18

До Анонимен 15

преди 1 година

Как ще те пожалаят? Та днесбг пусна на 3-ти март в 8 сутринта статия, озаглавена "Иво Инджев - 3-ти март е една измама" ....

17

Анонимен

преди 1 година

Стига си измисляхте глупости бе

16

Анонимен

преди 1 година

акъл нямате ама си получавате хонорарите половината вести за украйна и русия -. нас не ни интересуват стига сте тровили народа по празника

15

Притоплят

преди 1 година

Студената супа на пропагандата!

14

Айде сменете малко

преди 1 година

Плочата!!

13

До АнонимеН

преди 1 година

По-скоро това са статии за успокояване на западната публика и отвличане на вниманието. Целта е да се уверява, че Русия е пред "распад", че се водят накакви вътрешни борби, че руската армия воюва с лопати, че абсурдните разходи на Запада са оправдани и трябва да се търпи и т.н.

12

Анонимен

преди 1 година

"Въпреки че наемниците му са силно зависими от редовната армия за доставките на боеприпаси, през есента на 2022 г. Пригожин на няколко пъти остро разкритикува ..." - по-скоро Кремъл е зависим от Пригожин и той с право критикува редовната армия. Не знам някай да не го е подкрепил в това му искане..

11

Анонимен

преди 1 година

стига бре американски под-логи - стига сте ни занимавали с руснаци и украинци поне на празника пожалете българина - или началниците ви не дават

10

Ох тая статия

преди 1 година

Я пускате вече за 4-ти път!

9

Тероризъм

преди 1 година

Пратете СОБТ в Бобов дол, полицаи и роми унищожават Българи! Германов

8

АнонимеН

преди 1 година

ТОВА Е НАРОЧНА СТАТИЯ ЗА ДА СЕ СЪЗДАВА НАПРЕЖЕНИЕ У ПАРАНОИЧНИЯ ПУТЪН БЕЛКИМ ГО ЛИКВИДИРА ТОЙ ДА СПЕСТИ МАЛКО РАБОТА НА ФАЩ И ЕС!

7

Таня

преди 1 година

Разбира се, че го иска. И армията му е по-силна от руската. Въпрос на време е преврата.

6

до 1

преди 1 година

Вгъзрожденски путиняци, не ви харесва истината ли? Свиквайте, това лято ще пикаете още много газ. А този престъпник пригожката, пред когото с кеф събувате гащите, може и да отиде на почивка на 2м под земята.

5

Анонимен

преди 1 година

Тогава ще видите бял вълк , това е противоположното на бяла лястовица

4

Василев

преди 1 година

И двамата се командват от ГРУ, въпросът е дали когато влезнат двамата в затвора в Хага, няма да ги изоставят и ще им донесат по една ампулка с цианкалий да защитят достойнството на великая и магучая, което е силно накърнено от великата украинска армия!Агент Джесика Паркър!ЦРУ!!!

3

Анонимен

преди 1 година

Путин е шпионин на КГБ. Предавал е своите във ФРГ, кой за какво е говорил. Като казват руснаците "тряпка". Когато имащият проблеми с алкохола Елцин го слага на поста "президент" се разбира, че КГБ (ФСБ) взима Русия под контрол. Путин изпълнява дословно плановете на КГБ за развитието на Русия (РФ). Който и да дойде на негово място, ако е от същото котило, нищо няма да се промени. А в момента целият им "елит" в политиката и бизнеса е именно от болшевики. Немцов го убиха. Няма опозиция.

2

Анонимен

преди 1 година

Не ми се занимава, но би било забавен експеримент да се преброи броя на тези пасквили от началото на годината.... На ден сигурно са по 4-5...

1

Анонимен

преди 1 година

пише "Дойче Веле" --------- Чао!!!!!!!!