155

ОФчу

преди 1 година

Шъ го поемем целия, до я.йцата! Евробудалите продължават да живеят с илюзията, че Бг е субект в ЕС! Хм, Амеби, сър, кво да ги прайш!!! Е, "Матряла" шъ съ "събуди", но дано не се окаже твърде късно!!!

154

Анонимен

преди 1 година

Браво! Трябва да се разберете поне за импийчмънт на разединителя на нацията. Ако друго не направите, само това да направите е напълно достатъчно! Можете спокойно да изритате негодникът..

153

Harley-Davidson

преди 1 година

Какво като им е наредено? България може ли да се оправя сама? Има ли производство, има ли армия, има ли нещо значимо? Нормално е да не сме равнопоставени партньори, а да слушаме какво ни казват по - големите и силните от нас. Трябва да сме със Запада при всички положения. Избрали сме този път и ще го следваме, за да не играе тоягата. Нямаме думата. Без САЩ сме загубени.

152

ПроСоТо

преди 1 година

До Зозо...а ти ще си избръснеш ли вагината,ако "Копейката" си изяде орехчетата?

151

Анонимен

преди 1 година

до 163 Емо Каменов го знам от Къртицата 2014-та където спечели 100 бона защото не се усетиха зрителите че той е къртицата. Иначе вътре беше дивак. Един видок като него се беше заял с него на една маса в предаването и Емо му вика: Аз теб няма се бия, ще те изкарам без ръце и без крака, чуваш ли ме? Оня гледа като мишле. Иначе Емо Каменов е бил не случайно бодигард на Силвестър Сталоун когато правеше филми у нас.

150

Вьзмутен

преди 1 година

По отделно работеха силно обединени ще ни оставят без нищо само с дрехите на гьрбь

149

Зозо

преди 1 година

Ако направят НАТО мнозинство Боко+ПП+ДБ, Копейката - руснака ще си изяде мъдитe от яд :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

148

Анонимен

преди 1 година

Тия чистосърдечно си признаеат че им е наредено от белоглавия орел да се обединят. Възраждане се оказаха прави!

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159Емо е голем, не знаех за него, но случайно ми предложиха видео в тубата, как взе да бие един сърбеж, оттогава съм му фен :)))

146

Анонимен

преди 1 година

Емо Каменов само ще оправи чеченеца и емилито и оня другия. така им е насъбрал.

145

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 156А онова дебелото, дето се нарича "чеченец", къде го забрави ? Ама айде, нали брат му е некакъв кмет в Пловдив от ГЕРБ, те там са си умствено изостанали :)))

144

АТАКИСТ

преди 1 година

Вчерашното изявление на Костадинов от трибуната беше култово: "Има два варианта пред двете коалиции- или да направят правителство и избирателите им да ги бият, или да не направят правителство, а тогава американското посолство ще ги бие, разбира се има и трети вариант....да подкрепят кабинет на Възраждане, но се страхувам ,че тогава и техните избиратели и американското посолство ще ги бият!" Муаххахахаа...

143

Истината

преди 1 година

Ако не слушкаме партньорите, няма да папкаме. А и може да вкарат някой наш човек в затвора... Толкова ли е трудно да се проумее?!?

142

ПроСоТо

преди 1 година

"КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА!"....Двете дечища на Херо пак се прегърнаха...Но малко "ромска" им е работата..След като месеци се обиждаха,обвиняваха се взаимно във всички възможни грехове,след като се клеха че никога ,при никакви обстоятелства няма да се подкрепят взаимно ,и изведнъж..Я?.!..-"ИЗНЕНАДА" !...Впрочем,наистина ли има изненадани?

141

Сата НАТО

преди 1 година

Боко Тиквата е бил полковник от МВР и офицер по политическа подготовка. Това, че са му направили фирма и е разтривал ушите на Бай Тошо, е най-малкият му грях. Само го вижте как подтичваше и се мазнеше на Путин. А Киро Простото е от същата мафия, но следващото поколение. Фат мака го доведе и после разиграваха театри, за да уморят протеста и пак да възседнат народа. Останалото са кухи фантазии на жълтопаветната ***, която сега ще гледа с пръс фоста как комунистите итново гие бът.

140

Анонимен

преди 1 година

Разум може би има някъде на някоя планета, но не и на Земята !

139

БАБА ТИ

преди 1 година

До Лаврентий Берия Ами то вие го правите бе драги. Гоним посланици, санкции, оръжия да даваме, ДБ първото нещо дето предложи в миналия парламент беше оръжия. Сега за какво мислиш ги натисна Американското посолство да се оженят ПП и Герб. Пълен цирк. Язък за всички повярвали. Америка ще ни унищожи и преди това ще раздели нацията както и прави. Разделяй и владей.

138

Ужас

преди 1 година

Ще разделят парите от европа - а ние ще се радваме вероятно какво е било досега , преди тях

137

Анонимен

преди 1 година

и пак пак пак

136

Анонимен

преди 1 година

само като я вида деса селскатапръчка със самочувствие да ми се пъчи ,да си кълчи устето като на махленска тетка ми се гади -никога няма да гласувам за деса да ме управлява - Никога !