113

Боби

преди 1 година

До БГ реалност 1. България няма способности да води война с кой да е от съседите си в момента - ФАКТ 2. България едвам има възможности да поддържа тъй наречения Еър полисинг - ФАКТ(тоест един транспортен самолет пълен с гориво(една 150 тонна бомба) има поне теоретично кой да го свали преди да рухне в центъра на София) 3. България вече практически няма ПВО - комплексите излизат в пенсия банално поради физическа старост - ФАКТ. НАТО няма адекватни ПВО комплекси разчита на Авиация но само за богати

112

Анонимен

преди 1 година

Секретно, колко да е секретно? Щом е изтекла информацията, къртици ровят,за да ни вкарат в конфликта. Който е обещавал да си признае без бой докато е време!!!

111

Костадине

преди 1 година

Аспарух напусна Евразия през 680г и превзе Мизия с меч от Римската империя. Борис Първи избра Европа като покръсти българския народ през 869г. Копейка иска да се върнем обратно и да станем роби на монголците, които откраднаха българската цивилизация и основаха Русия

110

Украинка

преди 1 година

Радев и Борисов Слава!

109

Анонимен

преди 1 година

На 23 февруари, но коя година? В репортаж от САЩ в новините казаха, че в доклада е описано 23 февруари 2022г, няколко дни преди да започне войната в Украйна. Що не покажете доклада, а?

108

до анонимен

преди 1 година

"""Чета ли коментари - да, когато ми е скучно""" ---- Коментарите са по-интересни от "постните" статии!-))))

107

До 98

преди 1 година

САЩ не ни разрешават да сме обединени! Или си с тях, или против тях! Притискат и изнудват..ако си против тях санкции, саботажи, война! Те така владеят коланиите си на проинципа разделяай и владей ;)

106

Анонимен

преди 1 година

Абе стига с това лисугерстване. Цивилизованият свят подкрепя Украйна, нецивилизованият - Русия.

105

Анонимен

преди 1 година

Грижа ли ме е ? - не, Гласувам ли - понякога, Подкрепям ли определена партия - не, Тази статия ще промени ли нещо - не, Чета ли коментари - да, когато ми е скучно

104

Манолски

преди 1 година

Не Ви ли е ясно, че центърът за вземане на решения не е МС

103

Анонимен

преди 1 година

Колко мръсотии са направили зад гърба на българите продажните управляващи.Имате ли съмнения защо сме били 500 години под турско робство?Че и 200 под византийско?Слушам "познавателното предаване " по БНТ с неприятния водещ, който ни "образова", че "бащата на Индже го дал в еничерска ШКОЛА! в османската империя"!!!Може би заточениците в Диарбакър са били на следдипломна калификация?Един кривоуст "обасни" на младежта, че цар Сефт е цар на Одринското царство!***.ащина!!!Майкопродавци!

102

Анонимен

преди 1 година

Дни преди началото на войната Кирчо беше министър председател. ТОВА, КОЕТО КИРЧО МОЖЕ ДА ВИ ОБЕЩАЕ-НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДАДЕ. Лъжите на шарлатаните от ПеПе нямат граници. Освен, че лъжат и мажат, те са наглеци. Обещали са разбира се...Те си въобразяват, че държавата работи за тях. Търсете Кирчо! Той е в основата на всички лъжи. Професионален лъжец и мошеник е и Кокорчо.

101

ОФчу

преди 1 година

""""МО: В първото тримесечие на 2023 г. изтребителят ще бъде представен на правителството на САЩ, като след това ще бъде тестван в авиобазата Едуардс. Първие изтребители Ф-16 Блок 70 са за Бахрейн."""" --- Кога ще стигнат до нас в орязаната си и осакатена версия Ф-16 Блок 70, която закупи Винету, не се знае, но със сигурност се знае, че след Бахрейн е Словакия и едва след това сме ние!

100

луи дьо фюнес

преди 1 година

"ни чул, ни видял"

99

анонимен

преди 1 година

Вие вярвате ли си, като говорите. Ние отдавна не Ви вярваме и на думичка

98

Анонимен

преди 1 година

Да искате 1 стотинка не ги даватедаром.

97

Анонимен

преди 1 година

До АнонименС руските фашисти няма как да сме добре!

96

Стефан

преди 1 година

Пак ни лъснаха голите ***

95

Анонимен

преди 1 година

А какво ще кажете да няма разделение? Да сме в добри отношения с Америка и с Русия? С Изтока и Запада като цяло? Както наприемр Турция? Лошо ли е? Ние сме зависими едни от други. До кога ще се делиме. Кога ще погледнем къде точно на картата се намираме. Не се намираме до Канарските острови нито до Аляска. Какви са ни интересите? Кой ще ги защити? С кои трябва да търгуваме? С кой да сме по-близки? Кой реално храни света и кой консумира? Кой ни е използвал повече и с кои имаме по-близки приятелски

94

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо за обсъждане. Безвъзмездно на Украйна и 29 пирона не трябва да се дават