35

До 42

преди 1 година

Нека да се въведе ве, скъпа! Така вие обърканите също няма да излизате от третополовата ви западнала столица.

34

Анонимен

преди 1 година

За последно на Бяло море бях през 2008-***. Сега се чудя как да изкарам месеца докато цените ПАДАТ, инфлацията се СВИВА, повтарям, СВИВА и едни благи хора по новините ми разправят че никога не съм живял по-добре.

33

Насакото Яката

преди 1 година

и после бедни били. айде холан.

32

Глобалният Елит

преди 1 година

Да намалим провинциалното население на София да въведем Софийско Жителство като през соца.Най умното нещо което е измислил Бай Тошо наркомана.

31

Магелан

преди 1 година

Ало журналисчетата спрете се малко да пишете глупости.Какво Бяло море какви пет лева?Повечето българи се чудят как да изкарат месеца с тези мизерни заплати а те ми пишат за шепа софиянци който решили за 2дни да отидат до най близкия гръцки град на Бяло море?

30

балкански козар

преди 1 година

Веднага се гласиме со стадото и ке одиме на почивка у Греко . Може и отстъпка да ни направят ако пусна някои от н адарените пр ъчове на стадото за собственничките на хотели.

29

Ми не

преди 1 година

Не става за плаж! И не си струва парите.

28

А ха

преди 1 година

Обичам ЗЕЛЕНО, Не градено!!!

27

Не

преди 1 година

На село и сред БГ природа е Чудно Хубаво!!! Не заменям за хладно приморие, пък било то и бяло!

26

Анонимен

преди 1 година

Е къв ще го дирят при 20 градуса, не ги разбирам!? Нито има някакво смислено забавление в северна Гърция, нито може да се разходиш особено край морето, нито става за плаж в началото на май. При хубаво време с мъка издържам 5-6 дни ако става за плаж.

25

Анонимен

преди 1 година

Кво масово бе, няколко хиляди човека, а милиони си тръгват към родните села

24

ПолитическиЗатворник

преди 1 година

До 22 Прав си ама само че големия папур го ядът след всички избори и вярват че нещо ще променят към по добро в тази държава на мафията.А когато дойде време да си защитават правата да покажат че не са нищо по малко от европейците ше ходят по Гърция по на м си п тката.Те си мислят че като вземат 1500-600 лв заплата са добре че никой Неможе да ги бутне а невиждан че са ги бутнали отдавна в мизерията.Дълговете и безнадежността.Сега след ремонта на ремонта на жълтите павета тъкмо са им удобни за

23

Мии

преди 1 година

Явно обичат земетресения. З пъти ходих - и трите пъти ме тресе.

22

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам да си отида на вилата,малко гърбуч защото сме само седящо положение на работа,отколкото да лежа по плажовете.Разходка в гората и връзка с природата.

21

Анонимен

преди 1 година

Аз ще ходя при хотелиер ган4аков в един петзвезден кимизарниk. Щяло да доизяждаме олинклузива от новогодишната нощ,на 2021,че от 22 и 23 са още пресни, тях догодина.

20

Аноним

преди 1 година

Нормално в началото на май да се ходи в Гърция. Нашето море е все още студено.

19

Анонимен

преди 1 година

Криза ли? Бедни ли? Българинът се напълни с пари, 300 000 Евро за панелни апартаменти бедност ли ви се струва? И само почивки и круизи, за работа никой не говори. Ще има голямо буум скоро, няма начин, бай *** изобрети 'перпетуум мобиле'

18

Мармарис

преди 1 година

До 17 Какво чуство?Никой не е длъжен да си дава парите от фалшив патриотизъм.Да храниш дърти мутри и ченгесари там с хотелите.Аз в Бг та море в тази гнусна мизерия съм решил да те ходя В Турция е по хубаво и от Гърция даже.

17

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, а трябва да ходят на протести, защото сега им решават съдбата. Мъка, оскотя народа и накрая ще яде големия папУР.

16

Анонимен

преди 1 година

Добре че са Бойко, Киро и Гълъб да ви повишат стандарта на живот и да почивате като хора.