158

Анонимен

преди 1 година

Да говориш,че ние българите сме безбожници,когато точно нейната комунистическа партия 45 години ни възпитаваше в атеизъм,тази партия взривяваше църкви! На вяра в Бога децата се учат от малки,както е било едно време!

157

Сата НАТО

преди 1 година

До Жена.... Вместо да се радвате на таланта и родинолюбието на някой сънародници ,ги мразите и обиждате ,-----///------- Какво общо има талантът и родолюбието с християнството? Едното не предполага другото, освен това и трите неща при нея са под въпрос.

156

Разкарайте тази

преди 1 година

Примадона от новините

155

Христос Воскресе

преди 1 година

Госпожо я не се изказвайте...Снощи в църквата беше пълно с тинейджъри, деца ..млади хора

154

Ние сме народът!

преди 1 година

Другарко Робева, сатаната е във Вас: да обвиняваш народа в грях е горделивост, а това е първият смъртен грях! Но това си е съвсем присъщо на комунистите, независимо как са се нарекли и как са се преоблекли. Комунист веднъж, комунист завинаги... Болест на духа и на душата е комунизмът; лекувайте се, смирете се, посипете главите си с пепел и се покайте! Тогава може и да се върнете при народа, когото мъчихте в името на съветските ви господари и на брадатите сатанисти воглаве с Мордехай/Маркс!

153

ами-и

преди 1 година

А бе за съжаление комунистите се оказаха повече хора и са направили в пъти повече за България Демокрацията се оказа хаос в който тарикатите могат да крадат безнаказано. Нека си припомним българските премиери на прехода, престъпленията, беззаконието, злобата, алчността. Комунизмът беше доста дибър за семейството, но не можеше да станеш милионер. Христос воскресе!

152

Анонимен

преди 1 година

Неофит е един от най-умните и начетени хора в България. Само лицемер може да злослови.

151

Анонимен

преди 1 година

Тази е дърта комунистка. Никаква християнка не е. Да си коментира комунистическата религия на светите равноапостоли Маркс и Енгелс, божият син Ленин и великомъченика свети Путин.

150

Помним....

преди 1 година

До Анонимен .... Това че комунистите са антихристи е така ... ама попове не са пращали по лагерите. Поне не от тези във висшето ръководство , като патриарха ни Неофит ...с псевдоним даден от Шесто управление на ДС - СИМЕОНОВ . Той е бил един от 11-те вербувани от всичките 15 членове на Българския свети синод . Спухтял и предавал колегите си свещенници а за награда "избран " за Патриарх . ПОМНИШ ЛИ ? Нешка беше СЪЩАТА. Умилкваше се около Тодор Живков .Любимата гимнастичка на Тато ...

149

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха! Една обществена система може да функционира без цели, но без враг и идеология - не може. Назад съм Средновековието - това измисли умното днешно човечество...Христос е първият родолюбец, първият борец за социална справедливост, избрал смъртта и саможертвата в името на другите, когото днешните фарисеи биха разпънали отново, ако беше жив! Христос ВОСКРЕСЕ! За Истината!

148

Анонимен

преди 1 година

А, дъртата Нещастна Робева, знаели, че такива като баба й Ванга са забранени, даже и отлъчвани по каноните на Православието?

147

Анонимен

преди 1 година

Дъртата обвинява всичко младо и старо, че сме и съсипали религията и сме предавали християнската вяра, но в същото време обикаля по по други студиа и разправя как не трябвало да сме подкрепяли Украйна щото сме влизали във война. Това българския комунист е най-долното нещо на света, заклевам се.

146

Анонимен

преди 1 година

Тая съвсем е изкуфяла и е забравила годините на "социализъма", сега всички кумуняги се изкарват много вярващи

145

Анонимен

преди 1 година

Комунистите са най-големите антихристи. Забраниха християнството и пращаха поповете по лагерите.

144

Анонимен

преди 1 година

Какво ни занимавате с тази изкукуригала червена бабичка, която вижда нацисти и антихристи навсякъде?

143

аноним

преди 1 година

Виждам доста хора с интелект на отходни тръби!!!!!

142

Анонимен

преди 1 година

Тоя скелет *** няма ли да се скрие вече?

141

Анонимен

преди 1 година

Да уе. Пада комунизма и вече немало комунисти, много удобно, за един ден всички върли болшевики вече са променени и невинни. А тоя комунистически болшевишки скелет, който се е превърнал в чистокръвна рускиня, що ни го показвате на нас българите?!

140

Тангра Сила

преди 1 година

Изкуфела дрътуфелница по телевизиите... Предателство срещу кого? Срещу един натрапен ни създател на духовно учение и едни натрапени ни създатели на религия, в лицето на неговите двама апостоли Павел и Петър? Ние, никого, не предаваме, защото Тенгриянството е изконната бащина вера и ако си Българин, то ти си тенгриянин, нема как. Християнството, тогава е като глобализма днес - определен набор от ценности, които требе да бъдат натрапени силово на всички, за да няма различия и да се управлява лесно

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 188 - такива филолози, като тебе пишат на великден дс с главна буква. бе, земи се скри некъде, само *** днеска, брей, нема отърване от вас!