177

Анонимен

преди 1 година

Циркът продължава а милиардите се отиват в правилните джобове,на едрата червена олигархия,имало невиждан дефицит,ама това не пречи държавата да налее 13 милиарда лева в същите червени гуши,имало невиждан дефицит ама вместо държавата да обложи свръх печалбите на червените бичмета от КРИБ,БСК,АИКБ и сие производни дайте да острижем пак сиромасите,имало невиждан дефицит,ама вместо държавата да въведе подоходно облагане,дайте да дерем сиромаха и милиардера с десет процента данък!Докога бре циркаджии

176

XИЧО

преди 1 година

За да се оправи бюджета трябва да спрат кражбите на политическата cгaн.

175

До 169 ....

преди 1 година

Уважавам разбиранията и убежденията които споделяш но говорим за упоритостта на Борисов да направи коалиция с ПП-ДБ за което ежедневно ни облъчва с "умни" мисли! Пресконференциите на ГЕРБ са се превърнали в монолог на един хленчещ "лидер"!Кому са нужни тези тиради и заплахи за фалит на България ако ГЕРБ и ПП-ДБ не се прегърнат и направят Правителство за да цъфнем и вържем!ББ да запази достойнството на лидер на ГЕРБ ако не може Делян Добрев да поема ГЕРБ защото е мъжко момче с топки и достойнство

174

Баце Боко,

преди 1 година

Ако ще спасяваш кожата си с цената на това да си опиташ да пратиш невинни българи за пушено месо в чужди войни,то ти си най-голямата з л о в тази страна! Огненото езеро е създадено за такива хора и да знаете-БОГ гледа! Ако обаче сет достойни и пазите народа си,без ние да знаем какво се случва всъщност-Браво!

173

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ да се обединят със всички други но не и с ПП-ДБ. Какво обединение ще е с простото Киро и ококорената Асенка със скъсаните жартиери които за 7 месеца фалираха държавата и ги изхвърлиха с вот на недоверие.

172

Анонимен

преди 1 година

Кризата е " политическа" а не икономическа др Борисов! Айде нема нужда! Опозицията Пак няма,да ти Лигитимира властта! Осъзна че е сила!-:) И в този парламент няма да ви допусне до властта!!! 25%Не ви вършат работа вече,за да " управлявате вече България!

171

Public enemies

преди 1 година

Сега всички стискате палци Европа натиска да има дясно упрвление в България, в момента има 3 силни политически сили в България защото с всеки месец Костадинов понастига първите 2, ГЕРБ, ПП и Възраждане, ясно е че Борисов няма как да управлява с опозиция ПП и Възраждане, ако сега Кирил направи кабинет и го катурне, на следващите избори ще има само Възраждане като опонент за властта.

170

Бгг

преди 1 година

Баце нема страшно, краварският посланик ша ви сватоса. Ще къндиса булката. За кум покани Гешев.

169

анонимен

преди 1 година

утре от 14.00 ч. митинги в цяла българия - НЕ, НА ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА!

168

noFreeman

преди 1 година

Как бе бандюг.а... като изпратиш синовете ни да воюват за украйна ли? Скоро си навън от политиката, само направи парвителство...

167

Евраци

преди 1 година

Горчуво булката кой ще играе

166

До До 165 Долу

преди 1 година

Я си помисли дали някой премиер преди Борисов си призна че е корумпиран? България не е държава и всички помним кой какво направи и какво остави след себе си !Комунистите,ченгетата и олигарсите не могат да простят на Борисов че им спря кранчето и измислиха шкафчета и пачки,къщи в Барселона,замък в Гърция,влязоха му в спалнята като кокошкари и всичко това беше в Гугъл и Фейсбук представено като ,,истина" без 1 грам действително доказателство.А като ги погна и Гешев,скочиха и на него.

165

Анонимен

преди 1 година

Нещата са - или цивилизацията, или русия.

164

убийствено права

преди 1 година

"В българската политика е така - ти на мене, аз на тебе." -Р.Инджова.

163

До168

преди 1 година

Кое точно е злото ? Нали повече от две години чегъртат и освен медийни публикации и внушения от Гугъл и Фейсбус копирани като факти ,нищо черно на бяло не са извадили !А тъй наречената съдебна реформа се поръчва и плаща от организираната престъпност ,която Гешев подгони .Вярвайте на герои като Б.Рашков- един мрачен и зъл индивид отрепресивният апарат на стария тотали тарен режим и разградският прокурор от ДС Атанасов!Те ли са доброто???

162

До 165 ДОЛУ......

преди 1 година

Денков е заместник-председател на ПП-ДБ и отговаря на Борисов че техните условия за коалиция с ГЕРБ са ако ГЕРБ признаят че ББ е корумпиран и си сложи белезниците на ръцете!Дали са прави ПП-ДБ или не е отделен въпрос но ясно и точно го казват на Борисов!Ако Борисов наистина е завършил средното си образование с "Отличен" и е "Доктор на науките" щеше да разбере а не всеки ден да прави пресконференции и да се прави на "луд".Това са условията на ПП-ДБ да ги приеме а не да плаши с разруха на България

161

Анонимен

преди 1 година

Силите на доброто / шарлатаните / се обединяват със силите на злото /ГЕРБ/ в името на благоденствието на България. Висша форма на цинизъм!

160

3% държали милиарди-

преди 1 година

Като са такива кадърни по разни администраци и за по два мандата направиха по 5- апартамента защо не ги пишат смело на себе си ами разхвърлят всичко по деца ,братя сестри жени дядовци и баби ,нали всичко е честно ,НЕНЕЕ ЧЕСТНО ---честно е като си направил 5-апартамента със заплата от 2000 лв за 6-години и имаш 3-коли от по 100 000 лв и 2-вили и голяма сума пари във банката та честно е да те вкарат във затвора със 200 км/ч. 11-год това беше политиката на герб и Борисов е най-виновния !

159

Анонимен

преди 1 година

Аз Киро грозното боядисано и гелосано нещо не искам да ме управлява. Кривоустия. Всъщност, никой от така изложените на витрината не искам. Ама волята на народа е такава, що да чиниш. Не случайно е казано, че всеки си заслужава управниците. Аз искам Орбан, но кой ме пита.

158

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

И кой е Денков че ще казва Денков нали беше с Борисов Денков какво си направил за България какво разбираш Сендов от управление пенсионер си върви си гледай живота Денков щялбил А Газовите комисионери КОГА ДЕНКОВ ЩЕ БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ СЪДЕНИ ЗАТВОР ЧИРЕН Е ПЪЛЕН С МНОООГО ГАЗОВИ КОМИСИОНЕРИ ДЕТО ВИ СПОСОРИРАТ И ДОКАРАХА НЕВИЖДАНА ИНФЛАЦИЯ КОГА ДЕНКОВ КАЖИ ЩЕ ПЛАЩАТ СМЕТКАТА ДЕНКОВ ЩЯЛ БИЛ ПОТРЕС