27

SS

преди 1 година

До 2100 год. ЕС ще е в историята ! И никой няма да си спомня за него !

26

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А, бе, т.у.р.ч.а.л.я. и евреяци в Днес,няма ли да попрепишете поне некоя статия,че са арестували оня там Доналд Тръмп? Вашето не е безобразие ,а абсолютно долазателство,че не сте никакви журналисти,а бивши бачкатори на тютюневите полета.Алоооо,става дума за зловеща и фатална за САЩисаните конституционна криза без прецедент!

25

Лавров

преди 1 година

Първи сме в Европа по загинали в катастрофи,болни от спин,умрели от алкохол,убитийства и наркомани.Русия е номер едно!

24

Анонимен

преди 1 година

Споко а което остане щее тъмно а бялото безполово а бг много и здраве още 2030година финиш

23

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А, бе,*** и евреяци в Днес,няма ли да попрепишете некоя статия,че са арестували оня там Доналд Тръмп? Вашето не е безобразие ,а абсолютно долазателство,че не сте никакви журналисти,а бивши бачкатори на тютюневите полета.Алоооо,става дума за зловеща и фатална за САЩисаните конституционна криза без прецедент!

22

SS

преди 1 година

С хомосексуализъм деца не се правят ! А това не беше ли основна ценност в ЕС ?

21

Анонимен

преди 1 година

До 2100 година я камиларите, я пигмеитее в ЕС.

20

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Демографския срив е предвиден от години, не е нещо, което се случва за ден. Ще се стигне до по-ниско но стабилно ниво на популацията. Нищо няма да се разреши с внос на бедни африканци и арабски мюсюлмани, даже ще има нови проблеми. Повечето от т.нар. "търсачи на убежище" са ниско образовани икономически имигранти, които имат несъвместима идеология с популацията в Европа. Резултатът е внос на проблеми, типични за страни от Ю.Африка и Близкия Изток.

19

Горд руснак

преди 1 година

И на първо място при смъртност от алкохол сме.

18

Дедо

преди 1 година

Даа, най лесно е да пишеш прогнози за след 80 години, до тогава никой от сега четящите тази прогноза няма да е жив и да ти търси отговорност ако си писал глoпусти. Както се казва, до тогава я камилата я камиларя.

17

Зозо

преди 1 година

Към 2100г. ми е през *** какво ще става.

16

Факт

преди 1 година

Държавата с най-много спин и наркомани в Европа е Русия!

15

ПУТИН

преди 1 година

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ОТКРИВАНЕТО НА НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В ЕВРОПА ЗА 60 000 ПРАВОВЕРНИ В МОСКВА!

14

Анонимен

преди 1 година

Къде тук е статистиката за СПИН и другите болести, предавани по полов път? Питам съвсем сериозно, Защото Украйна, според официалната статистика, е с много голям брой лица с инфекция - няколко стотин хиляди бяха преди години. От тези милиони, които напуснаха територият на Украйна, 1/2 отидоха на запад и на юг, вкл. в България имаме. Проверяват ли ги какъв им е здравният статус? Въобще не се съмнявам, че е пълно с мераклии за чифтосване и вероятността след играчка да следва плачка силно нараства.

13

Урсулю :

преди 1 година

"Правя всичко възможно за това! Ще стоят на студено и некъпани,ще ядат скакалци,ще ги набода всичките с експерименталки,ще им дам виртуално евро и ще ги забраня секса между жена и мъж в името на неолибералфаши33Ъма ни! Работя здраво и упорито да намаля подчинените си евроGeйци поне с 60%! Да живеЙ ЕСССР и ОТАН! ДемокраДция и банани! "

12

Мда

преди 1 година

През това време Путин избива православни с хиляди на ден.

11

Анонимен

преди 1 година

До тогава белите ще са избягали в необятната бяла Русия.

10

Анонимен

преди 1 година

Това е при сегашното население, към 2050 година населението ще стане предимно черно и раждаемостта ще се повиши, към 2100 ес може да е 1 милиард талибани и субсахарски черни.

9

Анонимен

преди 1 година

НАЙ-ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В ЕВРОПА СЕ СТРОИ ОТ ПУТИН В МОСКВА! ГЛЕДАЙТЕ В ТУБАТА ДНЕШНИТЕ ПРОТЕСТИ

8

Анонимен

преди 1 година

Черничките ще ни превземат. Честито