60

ПАРАЛЕЛ

преди 1 година

ЮГОВОЙНАТА И УКРАИНСКАТАСАЩ ВЗРИВИ МОСТОВЕТЕ НА ДУНАВ, РУСИЯ НА ДНЕПЪР НЕ, САЩ БОМБЕШЕ ЖИЛИЩНИ КВАРТАЛИ БЕЗ ВОЙСКИ В ТЯХ,РУСИЯ С ВОЙСКИ В ТЯХ.

59

абе

преди 1 година

как зеленски ще премести 20% територия и то с руско езично население което иска да е с майка русия? насила ли? как ще стане тая работа? то да не е торта - от едната стая в другата! измишльотини!

58

Абе

преди 1 година

Май тука май никой не е за мир. Забавно, и доста подло. На който му се воюва да заминава. Никой не го спира. А да се надъхваш и да чакаш американците да ти свършат черната работа е доста детинско. Животът не е комикс на Marvel или DC. Няма абсолютно зло или абсолютно добро. А при ядрена ТСВ, всички ще д**аме супата.

57

Анонимен

преди 1 година

А на Сърбия?

56

Анонимен

преди 1 година

Тези референдуми въобще не трябва да се споменават защото са нелигитимни .Под дулото на автомата референдуми не се правят .

55

Анонимен

преди 1 година

Сериозно? И Путин ще каже "добре", както вие кажете.

54

Анонимен

преди 1 година

Русофилите лю6ят путин, заради геноцида над украинците и заради световната война към която води света! Даже го насърчават в това направление! ОБАЧЕ , стане ли световна война, Русия няма да се прости само от окупираните територии и Крим, но ще трябва задължително и да откъсне от опашката си! Няма да и бъде простено да разтури света, живота и природата! Русия не може да изплати толкова големи репарации, че да компенсира разрушенията! Затова ще и бъдат отнети и територии.

53

Красимир Петрофф

преди 1 година

Русия подготвя резолюция за връщане на североамериканския континент на индианците в границите от 1732 година! Бха и новините, дето ни втълпявате...

52

Анонимен

преди 1 година

Тия диви кравари май живеят в някаква паралелна реалност .

51

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно сигурно с пълна увереност без никакво съмнение може да се твърди, че скоро Владимир Путин ще бъде принуден да моли за мирни преговори, при които Кремъл ще върне всички територията която е завзел след 2014г. Тогава Украйна е свободна да закотви бъдещето си на Запад, а един победен и омаломощен Путин ще се изправи срещу гнева на собствения си народ. И тогава Русия ще рухне, и предишния живот ще се върне и всичко ще си бъде както си беше преди, за това можем да бъдем напълно спокойни.

50

Анонимен

преди 1 година

Рашка или ще изпълни резолюцията или ще яде бой .

49

Споко

преди 1 година

Споко, контрата почва, до дни, дори до часове украинската армия влиза в Москва, Путин отива на съд в Хага, а Русия ще ни плаща репарации и ще разполагаме изобилно с евтини почти без пари енергии и ресурси за икономиката на ЕС и всичко ще се върне както си беше преди, даже ще бъде много по добре, защото ще плащаме газта и нефта само по 5-10 долара да има нещо там руснаците колкото да могат да оцеляват и да работят да произвеждат суровини и енергоносители за цивилизования свят.

48

Уг

преди 1 година

УдрИ Вова ! Размажи киевските гaдини !!!Свободният свят ще ти е благодарен с десетилетия като натриеш американските мyцуни !

47

Анонимен

преди 1 година

20% от територията на Украйна с население 10 милиона украинци е под руска окупация. Хоп, и Русия просто си взе 20% от територията на Украйна. Защо там няма съпротива и партизанско движение срещу руските окупатори.

46

Демократ

преди 1 година

Руската армия е въздух под налягане. Практически Русия загуби в Украйна. Целият цивилизован свят е консолидиран, Русия е изолирана и рухнала под санкциите. Демократичните западни медии от една година вече всеки ден многократно повтарят, че Русия загуби а Украйна спечели, и хората на запад са твърдо убедени в поражението над Русия, но пpocтите българските русофили още не могат да го разберат това нещо.

45

Анонимен

преди 1 година

Е как американците ги решават тия работи ,след като хората не искат да са част от Украйна и да ми се налага език ,който в Украйна само 20% от жителите говорят и разбират.

44

Анонимен

преди 1 година

Кога еврейте върнат заграбените територии на палестинците,кога краварите върнат заграбеноте територии на индианците и Тексас на мексиканците и Косово на Сърбия и евреите и краварите платят за тези си грабежи репарации на пострадалите,тогава да внасят такива резолюции в ООН за Русия..

43

Анонимен

преди 1 година

Че нека да си приемат резолюция. Може да приемат две или три.И какво?Ще победят Русия? Надали. Ще си върнат земите? На мук!Давайте америкосите, харчете си парите, да обедняват нигерите и да ви спретнат една гражданска война. От другата страна ще са белите островърхи качулки с дупки за очите и факли. Чакаме.

42

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ ПОИСКА ГАРАНЦИИ ЗА ЦЕЛОСТТА СИ ОТ сащ, САЩ ОТКАЗА, НАПРАВИ ПРЕВРАТ В КИЕВ, ВЪРТЯ ГОДИНИ СЛЕД ТОВА ВТОРИ ПРЕВРАТ В КИЕВ, НАСЪСКВА БРАТ СРЕЩУ БРАТА, НЕ ЗАЩИТАВАШЕ МАЛЦИНСТВАТА В УКРАЙНА КАКТО КОСОВАРИТЕ НАПРИМЕР... ДНЕС ВЪОРЪЖАВА ПО-СЛАБАТА УКРАЙНА ВЪВ ВОЙНАТА С РУСИЯ А АКО РУСИЯ СТАНЕ ПО-СЛАБА РУСИЯ ЩЕ ВЪОРЪЖАВА ПРОТИВ УКРАЙНА И ВЪРТИ СВЕТА НА ПРЪСТА СИ А СВЕТА Е ЕЛЕМЕНТАРЕН И РАЗДЕЛЕН.

41

да

преди 1 година

не могат да се примирят янките че губят украйна, целия свят искат да заграбят тия мръ-сници, но батюшката е насреща, той никога няма да даде славянската земя на афро дже-ндъри!