17

Анонимен

преди 1 година

Виновен си е българина дето гласува за това недоразумение,че и втори път го направихте президент - милионер,ай да ви е честит и той и промяната му.

16

Анонимен

преди 1 година

И тебе те знаем колко прагматично и леалистично мислиш. Крим е Руски и няма да дадем оръжие защото Русия ще ни нападне. Накрая Русия пак ни нападна с кибертероризъм, а тия дето даваха оръжие Русия не смее да ги нападне. Защо ли е така?

15

Анонимен

преди 1 година

Ако се мисли прагматично и реалистично това означава да се направят такива реформи че свят ще ви се завие. На много хора няма да им хареса. Много интереси ще бъдат засегнати, много бизнеси фалирани, много хора ще си загубят работата. Всичко това е нужно за да поеме България по един нов път който да я изкара от блатото в бързи срокове 5-10 години. Ако някой си мисли че могат да се направят безболезнени реформи с магическа пръчка много се лъже. Политиците са страхливци, нищо няма да направят!

14

ха-ха-хи...

преди 1 година

С техните камъни по техните глави.Аз се надява наистина този парламент да заработи по-скоро.България не може повече да чака.Ние се нуждаем час по-скоро от работещ парламент,който да възстанови законодателната дейност и да въведе устойчиво решение на политическата криза,като формира консенсусно мнозинство около ясни политики и приоритети и излъчи устойчиво и работещо редовно правителство.

13

Анонимен

преди 1 година

А помисли ли за възрастните хора дето едвам свързват двата края на тия високите цени като им взе великденските. Да гниеш в чорапения ад дано!

12

обективен

преди 1 година

Най-великият политик който мисли за народа си, а не за джоба си.

11

Анонимен

преди 1 година

Чорапа пак лее кухи фрази следващото правителство е готово само трябва да му звъннат от Козяк.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 Издържането на укрите е по-важно.

9

Да,България

преди 1 година

Приемам временно коалиция с Тиквата, за да има импичмънт на Радев. Толкова ми опротивя този руски агент, че вече дори и тиквата приемам временно. След това Гешев, съдебната система и ремонт на МВР и институциите. за съжаление за всичко това тиквата ще иска опрощаване на греховете.....Не е морално да му се опрости затвора, но смятам, че Йосич, Божков и много други ще решат проблема.

8

Пламен Иванов

преди 1 година

Главният виновник за всичката тази каша! Логичният резултат от 6-годишното му управление!

7

Тошо

преди 1 година

Те свършиха, ама като видях как....разбрах защо!Хората спяха по земята, други прави, гладнии жадни, благодаря Ви!И след това "уважение", как да очаква народа ...нещо друго!?

6

Анонимен

преди 1 година

ИМПУТМЪНТ ЗА РУНДЮ.

5

Анонимен

преди 1 година

и затуй отряза от на пенсионерите парите за Великден ли бе Рундьо мръсен - ни тъ изсрам

4

Анонимен

преди 1 година

Радев, защо няма Великденски добавки за пенсионерите? Не можахте ли да дадете добавка поне на хората с най- ниски пенсии?

3

От мене има

преди 1 година

едно прагматично и реалистично У-У-У-У-У-У, марш на ....... си в ........а

2

Анонимен

преди 1 година

Долу нацистката диктатура! Долу мутрите, клоуните и чалгарите! Убийци! Нацисти! На гилотината!

1

селянин

преди 1 година

ти го мисли кога са следващите до нова година има време поне за още два избора