93

Анонимен

преди 1 година

Украинската управляваща върхушка са перманентно на някакви субстанции. Лошото е, че всички медии се профанизираха до такова ниво, че продължават да обръщат внимание на тоталните им простотии!

92

запознат

преди 1 година

до смях! Смейте се сега ве- защо не се смеете?! Дори по времето на т.нар. "комунизъм" в България има случаи, в които несъгласни със властта отсотояват своите права(запознайте се със случая "Рибново"). В Украйна, след възкачването на "бандеровците" на власт, това стана невъзможно! Това е и основната причина за целият този конфликт!

91

Анонимен

преди 1 година

ааа защо си така притеснен - че някой е по опасен от детенцето на вашингтон - радикалния ислям

90

Шрайка

преди 1 година

Кулеба: "Русия е по-голямо зло от Ислямска държава" ; Медведев: "Украйна вече не е нужна на никого" ; Байдън: "Трансджендърите формират душата на американската нация". Светът се управлява от индивиди с психиатрични диагнози.

89

Обикновен фашизъм

преди 1 година

Крадеца, вика дръжте крадеца...

88

запознат

преди 1 година

До Космонавт, При условие, че Украйна не беше разоръжена и притежаваше ядрено оръжие, силно се съмнявам, че от САЩ щяха да си правят експерименти с тази държава! Когато преди около 8години докопалите се до властта в Украйна бандеровци заливаха с боя и хвърляха в кофи за смет несъгласните с тяхната остроантируска политика и реторика украински политици, а също и изгориха живи хора в Одеса- се смеехте! Сега обаче, когато руснаците предприеха реални действия за защита на "несъгласните" нещо не ви е

87

Анонимен

преди 1 година

Айде трай,че живи хора изгорихте в Одеса,и бременна жена включително .

86

ПроСоТо

преди 1 година

това на снимката не е ли Зеленясалия, обръснат ,на преглед при психиатъра?...А статията уж е за Кукулеба..?

85

ДЕМОКРАЦИЯ

преди 1 година

ОЗНАЧАВА ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЧОВЕШКИЯ ТРУД! БЪЛГАРСКИТЕ КАПИТАЛИ СЕ ИЗНАСЯТ ОТ ЛИДЛ И КУФЛАНД, А ДЪНДИ ИЗНАСЯ ЗЛАТОТО! НИЕ СМЕ ЕДНА КОЛОНИЯ 3ТО РАЗРЯДНА! ДАЖЕ И МОДЕРНИ САМОЛЕТИ НЯМА, КАКВИТО ИМА ФИНЛАНДИЯ, БЕЗ ДА Е ЧЛЕН НА НАТО ДО ВЧЕРА! ПЪЛНА ПАРОДИЯ НА ДЪРЖАВА!

84

Анонимен

преди 1 година

Тези вископарни слищова,от американското посолство в Киев ли му ги написаха ?Жал ми е за украинците как ги употреби Америка ,но нищо ново ,те и Бен Ладен така го отгледаха и после ръц.

83

Анонимен

преди 1 година

Това видео е май като онази бременна жена обляна в кръв, тези са *** за да им вярва човек.

82

РУСОФИЛА

преди 1 година

И защо фото на Кокаин Червенски ни предлагате вместо на Кулебата?!

81

Айде бе

преди 1 година

Гледаме какви ги вършат украинците в тяхните Телеграм канали,спрете се .А кой създаде ислямска държава и Ал Кайда,за един прЕател питам ?

80

VladTepes

преди 1 година

Не може да се сравнява светска държава с брадати чалмалии.

79

Космонавт

преди 1 година

До 77 :)) Никой от русофилите не може да обясни защо Русия нападна 29 пъти по малката Украйна, която върна доброволно въоражението си на Русия след разпада на СССР. На глупостите за защита на руско население и нацисти се смеят дори децата. Тъй като Путин е РОБ на Шваб има няколко варианта - геноцид над руснаци и украинци чрез война, строежа на Небесният Йерусалим или обикновена кражба на територии с чернозем, стомана, въглища и стоп на прогреса на съседна държава, за да не се будят крепостните.

78

Анонимен

преди 1 година

Дзеленски и КулЕбо,да си гледат азовци,айдаровци и прочее.Що връчват повиквателни на попове,горят църкви и тормозят православни ?

77

Анонимен

преди 1 година

До До 76. Що трябва някой въобще да напуска родния си дом понеже на теб така ти харесва да си фантазираш ?

76

До 76

преди 1 година

Нали било много хубаво в "освободените" региони и много народи си мечтаели да живеят така! Ходи там бе, както е толкова хубаво! Какво ми рекламираш нещо дето не си видял! Ходи, поживей, порадвай се, па тогава го хвали! Були пълно в "туба" с клипчета ... направени от "независими" руски блогари, нали! Дееа и промитите мозъци!

75

Public enemies

преди 1 година

30-40 процента от българите не харесват руснаци, най-вече такива живели зле по комунистическо време за сметка на такива във властта, подкрепяна от Русия, но това не означава че дори те биха одобрили военна българска намеса, у нас укрите са страшно презирани, като срещне украинец българина обикновено прави неприятна гримаса.

74

Анонимен

преди 1 година

До Мара. Безплатно ? Безплатно е само сиренцето в капана за мишки