70

Анонимен

преди 1 година

Искам на избори паааакк. Много ме кефи да има избори!

69

пуйката на Холмс

преди 1 година

Крачката зависи от височината.Някой да не е направил две крачки?

68

НАЦИОНАЛНИ ПРЕДATEЛИ

преди 1 година

Денков, Тагарев... все национални съкровища. Да не се окажат обаче просто поредните НАЦИОНАЛНИ ПРЕДATEЛИ?

67

Анонимен

преди 1 година

Щом Коцето от Възраждане не го харесва значи за *** за зеле не става.

66

СЪКРОвИЩЕ

преди 1 година

Денков бил "национално съкровище"! Прав е, става само за изложение, да се показва и да не се прави нищо с него. Инак според мен Денков е ВРЕДЕН. Показа го и като министър на образованиято - терорът с ПСР-и всеки ден, за васкиниране на ученици пък и върви политика на "преработване" на учебните материали с изявена тенденция към "либерализация", джeH.дъpизъм и заличаване на националността...

65

Опааа....

преди 1 година

Гелосания Киро пак ни пробутва Харвардски уйдурми...

64

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 1 година

На кого ми казват Киро-лъжеца ???!!!!

63

про100 Киро

преди 1 година

Лъжливото овчарче...

62

анонимен

преди 1 година

стъпка назад не стига. Трябва да излезете от границата на България и да направите нази стъпка, в обратна на държавата посока, разбира се.

61

Анонимен

преди 1 година

Киро говори така, сякаш техния кабинет няма да се гласува в парламента, а директно ще бъде избран. ГЕРБ трябвало да търсят подкрепа от БСП и ДПС защото те нямало да ги подкрепят.. Ами ПП-ДБ от кого ще търсят подкрепа ако ГЕРБ ги отрежат за втория мандат? Те останалите партии в парламента са едни и същи и за двата мандата.

60

Анонимен

преди 1 година

ЗАТОВА ИМАТЕ СТРАДАНИЯ И ИЗПИТАНИЯ И МЪЧНОТИИ ЗА ДА СИ НАУЧИТЕ УРОЦИТЕ ! ОТ СКСАНАТА ВИ ВРЪЗКА С БОГА!ЗАТОВА ПРЕСТЪПНОСТТА Е НА НАЙ ВИСОКО НИВО ЗАЩОТО РАЗНИ *** СЕ ЧУВСТВАТ БЕЗНАКАЗАНИ ЗАЩОТО НЕ СЕ СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ЗАЩООТО НЯМААА ДЪРЖАВАА! ХОРАТА Й НЕ СА ХОРА! НЕВЕЖИ И НЕОСЪЗНАТИ

59

Анонимен

преди 1 година

От видяното смея да твърдя, че Тиквата с милиционерска диплома е Айншайн в сравнвние с "националното богатство", неадекватния академик денков и сюрията полуграмотни харвардски курсисти...

58

Анонимен

преди 1 година

*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА !*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА! *** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА!ГРОЗНИ ХОРА БЕДНИ И ДУХОВНО НЕРАЗВИТИ СЪЩЕСТВА КОИТО ПРАЗНУВАТ КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА ДА СЕ НАЯДАТ ДА СЕ НАТЪПЧАТ И ОТИДАТ В ТОАЛЕТНАТА. ЖАЛКА ГАДНА ОТВРАТИТЕЛНА НАЦИЯ. КОЯТО НЕ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА СИ ГЕРОИТЕ СИ. НЯМА ВЪЗПИТАНИЕ. КУЛТУРА. МОРАЛ. ЦЕННОСТИ. НЕ ЦЕНИ МИГА. НЕ ЗНАЕТЕ ЗАЩО СТЕ НА ЗЕМЯТА !! ЗА БОГА ДА СЛУЖИТЕ НА БОГ И ДА ПОМАГАТЕ НА БЛИЖНИЯ !! НЕ СТЕ ЗА МАТЕРИАЛНИ ПРИДОБИВКИ И ЗАТОВА СТЕ БОЛНИ

57

Ефрейтор от МВР

преди 1 година

Довиждане левчета. Довиждане Радев. Довиждане Димитре. Че дори и довиждане Румене. Довиждане Бойко. Като си намерите генералските шапки или пък левчетата, може да ми се обадите по телефоните, които съм си ги изключил отдавна.

56

Ристу Где си бе

преди 1 година

Защо Мълчиш - да не би да се качи в ПП - Потъващият Параход, дето след Едни Избори, ще са като ИТН - около 4% и Изпадане!

55

Анонимен

преди 1 година

СУЛЮ И ПУЛЮ КАКВИТО СА 70 % ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕВЕЖИ НЕОСЪЗНАТИ ДУХОВНО , С *** ФИЗИОНОМИИ ГРОЗНОВАТИ ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО *** НАРКОМАНИ И 20 ГОДИШНИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА ПИШАТ С БЯЛО ПО УСТАТА С МЕРЦЕДЕСИ ЗА 200 хиляди ,а ГОЛЕМИ АКТЬОРИ СЪС НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕСНИ ПО 300 ЛВ. Не може да се понася простолюдие ниския клас не може да им се гледат физиономиите на наборите от 83 та нагоре едни и същи и за нищо не стават търтеи бурсуци еднакви никакви. СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАЗИ БОГАТА НА РЕСУРСИ БЪЛГАРИЯ !

54

Кънчо

преди 1 година

хахаха шарлатаните се опитват да излязат сухи от банята и да прехвърлят отговорността на друг. Всички видяхме кой колко назад даде, а вие пак шмекерувахте и накрая..другите.Нефелници, неадекватници и тотално безхаберни и политически импотентни се оказахте. Не знам кои са тия дето отиват до урните, за да си пуснат гласа за вас. Непонятно ми е как има такива хора. Вие сте вредни за политическия живот и дневен ред. Дано най-накрая народа се опомни и ви срине вота.

53

Българин

преди 1 година

Най-важната новина за деня е, че капанът им на тези от Харвард най-после щракна. Аз пък ще си щракам с пръсти, докато ям пържена риба цаца в капана на Бургас. Може и кючеци да им играя, особено ако ми намалят цената за нощувките. Все пак, приятели са ми бургазлиите.

52

ДеБилните на Ристу

преди 1 година

най-ме-кефи как се ПреЦакаха и сега Мълчат като с Ако в Гащите!

51

Анонимен

преди 1 година

ЛИПСАТА НА ДЪРЖАВА ДЪРЖАВНОСТ ВОДИ ДО ТОВА! .. ВСЕКИ КАПИТАЛИСТ РАБОТОДАТЕЛ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА С ЛИЦЕТО "X"- РАБОТНИК ,ИДЕАЛНИЯТ ЗА НЕГО Е, *** ЕЛЕМЕНТАРЕН ОГРАНИЧЕН НЕВЕЖ МЪЛЧАЩ ,ЗА ДА Е ЛЪГАН МАНИПУЛИРАН ЗА БЕЗ ПАРИ И ДА ПРАВИ ВСИЧКО! КРАСИВИТЕ С ВИЗИЯ УМНИ ИНТЕЛИГЕНТНИ МЛАДИ ХОРА КОИТО СМЕ МАЛКО С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ СМЕ БЕЗРАБОТНИ. В ПАРТИЯ ГЕРБ В ПАРЛАМЕНТА СПОРТИСТИ ПО БОРБА А ЗАВЪРШИЛИТЕ ПУБЛИЧНА АДМИНИСТРАЦИЯ - БЕЗРАБОТНИ И ЧИСТАЧИ И ПРОДАВАЧИ! Ха-ха-ха ! NO COMENT!!