244

Малко за политика

преди 1 година

Помислете си ако например Мексико се присъедини към военна организация заедно с Русия какви коментари в САЩ ще има. Естествено че влизането на Финландия в НАТО е заплаха за Русия. И финландците нищо няма да спечелят от това.

243

Анонимен

преди 1 година

До 265. Да, Финландия унижи великата съвеЦка армия, като и даде 11% от територията си.

242

джо

преди 1 година

Тази , Анонимник ...Тази, много скоро...

241

Анонимен

преди 1 година

Не разбират ли, че руснаците се бъ3uкат с тях?

240

Какво следва

преди 1 година

Още един сателит на САЩ, който ще харчи милиарди за американско оръжие. Да им е честито. Г'лупаците не трябва да се поливат, те сами си растат.

239

Анонимен

преди 1 година

Дрогаря Путин си мисли ,че само той може да плаши ето ти Финландия 300000 войника и техника много най-модерна той ако тръгне срещу тях не знам дали помни историята ,че Сталин закопа 1 млн. тела през втората световна война там и великата съвеЦка армия беше унижена.

238

Малко за политика

преди 1 година

Медведев каза:"Ако Швеция и Финландия се присъединят към НАТО, дължината на сухопътните граници на алианса с Руската федерация ще се удвои. Естествено, тези граници ще трябва да бъдат укрепени. Никакъв вид неядрен статут на Балтийско море вече не може да бъде обсъден - балансът трябва да бъде възстановен"

237

Днес - география?

преди 1 година

"Северната съседка на Москва" - Финландия е на запад от Русия, на север е Ледовитият океан, докога с тези грешки?

236

Да им е честито

преди 1 година

Да им е честито на финландците. Досега, след края на Втората световна война, Русия с нищо не ги е заплашвала. В НАТО е лесно да се влезе, но трудно се излиза. Яхнаха ли ги САЩ веднъж, ще ги карат да плащат за американско оръжие довека. Американците от никъде не са си тръгнали доброволно.

235

Анонимен

преди 1 година

До Путин Хрес Спасител Онзи ден, гледам, една бюлетина, сички партии задраскани, а отдолу с номерче добавено моето име Путин. ----------- вероятно е на някой инфлуенсър като тротинеткаджията, чеченеца или най-обикновен копейкаджия.

234

Не!

преди 1 година

Яли са един път фински *** и пак ще го папкат, оздрави от Симо Хаюха ;)

233

Анонимен

преди 1 година

До джо Колкото и да ревете бахмут ще го приключат. ------- коя година бе oвньo?

232

Анонимен

преди 1 година

Борис Немцов правилно беше казал за гнома- дребничко,страхливо,отмъстително!

231

Анонимен

преди 1 година

На руските затворници се раздават листовки, в които са посочени четири "горещи" точки и пандизчиите трябва да изберат една от тях: Бахмут, Въгледар, Авдиевка и Лиман.

230

джо

преди 1 година

Тези Анонимник ги плямпай довечера ,като седнеш да си пиеш шльокавицата, Изчакай само твоите смелчаци да си покажат носа насред полето, такъв ще им го настрелят, че чак свят ще им се завие...То е много лесно като се скриеш в града между мирните жители, ама при тази" атака" жени и деца ли ще тикат напред? Изчакай няколко дена и ще видим как ще завиете на умряло...

229

ПРАВИЛО

преди 1 година

ЩОМ РУСКИТЕ ФАШИСТИ ПИЩЯТ,ЗНАЧИ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ХУБАВО!

228

Горките

преди 1 година

Финландци....Като ги гледам как се натискат за руско "освобождение"...

227

Пикая на Русия

преди 1 година

Май трябва да освободим планетата от Русия.

226

Анонимен

преди 1 година

Тепърва се подготвя украинската офанзива на смелите и достойни украински воини, които скриват шапката на българския воин и в най-малките детайли. Украинските воини нямат нищо общо с полсушните и подчитени български воини, които допуснаха червената армия да ги прегази и да инсталира свое червено правителство за векове наред, отнел българските традиции и морал в хората да не могат да направят разликата между бияч и бит, между изнасилвач и изнасилван, между грабител и ограбван, между убиец и убиван

225

Анонимен

преди 1 година

Терористичната империя Русия има да връща много земи. Най-сетне трябва да се освободят китайските земи откъм Китай, които Русия безмилостно завладя. После трябва да се надигнат монголците и да обявят независимост в изконните си земи. И после трябва също да се надигнат и най-малкоите народи, които под веригите на тази кръвожадна империя. Моллдовци, българи, беларуси и всякакви други. Време за истинското освобождение.