62

52

преди 1 година

Айде, великане! Давай! Покажи ни! Или си "аз съм голяма работа, ама няма как да го докажа, защото средата ми е такава"! Ехее! Че то всеки магазин, всеки фитнес, всяка фабричка, кухня и прочие има много като тебе. Нереализирани потенциали, които чакат своя шанс, да покажат на света, колко са велики! И си остават самос чакането и заблудите.

61

Анонимен

преди 1 година

И тяхната образователна система е като нашата. Вместо да изключват насилниците, те ги държат, за да не пропаднели. На тормозените се казва да търпят.

60

Анонимен

преди 1 година

За това винаги съм казвал че детето трябва да е добър ученик, но в никакъв случай смахнат зубър! Точно тези са най-комплексираните и мачканите

59

Мъж

преди 1 година

До Анонимен 58 - Така! Ако бяха истински мъже, щяха да се смеят, че дете е разстреляло други деца и един възрастен... О не, чакйа! Исках да кажа, ако бяха НЕНОРМАЛНИ!

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59 БГ има традиции в оръжието, ама сърбетата немат, те само се дуят и приказват :)))

57

Анонимен

преди 1 година

Ей този Запад. За всичко е виновен.

56

Анонимен

преди 1 година

Корупцията в тая държава е малко по голяма от българската , но с повече лично оръжие . Понеже не е в ЕС статистически не е интересна . Поради малкото и население и слабите финансови и търговски връзки с ЕС. Най много сърбите не обичат хърватите и словенците , тия от Войводина ги взимат за предатели.

55

Анонимен

преди 1 година

Гледам сърбетата реват като женички, големи мъжкари са ужким :)))

54

Анонимен

преди 1 година

Въобще не ми го изкарвайте жертва. Американските хорър филми до това водят. Много ги е гледал този изверг. Мир на праха на починалите!

53

Анонимен

преди 1 година

"удоволстви приветствам идеята за 1 седмица да се проверяват раниците на децата в БГ... 100% ще изземат хладни оръжия колкото за един полк." - Ще сложа вибратор в чантата си и шенкажа, че директорът ми го е дал.

52

Анонимен

преди 1 година

До 52 x - Урокът е - носете си пистолет, в слупай че психото се рвзбеснее ..

51

Хмм

преди 1 година

Ужасна трагедия! За жалост и сърбите са като нас. Образователната система и агресията са тясно свързани. Ако е добра системата няма да има агресия и съответно обратното. Нито родителите на детето са искали да стане това, нито другите родители на починалите деца. С удоволстви приветствам идеята за 1 седмица да се проверяват раниците на децата в БГ... 100% ще изземат хладни оръжия колкото за един полк. Лека им пръст на децата.

50

Анонимен

преди 1 година

"Обществото НЕ поддържа знанието и моженето, не създава полезен микроклимат. " - Нали си специашен. За кво ти е даскалони "полезен микроклимат". Нали си велок! Аре давай! Прави!

49

х

преди 1 година

Нека да е за урок на всички гамени, тормозещи съучениците си. Евала на малкия, въздал е справедливост.

48

Анонимен

преди 1 година

Раззбрах от коментарите, че като не ми е кеф, да фащам пушкалото и да трепя наред ...

47

до ане правописа

преди 1 година

"ане" правопис веуики тука има..............Журналистите като Тодор Живков са граматиците големи с техния граматически БКП вестник "АБВ".............................За ПИСАТЕЛИТЕ казваха че са "Прозорец към целият свят" или "Полет на мисълта" то ест ЦАРЕ на МЕЧТАЕНЕТО а то ест са правописни грешки като Холивуд,Боливуд,Мосфилм и прочие

46

Анонимен

преди 1 година

И в нашите училища сега многостранно можещите и успяващи, при това независими в поведението си ученици, са недолюбвани. Обществото НЕ поддържа знанието и моженето, не създава полезен микроклимат. Напротивм натрапва ни с непрекъсната и всячвска злоба и подривност срещо всеки и всичко. Така че този, който се издига, няма как да не е събрал в себе си много от нея. Което е абсолщтно врено за живота, противоречи на живота. И слон, ако веднъж го унижат, напада до убийство. Човекът търпи донякъде..

45

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са си смешници, тях не ги бива както във войните, така и в стрелянето, виж ние сме много бойни и те го знаят това нещо :)))

44

тъпия радеф

преди 1 година

ако беше станало в щатите , троловете на ъзраждане щяха да са изкъртили нета

43

Загрижена пача

преди 1 година

"Дано го пуснат детенцето ... То се извини вече...."