111

Цирка продължава

преди 1 година

Свирепите вагнеровци след като бяха оставени без муниции, избити като мухи и техното шефче рева кто изнасилен против кремъл, сега ще бъдат сменени от Тик Ток армията на инфантилния ***, педя човек лакът брада.

110

128

преди 1 година

Има едно голямо АКО. Може да възтановяват може и да НЕ.

109

Анонимен

преди 1 година

Украинският президент Володимир Зеленски е обсъдил с ръководството на американската компания за управление на активи BlackRock подробностите по създаването на инвестиционен фонд за възстановяване на страната. Основната цел на фонда е да привлече частен и публичен капитал за мащабни бизнес проекти в страната след края на активните военни действия.Сами си го признахте.

108

115

преди 1 година

Преди време един италиански капитан напусна първи потъващия круиз. И тук може да стане така

107

Анонимен

преди 1 година

Байдън оспори Стария Завет.. Няма да увеличим дълга, който всеки президент е създал тук през последните ШЕСТ МИЛИОНА ГОДИНИ.....Ватикана засега отказа коментар.Хаха

106

123

преди 1 година

Бюджета няма общо с печалбите от снаряди. Парите няма да стигнат до хазната.

105

Анонимен

преди 1 година

Е какви работи места печелите бе.Има дупка в бюджета,а той бил печелил работни места и пари от снаряди.Е как става така,че от 10000 град като Сопот 5000 и преди войната работеха във ВМЗ.От къде ще се появат такива хора с нужната квалификация,за да произвеждаш повече.На тая измислица,че в Костенец било възобновено производство може да повярва само човек,които изобщо не е ходил там и не познава града.Е понеже всички печелят от оръжията се оказва,че трябва да взимат заеми за милиарди.

104

Анонимен

преди 1 година

mm да вместо да продаваме сняряди, печелим пари и работни места ..Радев решил да се подмаже на *** ...

103

До 85

преди 1 година

И някой който не е за зеления , е русофил? Толкова ли сте обратни ве, третополови

102

Анонимен

преди 1 година

В последния абзац е съсредоточена цялата истина.

101

Анонимен

преди 1 година

Третите разряди нападат статиите с минуси. Напред инстанбулски конвенции безплодни

100

Анонимен

преди 1 година

Саудитска Арабия вдига цените на петрола за Европа с $1,1-1,8 за барел - ReutersВ същото време цените на горивата за Азия ще паднат с $0,35 за барел, съобщава изданието.Смех голям.

99

До 109

преди 1 година

Вчера Борел заяви в прав текст:- Ако Запада сега спре подкрепата , Украйна пада до дниПутин си е всеки ден на работа в Кремъл , Зеленски си подава отвреме-навреме главата от бункера , а в последните дни избяга от Украйна уж на обиколка точно след като руснаците сериозно се заканиха че няма да оставят пpocтотията с дроновете ненаказана !

98

Анонимен

преди 1 година

Украинец,я се присъединявай към азовците и си заминавай в продънената държава .Махайте се от България ,никой не ви иска мафиоти такива.

97

Ще ги обръснат

преди 1 година

Чуоат стойки по стадионите - на това му идва края !

96

Анонимен

преди 1 година

Зеленски искаше оскарче, ама нема......наш Грозев го получи :))) Имаме "чеченец" тука, видехме го всичките :)))

95

Анонимен

преди 1 година

Как няма да е изпълнен с енергия Зеля,като е напудрено,ще изяде всичко живо

94

Анонимен

преди 1 година

Какво се нервиш на випиен крaвата,фактите са си факти?Украйна вече не съществува тя е фалиралата ,изкупена от Блек Рок .

93

100%

преди 1 година

До 999 окрайна свърши.....

92

999

преди 1 година

Особено ме впечатли ,че Зеленски е обсъдил с ръководството на BlackRock подробностите по създаването на инвестиционен фонд за възстановяването на Украина след края на активните военни действия.Основната цел на фонда щял да бъде привличането на частен и ПУБЛИЧЕН капитал за мащабни бизнес проекти в Украина.