112

Анонимен

преди 1 година

Унищожаване на тежката техника на украинската армия, налична към началото на войната стана още в първите два месеца и нещо, поради което се наложи Украйна да бъде закачена на системи.

111

Армения, Грузия..

преди 1 година

Армения и особено Грузия имат желание да влязат в НАТО. Украйна и Швеция са ясни. Казахстан напуска ОНД и ОДКС (поредните руски организации които се разпадат). И тоя песков не може да направи друго освен да гледа и да мига.

110

Анонимен

преди 1 година

Гладът става повсеместен, икономиката е в колапс, промишлеността почти не произвежда продукция, градовете гладуват, а опитите на правителството да изземе продукцията на селските стопанства, за да спре глада, разпалва още повече недоволството. На много места избухват стачки, които са потушени с военна сила.

109

Анонимен

преди 1 година

Унищожаване на повечето налична в Източна Европа военна техника от бившия Варшавски договор този етап привършва - вече е унищожена.

108

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, какво се очаква да получи украинската армия за пролетния юруш? 91 танка малко са. Още 324 БТР-а, 224 БМП-та и 381 бронирани автомобила. Оттук горещата час на юруша се очаква да е около месец, докато всичко изброено бъде утилизирано. После какво? - войски от източна Европа?

107

Анонимен

преди 1 година

Как е пролетната контраофанзива на нато ? Колко територия си върна ?

106

Анонимен

преди 1 година

До Стоки 125 --> Случва се това, че 1 година руската рубла плува успешно в морето от санкции, докато долара и еврото (особено) пропаднаха. Е, малко пропаднаха, но рублата НЕ проподна и 1/4 от тяхното пропадане. Значи?!

105

Анонимен

преди 1 година

Русия е държава цивилизация. Преведено това означава - Русия е империя. Руската федерация е обединение от народи които играят важна роля на световно ниво и са обединени от обща култура.

104

Анонимен

преди 1 година

Берьозка е скъпа. Не знам кой въобще пазарува там и как така още не е забранена в България.

103

до 117

преди 1 година

Какъв е този инфантилизъм. Мисълта ви е като на дете от детската градина. Хиляди ракети. Хиляди самолети. Моят баща е най-силен. А моят има пистолет!

102

Анонимен

преди 1 година

Началникът на щаба на Пентагона: САЩ трябва да увеличи военния бюджет поне двойно, за да може да противостои на Русия и Китай, особено в контекста на поредния неуспех с хиперзвуковите оръжия, което за тях означаваше - а сега дайте да започнем всичко отначало.

101

Никви мерки бе !

преди 1 година

500 000 изтрепани украински фашаги и поне 30 000 натовски наемници наторяват земята !

100

Анонимен

преди 1 година

Как са банките в ЕС? Стабилни ли са?

99

Анонимен

преди 1 година

Новата концепция на руската външна политика премахва остарелите политически коректни ограничения в отношенията с външния свят. Новата версия на този важен документ, в частност, премахва (като илюзорни на настоящия етап) надеждите за изграждане на конструктивни взаимноизгодни отношения със Запада. Съгласно новата концепция, Русия се фокусира върху задачите на собственото си развитие и предотвратяване на целия спектър от възможни заплахи.

98

Стоки

преди 1 година

Драги русофили, следете внимателно какво се случва с руската рубла, следващите шест месеца ще бъдат забавни. Чисто исторически на терена на финансовите войни, Русия до сега няма победа.

97

Анонимен

преди 1 година

Само руснаците могат с опитите си да отдалечат НАТО от границите си и да намалят влиянието му като цяло, да удвоят границата с него и да добавят 2 от най подготвените и добре въоражени страни в Европа към НАТО.След започване на войната общественото мнение за присъединяване скочи от около 10/20%(малко повече във Финландия) до доста над 50% и ефекта го виждаме , НАТО никога не е било по силно и обединено.С 2 думи Путин е пълен ***

96

кви мерки бе?

преди 1 година

200 хил убити руски войници в Украйна. Останаха без съвременни танкове. Икономиката им се върна в 70-те. Даже азерската армия им срита заgнuцитe в Армения.

95

Анонимен

преди 1 година

До 114 0 Шото не ни издават паспорти, считат ни за неприятелска страна (( Ама то ще е докато трае СВО само

94

до 105

преди 1 година

Китаецът отиде в Русия за да види северните си владения, защото Путин постави Русия в пълна зависимост от Китай.

93

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че САЩ вече не са оня недосегаем остров който бяха преди втората световна война. И това не се отнася само за ядрените междуконтинентални ракети, но и за всяко конвенционално оръжие със среден и голям обсег на действие, защот има носители има за всякакъв периметър в Руската федерация, и не само при нея и при желание масиран унищожаващ удар по САЩ не е никаква фантастика.