290

1

преди 1 година

Главатарят на терористичната организация НАТО Йенс Столтенберг: "Трябва да гарантираме, че украинците са в позиция, в която могат да пробият руските линии, а също така да преминат през минни полета и да бъдат в позиция, в която могат да освободят, върнат територия." Дано военнопрестъпникът Йенс Столтенберг доживее деня, в който ще бъде осъден за всичко, което е направил, докато е служил като джобна армия на САЩ в Европа.

289

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Един стелт бомбардировач и Москва приключва играта. русия няма 5то поколение самолети. Вземете се образовайте." СЕРИОЗНО? Е АКО БЕШЕ ОБРАЗОВАН ЩЕШЕ ДА ЗНАЕШ ЧЕ СТЕЛТ ТЕХНОЛОГИЯТА КРИЕ САМОЛЕТИТЕ В ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ САНТИМЕТРОВ ОБХВАТ(90% от всички радари не се влияят от атмосферни условия). РАДАРИ РАБОТЕЩИ В МЕТРОВИЯ, ДЕЦИМЕТРОВИЯ И ОБХВАТ МИКРОВЪЛНИ виждат СТЕЛТ съвсем ясно. Дори модифицирани метеорологични радари могат да виждат стелт самолетите.

288

Анонимен

преди 1 година

До 334 - Би следвало повече да се тревожиш, че подводницата "БЕЛГОРОД" се върна в базата си оня ден с 2 "Посейдона" по-малко на борда, ко те брига Тюмен?! ))

287

Анонимен

преди 1 година

Има ли новини за успешното контранастъпление на украинската армия? До къде стигна украинското контранастъпление?

286

2

преди 1 година

Със сериозни загуби фашистката гмеж бяха принудени да се оттеглят. Гмежта периодично сондира отбраната на ВС на РФ на това направление. По време на такива атаки гмежта изучава огневата система на предната линия, работата и позициите на артилерията, системите за радиоелектронна борба и системите за противовъздушна отбрана, скоростта на реакция при определени действия и др. Възможно е такива атаки да се извършват по искане на американците, които оценяват потенциала за настъпление.

285

1

преди 1 година

В Луганско направление подразделения на ВС на РФ атакуваха района на Синковка. Вчера късно вечерта ВСУ проведоха разузнаване с боеве в района на Орехов(Запорожка област). След артилерийска подготовка бронетанковата група на фашистката гмеж премина в настъпление край град Орехов в Поховски район на Запорожка област. ВС на РФ посрещнаха гмежта, на помощ на пехотата се притекоха танкове, артилерията действаше по гмежта.

284

Западнали технологии

преди 1 година

САЩ преди месец обяви провала да създаде свръхзвукова ракета! Нямат и ПВО против свръхзвукови ракети от Русия..

283

Анонимен

преди 1 година

Как е Франция?

282

Анонимен

преди 1 година

Донецко направление, Авдиевка. Продължават тежки боеве в сектора Авдиевка западно от Новобахмутовка, който е северно от самата Авдиевка. В южната част на Авдиевка(на север от Водяное),ВКС на РФ и артилеристите нанасят удари по укрепените позиции на фашистката гмеж. Донецко направление, Маринка. Продължават боевете в района на проспект Дружба. Пехотата на руската армия, която се опитва да изтласка гмежта от града, получава огнева подкрепа от танкове и артилерия.

281

Анонимен

преди 1 година

За Бахмут кажете. Днес на колко процента го превзеха?

280

Анонимен

преди 1 година

Те нямат пари да си платят сметкита за тока, молят се за топли зими, тръгнали срещу Русия да воюват?

279

Анонимен

преди 1 година

Бахмут: В северната част на града вагнеровците освободиха градска болница 2 и продължиха да щурмуват позициите на фашистката гмеж на ул.Толбухин. В центъра на Бахмут "музикантите" заобиколиха позициите на гмежта в района на елеватора и напреднаха по улица Крайна:битките са за гаражната кооперация.На юг фашистката гмеж продължават да държат позициите си с цената на големи загуби,тъй като вагнеровците са в покрайнините на магистралата Бахмут-Константиновка и гмежта няма къде да се оттегли.

278

До 332

преди 1 година

Старлинк прекратиха помоща за Украйна, защото има руска технология която блокира сигнала Старлинк..прочети малко!

277

Анонимен

преди 1 година

А нещо за пожара в Тюмен?

276

в ЕС как е?

преди 1 година

Бият ли?

275

До 320

преди 1 година

Само старлинк има над 3500 спътника , как мислиш са изстреляни - свали коми очилата и погледни реално . Ако руската индустрия ставаше за нещо хората нямаше да ползват немски/японски коли , италиански дрехи, френски парфюми,швейцарски часовници и т.н и т.н. Акъла на руснака стига само да изкопа нбещо от земята и да го продадат ( да не говорим че газ от по трудните находища не могат да вадят без западни технологии - още помня проблема с турбините от канада)

274

българин

преди 1 година

Западните страни никога няма да бъдат "приятели" на Източна Европа.Трябваме им единствено за евтина работна ръка,за да изхвърлят отпадъците си тук и за щит при евентуална война.Ако някой добре платен евроатлантик ви разправя нещо друго не му вярвайте

273

Ауу а защо Украйна

преди 1 година

Се изтегля от Бахмут?

272

Няма рашкш

преди 1 година

В Бахмут, само Вагнер! Сама грепа престъпници привзиха 80% от града! Срещу 100% от украинската армия, западни наемници и оръжие от 30 държави!!

271

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 320 - Минусчето ти не променя нищо. Стелт технологията днес е, като да си боядисаш кораба черен, че да не се вижда, ако новолуние и има облаци ... когато другите имат радари.