59

Анонимен

преди 1 година

И с какво са населени "населените места" без нито един жител?

58

До 53

преди 1 година

Поминък няма как да има, след като жителите му не умеят нищо. Те не могат да се адаптират към 2023-та. Живеят си в 70-те.

57

Анонимен

преди 1 година

Навремето имаше по 40-50 деца в клас, сега са намаляли драстично, нема нужда от тази статия за да ни обяснявате, не сме слепци :)))

56

Lina

преди 1 година

Тук- на 35 Мин от Сф съседните 4 къщи пустеят. Не знам - от една страна е добре, че като се изсипят градските селяни ( хора ,вярващи, че могат да поддържат имот от разстояние, не с лошо тук;) ) и ние селските граждани( живеещи, и купуващи зеленчук от висшата каста селяните - хората, които живеят , от каквото си изкарат и не разчитат на никой) По - страшното е , че не очакват нищо от никъде, и май така е най - добре) се виждаме в чудо от шум, коли, каращи като на магистрала и крясък.

55

Как сте

преди 1 година

Как сте европейци натискат ли ви от колекторските фирми дърпайте още кредити продължавайте да се напивате и да не забравите да си биете жените хахахаха най голямата дупка на планетата България !!

54

Анонимен

преди 1 година

Защо селата се обезлюдяват? Заради ТОТАЛНАТА функционална неграмотност на населението им. Дистанционна работа интелектуална?! Айде нЕма нужда. Тикат се НА София да бачкат по складовете, защото така е най-лесно. А хитрите програмисти им изкупихме земите за жълти стотинки, въртим земеделски бизнес, даваме им апартаменти под наем и правим прекрасни хъбове с млади заможни хора в селата до големия град (паралелно имаме и по 20 имота в града де). Яко, а? :) Та да- ceляните са стряскащо НЕГРАМОТНИ.

53

Анонимен

преди 1 година

Това сякаш е новина! Топим се от 30 години,а държавата през това време нехаеше....Всъщност НЕ, тя имаше приоритет да развъжда малцинствени! Някой правил ли си ее труда да сметне колко пари са налети социал и ТЕЛК за 30г от данъците на хората? След още 30 години ще има само 4-5 големи градове,а на останалата ТЕРИТОРИЯ ще безчинстват само глутници от развъдените малцинствени.

52

ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ И

преди 1 година

ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ!

51

Анонимен

преди 1 година

Всъщност населението се топи с огромни темпове но в областните градове не се усеща защото постоянно има приток от околните села. Вече всеки има автомобил а някои по два и даже по три. Затова има трафик. Давам пример с Шумен - Като се разкараш из центъра или в хипермаркетите виждаш млади хора а се чува турска реч. Не, че турците имат висока раждаемост просто младите от селата напират към града. Българското население застарява. Половин милион млади българи са в Европа. А може би и повече.

50

Исторически парк

преди 1 година

По-малко гань овци - по-малко бо клуци в природата и по-хубави места за живот

49

Анонимен

преди 1 година

Я па ти! Как ша са топим, я глей у Софето под 2000 евро за 80кв.санта нема нищо.

48

Анонимен

преди 1 година

Това е от хубавата държавна политика.

47

ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА

преди 1 година

СТОПИ ЛАГЕРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ САМО ЗА 3 ГОДИНИ...... БЕЗУМНИ.....

46

ма верно ли уа

преди 1 година

Па барем додат по умни хора на тая територия.Амин!

45

До 44

преди 1 година

Ако в един град има 100 души и 25 от тях имат коли, а в съседния има 50 души и всичките имат коли, в кой град са повече на брой хората?

44

Анонимен

преди 1 година

"Не знам, вече се чудя дали не ни лъжат.Викат топим се - днес съм си в Плевен. Уникални задръствания. Народ, народ - мн хора. Уж града намалява.И друго 5 май, а студено - уж глобално затопляне" - Населението намалява, но автомобилите се увеличават. Преди 20-25 години рядко имаше семейство с повече от една кола. Днес рядко има семейство със само една. Не знам как е в Плевен, но в Смолян от 50 000 души в началото на 90-те, днес сме реално 12-13 000. По официални данни ни водят над 20 000, но... :)

43

fact

преди 1 година

пак дълго издържахме на бой, глад и мизерия.*** ше отвоюват територията, напрадват.

42

Анонимен

преди 1 година

"205 населените места в България са без нито един жител" - Оксиморон! Няма как да наричаш нещо "населено място", а да не е населено хахаха По-добре редактирайте заглавието. Примерно "205 села в България са без нито един жител"... :)

41

До 44

преди 1 година

Има много коли.Това не означава, че населението не намалява. Сега на 18 години се качват на собствени коли, жените също.Шведите и те.

40

леля чичо

преди 1 година

фермерите които обичат да лапат от субсидии най обичат когато няма никой наоколо да види че землищата изобщо не се обработват, просто се изписват едни декари и се *** чиста пари , естествено делваш в чекмеджетата ...и си ,ти