124

Анонимен

преди 1 година

Поляците са най-мръсното, долно и подмолно племе, което може да съществува! Медведем казва нещо, което е известно на всички отдавна - Полша има териториален интерес към голяма част от Украйна!

123

Анонимен

преди 1 година

Тя Полша да внимава както и Прибалтика защото бог високо цар далеко. Зад океана е все пак. Да си наляга мерака.

122

Анонимен

преди 1 година

Украйна има голямо население, и влезе ли в ЕС ще има голяма тежест в Европейксия парламент, и ще играе с Полша и заедно ще могат да изместят Франция и Германия от челните позиции. Нали се сещате кога Украйна ще влезе в ЕС - сега се бийте и умирайте, и после ще помислим, ЕС за Украйна ще стане като самолетите Ф-16 за България, ще го гледат през крив макарон.

121

Анонимен

преди 1 година

До Едно е ясно...Ние също като Полша сме васална държава на САЩ за голямо съжаление.

120

Анонимен

преди 1 година

Къде са американците тука, още ли не са налазили, още ли не са седнали на шльоковица долнокачествен бърбън за 20 долара да се пеняват по форумите! Или още е рано при тях?

119

Анонимен

преди 1 година

2/3 от китайската икономика е на въглища. Китай се отказва от зелената сделка и може да продължи да използва въглища, но поради санкциите на САЩ и вноса им от Австралия може да остане без въглища и икономиката да спре. Затова Китай работи с Русия за пренасочване на руската газ от Европа към Китай. А икономиката на ЕС сега е на смъртен одър

118

Анонимен

преди 1 година

Величието на Полша е преу величено. Нищо няма да вземат и Германия нищо няма да им плати.

117

Анонимен

преди 1 година

Блек Рок ,като си купиха за без пари земята в Украйна ,сега ще са вярно с пръст в уста.

116

Анонимен

преди 1 година

Едно е ясно - икономическата и политическата тежест на САЩ в света пада. В този смисъл васалните държавички на САЩ ги чака много, много черно бъдеще.

115

Анонимен

преди 1 година

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха над 100 милиарда за Украйна. ЕС загуби над 1 трилион от кризата в Украйна.

114

Анонимен

преди 1 година

Споко, ЕС минава на зелени възобновяеми енергии.

113

Анонимен

преди 1 година

20% от територията на Украйна с население 10 милиона украинци е под руска окупация. Хоп, и Русия просто си взе 20% от територията на Украйна. Защо там няма съпротива и партизанско дижение срещу руските окупатори.

112

Анонимен

преди 1 година

Прибалтийските пудели се наcpаха след изказването китайския посланик във Франция. Истерично започнаха да фърлят плюнки и да се пеняват.

111

Анонимен

преди 1 година

Аз виждам само един халюциниращ лунатик тук и това е Медведев! Така ме разсмя с халюцинациите си за амбициите на Полша....алкохолът в съчетание с параноята му ще погубят този човек

110

Анонимен

преди 1 година

До 151 Нас пък ни дреме ,какво казал някъв жълтур. И какво ще направи по въпроса? :))) НИЩО ще си изяде ориза и да ляга да спи с грознатаа озъбенаа мутра.

109

Анонимен

преди 1 година

Тоя прилича на Гьоринг вече и по приказки :)))

108

Анонимен

преди 1 година

Бившите съветски републики нямат действителен статут в международното право, защото няма международни споразумения, които да уреждат суверенния им статут", изтъкна Лу Шае, китайския посланик не къде да е, ами във Франция. И само дни след визитата на Макрон в Китай. И това е факт - нито Франция нито който и да е може да го оспори, каза го по телевизията и видеото се разпространява по целия свят.

107

Анонимен

преди 1 година

Родата му да не би да е от ДНР и ЛНР,че толкова е хвърлил око на Донбас сякаш е заложил на бас,че ще е на родата му.

106

Този палячо и

преди 1 година

алкохолик, вече никой не го взема на сериозно.

105

Иви

преди 1 година

До 139Ако си чел историята - то трябваше да знаеш,че ВСВ започва с Германия и Полша 1938 нападат Чехосковакия. За да може Полша да си придърпа чешки територии.