орган

преди 1 година

Кухините се претърсват от органите на реда с ръкавици , като претърсвания не трябва да мърда . Инак ще му съставят акт и съден за препятстваме на изследването.