284

Кривондел

преди 1 година

Звучи малко незряло това искане... А не искат ли направо ГЕРБ да им оставят депутатските карти за гласуване за свободно ползване?

283

Бунгар

преди 1 година

Тя рибата в морето,те ПП тръгнали да готвят. Не разбраха ли,че народа каза кой е първи и кой има най голямо доверие да управлява държавата.Разбира се,че коалициите са неизбежни,народа не иска еднолична власт.Игнорира се ПП и останалите партии ще намерят решение за правителство.

282

Антинатовец

преди 1 година

Мисля че ИТН, БСП и Възраждане не биха подкрепили когото и да е било за кабинети това би сторил само ДПС. Така че на лято с джапанките пак на избори и Възръждане вече избива цялата риба.

281

Анонимен

преди 1 година

Хахах, тези от ППДБ са тотално неадекватни. Добре, правителство с ГЕРБ няма да правят. Няма да правят със сигурност и такова с Възраждане и ДПС. Остават БСП и ИТН. Първо нямат достатъчно хора (под 100 общо), второ да се вържат отново с ИТН които им изиграха номер е пълна простотия. С две думи ППДБ са тотални неадекватници!!!!

280

пена

преди 1 година

Петков ще прави правителство с ДПС, БСП и Възраждане. И ще ви ги пробута като нещо по-приемливо от Бойко. Честито. Особено на тъ*ците, които гласуваха за Петков.

279

Анонимен

преди 1 година

От цялата информация и изказвания досега, разбирам, че ПП са омекнали, но все още са зависими и нямат собствени решения. Асенчо е в ролята на лошото ченге, а кирилчо се върти като мушкато на парапет, че да хо харесат комшийките.

278

Анонимен

преди 1 година

ПЕНСИЯТА СТАНА КОСМИЧЕСКА!СИРЕНЕТО е вредно!ХЛЯБА ДВОЙНО..по вреден!ПРЯСНОТО МЛЯКО ГОНИ 4 ЛВ!ВРЕДНО! ЗАХАРТА ДВОЙНА ЦЕНА...ВРЕДНО! САМО ЗАХАРНАТА УСМИВКА НА КРЕТО БЕШЕ НАСЛАДА ЗА МЕН!НОО ТЯ ИЗЧЕЗНА!КИСЕЛ...КИСЕЛ НО ВСЕ ТАКА БОЙКО Е ЗЛОТО!БОЙКО!БОЙКО !ЛЮБОВ НЕОБЯСНИМА!КИРЕЕЕ ДАЙ НЕЩО СМИСЛЕНО!ЩЕ ИМА ДРЕНОВИЦА НЕ ДОКАСТРЕНА!

277

Анонимен

преди 1 година

ПП- ДБ ще направят голяма грешка, ако се коалират отново с БСП.

276

аз

преди 1 година

Ще има правителство на ППДБ и Боко ще го подкрепи като поп, защото от Америка ще му пуснат магнита. И ще лъсне истината за къщи, манекенки, отрочета, шкафчета, кюлчета и евраци. Пък и Гешев тогава може да го разлюби.

275

Наблюдател

преди 1 година

Правителство ? Тоя пак е прекалил с кристалите !

274

карачанаков

преди 1 година

Киро готви се манджа и всеки обича да хапва ама по хубаво се откажете предната която ни сготвихте с АсАнчо бе хем солена хем кисела,единственото хубаво нещо бе десерта Лена ама тя май ти вгорчи живота.

273

карачанаков

преди 1 година

Киро 1 април празника ти мина,дай малко по сериозно.Летях с полета до Македония возих се на новите електромобили от завода край Ловеч,запасих се с новите батерии, ама що тъй ми се изпразни сметката в банката,нали според Асенчо сме на 1 място по икономическо развитие ама що не го усещаме сега последно България на плюс ли е с 12,4 млрд или на загуба ,Абе Вие повече лъжете и от Пу ти та ако ги слушаш те освен че са спечелили войната ами въпреки санкциите са в невероятен икономически расте

272

пешо рендето

преди 1 година

Боко тиквата трябва да е в затвора. Такъв геноцид на бг население никой не е правил. Този ни отне бъдещето в БГ.

271

Майко мила !

преди 1 година

Сериозно ли си вярвате ? Да не дава господ Пляк Пляк и Де е Бе отново да ни управляват...Изядоха 8 млрд излишък в бюджета оставен им от ГЕРБ, навъртяха 12 млрд дефицит и сумати кредити...А къде отидоха тези пари ? Нищо не са построили, заплатите замръзнаха...Сега пак Бойко трябва да закърпва дупката. Също като след Станишев и след Орешарски !

270

Анонимен

преди 1 година

Майкооооо

269

Да не дава Господ!

преди 1 година

Да не дава Господ тези пак да ни управляват! Боко унищожаваше България бавно, тези ни ликвидираха залпово.

268

Анонимен

преди 1 година

Дано има правителство на ПП, което да прати аутистчетата на неграмотните европеидни про'с'таци да защитават интересите на сащ. Ще е добре за генофонда на България.

267

Анонимен

преди 1 година

На жълтопаветника му е все едн какво став в България. Това, че по-бедните райони се нуждаят от инвестиции и стабилно правителство - ами ще почакат. Ние в София сме си добре, заплатите ни са високи, можем да си позволим да прецакаме останалите. Важно е да вземем наесен София, а бедните - те си знаят какво да го правят.

266

Така е ..

преди 1 година

Готвят правителство без готвача Борисов. Няма да стане.

265

Анонимен

преди 1 година

Готвите готвите нови избори. Няма значение. По-добре Радев отколкото Борисов.