51

Анонимен

преди 1 година

Като знаем капацитета на женерал Танас, нужно ли е да четем изводите му?

50

от Сидни Ав$тралия

преди 1 година

Ако това са високо професионалните бомбаджий представяте ли си непрофесионалните какво ще заложат, пиратка с римски свещи? Каквато държавата такива и " професионалиститв"

49

баба мара

преди 1 година

няма дупка на полянката храстите не са обгорени селска вечеринка да сиподава оставката и да изчезва

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 46 - знаеш ли по какво се познават т р о л ов е т е? че акат един и същ коментар под всяка статия, оппп чакай, знаеш разбира се, точно това правиш в момента? добре ли изкарваш? има ли за цигарка и кафенце или трябва да заработваш на площад Македония и/или Околовръстното? мне, там ходиш за кеф мАН Аf едноклетъчен...

47

Маг Минчо

преди 1 година

Най-тежките факти са в торбичките под очичките на генерал Инч-хай! Да влезят белите престилки,че започнаха да се обаждат "кукувиците"..

46

Анонимен

преди 1 година

този тип автомобили на НСО са снабдени и със своеобразна червена кутия, в която се записва почти всичко с изключение на разговора на задната седалка, където се вози охраняваното лице, разговора на шофьор с ескортиращия автомобил, точен маршрут, скорост в т.ч. и предна и задна камера, като извадят данните от там тогава ще повярвам на приказките за атентат, иначе всичко е словесна еквилибристика, отделно че още не сме видяли снимки на автомобила

45

анономен

преди 1 година

*** кой ти плаща за да говориш тия глупости?

44

Гаро Мафиян

преди 1 година

Коя реформа тази дето я бавите от 3 години и потопихте държавата в блатото на дълговата спирала? Всяко семейство в момента дължи 20 хиляди лева.Тези пари ще ни ги вземат нема мърдане ...

43

Анонимен

преди 1 година

Атобуса в Сарафово бил взривен с 2 килограма тротилов еквивалент - умряха 5 човека и много други бяха ранени. Тука се говори за 3 килограма - само бронираната машина е спасила пътниците. Ако мисли, че някой ще си прави постановка с толкова мощен взрив и то пред децата си е меко казано болен мозък.

42

анономен до 44

преди 1 година

Разбиращ ги тия работи май, а?

41

Парадокси

преди 1 година

Настоящия вътрешен министър заявява,че има заподозрян ,а най-ниския генерал в Света (поне в Европа)-кадидат за министър на МВР на ПП и ДБ заявява ,че Гешев е самовзвривил *** бомба-с отсколки до децата си ...В САЩ този ще го съдят за измяна ако там каже нещо подобно.

40

Анонимен

преди 1 година

От Киноцентъра са заподозрените предполагам.Или от кукления театър с тази постановка за деца.

39

Анонимен

преди 1 година

Партия ГРОБ играе поредния филм за наша сметка!

38

Анонимен

преди 1 година

Терористичен акт , и то ПРОФЕСИОНАЛЕН е , когато няма поне 50 метра част от платното .

37

Тц,тц

преди 1 година

Погледнете тези съмнителни очи.После вижте в мрежата очите на ген. Мизинцев,ликвидатора на Мариупол,когото Путин уволни онзи ден.Няма никаква разлика,а според Юнг и Фройд това е достатъчно симптоматична оценка за душевния профил на човека!

36

Оператор Минев

преди 1 година

До Анонимен. Много филми си ,,гледал'' , отворко. Но я опитай и ..... ти инсценирай нещо такова.'

35

Антрополог

преди 1 година

Тези от ПП и ДБ са зомбирани сектанти-ФАКТ!

34

Анонимен

преди 1 година

Съ ЕДНА ДУМА , и този е един от ПОРЪЧИТЕЛИТЕ , не че ми е мъка за главниО !

33

българка

преди 1 година

За първи път осъм съгласна с този. Иначе ми е про-тивен по принцип. Хвърлили пиратка отстрани, за да се прави сега Гешев на жертва и да мрявка колко му е тежка работата.Искам да видя три-метровия кратер на пътя ! Защо не го показват? Ужким три килограма тротил имало. Тези хора чували са за ударна вълна ? Сменил си ужким маршрута в последния момент. Обаче само пираткаджията е знаел - сигурно е някой бездомник клошар пироман и сега ще го приберат на топло да го храним.

32

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че този атентат е поръчан от спонсорите на простото Киро. Единият се укрива в Дубай, а другият в Белград.