126

Анонимен

преди 1 година

А украйна около 300 000 според руснаците. Лъже се и от двете страни, то е ясно.

125

r3v0lv3r

преди 1 година

До Боби къде бяха тея к-52 при Харковската офанзива, падаха като камъни руските самолети и хеликоптери.

124

Анонимен

преди 1 година

Това е локация, която е военизирана и изградена с доста стабилни земни и подземни укрепления от 2015 година насам. Което ще рече, че там са складирани и е съсредоточена най-много военна сила. Център от който се разпределят удари по цялата донецка област. Градът не е малък. Хиляди гнезда на снайперисти по високите сгради, минни полета в между жилищните райони. Дронове. Подземни тунели, които са километрични. Жертвите са неизбежни в подобни условия. Но могат да бъдат смалени до минимални. Ето защо руснаците не бързат.

123

Анонимен

преди 1 година

Бахмут преди СВО, по данни е град със 70 000 жители. Военните част на ВСУ днес, съсредоточени в града бяха над 100 000. Пригожин дори съобщи, че са над 200 000. Вероятно има предвид резервите локализирани в съседния Часов Яр. Представете си град със 70 000 жители да бъде напълнен с над 100 000 въоръжени до зъби войници.

122

Анонимен

преди 1 година

Градът е сринат до основи. ВСУ поставят капани, като минират цели жилищни квартали. Когато руските части навлязат, те взривяват всичко. От друга страна в Бахмут са разположени най-добрите снайперски натовски наемници и подразделения. Те се барикадират обикновено в най-високите точки на жилищните сгради.

121

Анонимен

преди 1 година

Още няколко дни и живата сила и джапането на руснаците ще свърши

120

r3v0lv3r

преди 1 година

Глупости, става въпрос за американска грешка, 100 хиляди са общите руски загуби в за последните 6 месеца по целият фронт.

119

Анонимен

преди 1 година

че някой ги е викал в чужда държава руснаците... да си сърбат попарата

118

Анонимен

преди 1 година

Убити и ранени са две различни неща.

117

Боби

преди 1 година

Хорица стига сте се влияли от Западната и Ъкраинската пропаганда. 1. Отдавна го казахме 3 месец от СВО изнеоха се от Киевска област и т.н. Тоест Военните започнаха да прилагат ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ СЦЕНАРИЙ. Всички останали операции изглеждат нелогични от Военна гледна точка 2. РФ за разлика от предишната пролет прекрасно се е подготвила Част от защитните укрепления дори се виждат от космоса 3. ВСУ няма никаква въздушна поддръжка - представете си напредват ВСУ танкове през полето отсреща Ка52 с 12 Птур

116

Добре че

преди 1 година

Не казват колко убити украинци има! Да не получим шок!!

115

СКЪПИ МОЙ

преди 1 година

Крепостни сел..ян..и. Путино-любци. Не осъзнавате ли че диктаторска Раша стана за смях. Икономиката им е вече в 12-ти век. Армията им е окрадена и неорганизирана, а начело имат ботоксово дж..дже диктатор дето се крие в бункера и нарежда удари по детски градини.

114

Анонимен

преди 1 година

Медведя се представя на Путин и пита : Харесваш ли ме така? Бях три месеца на курс за отслабване и свалих наполовина! Колко още да остана? Путин отговаря : Още три месеца! МУ ХА ХАГА ГА ГА ГА!

113

До 129

преди 1 година

Превзеха 58 хиляди киломитра в Бахмут само.. също и Соледар! Що лъжеш?

112

Драги ми ол..френ

преди 1 година

До Драги ми смехурко Рашистите не са превзели и 1 метър земя вече от 1 година. То не бяха масови мобилизации, то не им потъваха корабите, то не им гърмяха депата. ЦИРК руски. Скоро ще започне украинската офанзива и рашистите ще се приберат обратно в Москвето с подвити опашки.

111

Анонимен

преди 1 година

Всички очакват офанзива на Украйна. Никой не знае колко са убитите и от двете страни. Войната е измама и публиката никога няма да разбере истината. САЩ в момента искат да надъхат Украйна и Европа за така, чаканата офанзива.

110

Анонимен

преди 1 година

МОЖЕТЕ, ДАЙТЕ ОЩЕ ТОЛКОВА!

109

Ха-ха

преди 1 година

Примитивни таракани, повтарят като папагали! Вервайте си! Времето се затопля, по-хубавото тепърва предстои!

108

Анонимен

преди 1 година

Щом Русия дава за Бахмутя 100 000 тpyпове, питам русофосилите, колко ще даде за 30 пъти по големия Киев? Те затуй дадаа кръгом от Киев! МУ ХА ХАГА ГА ГА!

107

Анонимен

преди 1 година

Когато на Зеленски му казали, че съотношението на убитите във Бахмут е 1 към 10 , той отговорил ..."Я думал их будет более.."!