208

Анонимен

преди 1 година

Е да ве, от не е имало бомбардировки до, ама са били много малко ..демек малко бременна

207

david

преди 1 година

И с прашка. Щот е Глоиат, два и пеесе висок. ММей шампион по джудо и прочия. Само дето дронът не се събрал в бункера. Пък и Путин е под прикритие. Пластична операция и не си прилича. Само двойниците му приличат. Шаш? Айде тия сънища до сабахле. Като се събудим-ша видим.

206

Анонимен

преди 1 година

До колегата вземи моля ти се се огледай какво затлъстяване има сред млади хора в България. Има живи туловища и като ги погледнеш критично те гледат учудено. Половината население на България страда от затлъстяване. Аз като гледам руските войници нямат затлъстели. Не ми се говори за САЩ. Там в САЩ затлъстяването е повсеместно. Те затова много трудно набират войници.

205

Анонимен

преди 1 година

До Оборона Москвы Това са толкова дребни бомбандировки че не си заслужава изобщо да се коментират. То само София има 4000 жертви от бомбандировки. Изобщо нито СССР нито Германия са имали бомбандировачи на ниво.

204

Оборона Москвы

преди 1 година

Бомбардировките на Москва са заповядани лично от Хитлер и са изпълнени под командването на нацисткия военнопрестъпник генерал-фелдмаршал Алберт Кеселринг, който през 1941 г. командва 2 Въздушен флот на Третия райх.

203

Оборона Москвы

преди 1 година

Изглежда не знаеш че Москва не е бомбардирана от германците - изглежда не знаеш нищо за историята на ВСВ. Първата фашистка бомбардировка е на 22 юли 1941 г. От юли 1941 до януари 1942 до Москва стигат 229 от 7 146 атакуващи самолети. Над Москва са хвърлени 1521 фугасни и 56 620 ЗАПАЛИТЕЛНИ БОМБИ, убити са 1327 души, 1931 са ранени, разрушени са 402 жилища и 22 завода. В отговор на тия зверства съветската авиация бомбардира Берлин от 7 август до 5 септември 1941 година.

202

Анонимен

преди 1 година

"Не е вярно , украинската офанзива ще стартира на 30 април няма кой да чака девети май." Бали ги кога ше започнат и ми е през оная работа, ама на 9ти май ми звучи яко ако го направят. Все едно да му люснат поредния шамар на хаяско. Както докато правеше джамбуре в москва и му взривиха Керченския мост.

201

Анонимен

преди 1 година

Като чета по форумите имам чувството че пишещите са по равно даже с лек превес на русофилите но по лайковете ако се съди е обратното защо тъй ?!?

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 223 Хрушчов беше свален след заговор на Брежнев и той не е в гробището на Червения площад. На кремълската стена зад Мавзолея има вградени урни на разни по-дребни рептили от времето на Ленин та до разпапада на чудовището СССР като Суслов, Гречко, Жуков и т.н. убийци.

199

Анонимен

преди 1 година

Да бе, така е, пак си стигаме до това ,.'а пък в америка си бият ***' като няма повече какво да кажем. Ми то има и *** да бият вече бели и кво? Поне не го крият, че имат такива проблеми, както и с оръжието.

198

Анонимен

преди 1 година

До Оборона Москвы Въх повервах ти. Изглежда не знаеш че Москва не е бомбандирана от германците. А непобедимата ПВО на Москва е била при ядрена атака руснаците да взривят ядрени бомби на 40 км височина над Москва, което е възможно най-глупавата защита от ядрено оръжие. Сигурен съм че и до днес нищо не се изменило в руските планове.

197

До Оборона Масквъй

преди 1 година

Те фашистите са си в Москва...

196

Анонимен

преди 1 година

"Русия са считани за болни хора и ги съжаляват, понякога ги презират" -Не бе, направо ги пребиват и ги малтретират - Ами те и в САЩ бият нeгpите и ги малтретират и ги убиват американските полицаи и какво :/

195

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен . Не е вярно , украинската офанзива ще стартира на 30 април няма кой да чака девети май.

194

Анонимен

преди 1 година

"Русия са считани за болни хора и ги съжаляват, понякога ги презират" -Не бе, направо ги пребиват и ги малтретират. Ако не го правеха щяха да излязат, че са доста повече от тези в Европа. Ама тогава олеква още една от опорките на Хаяско, как бил виждаш ли ти за Християнското семейство. И как е за това семейство като избива христяни а и наема и други религии да го правят? Целия цирк е да остане жив на власт.

193

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"На 9 май ще има украински удар по гробището на Червения площад. Първите удари на украинската мъст ще усетят мощите на Ленин, Сталин, Брежнев, Андропов, Черненко и т.н. комунистически рептили."______________ Забрави Хрусчов!

192

Анонимен

преди 1 година

Дали Путин живее в бункер няма никакво значение, той вече няма да може да се радва на спокоен живот, защото има заповед за неговия арест, издадена от международен съд.Такава ще получи и обкръжението му. Обръчът около него се затяга, санкциите срещу Русия ще се увеличават.Освен това, има много руснаци, чиито синове са загинали в Украйна, в една агресивна руска, безсмислена война. Да не говорим, колко украинци ще го следят, за да го ликвидират за отмъщение, задето нападна Украйна.

191

Анонимен

преди 1 година

1. Байдън е изкуфял, говори и се ръкува с въображаеми хора, изгуби се в градината на Белия дом, не разпознава хората от семейството си. Никой не му позволява да взема решения, още повече за ядрен удар срещу когото и да било. 2. Дори единичен удар срещу единствен ядрен носител на Русия отключва ПЪЛНОМАЩАБЕН ЯДРЕН ОТГОВОР НА МОСКВА. 3. Ти си потресаващо неграмотен, не знам кого и защо лъжеш???

190

Анонимен

преди 1 година

Русофобите им се отприщело въображението за украинските победи все едно чета Записките по българските възстания. Укрите превземат москва на 9 май.

189

Оборона Москвы

преди 1 година

Противовъздушната отбрана ПВО на Москва е НЕПОБЕДИМА от 1941 година досега!!! Единствено един германски гeйй Матиас Руст кацна на Червения площад в Москва на 28 май 1987 г, с малък граждански самолет, защото заради предателя Горбачов тогава беше забранено на политическо ниво да се стреля по НЕВЪОРЪЖЕНИ граждански самолети. Фашистите НИКОГА няма да стигнат до Москва, никога и с никакви средства за поражение - дронове, пилотирани самолети или ракети!