72

Българин

преди 1 година

От кога на лъжете им казвате " неверни твърдения"?

71

никой

преди 1 година

евроатлантическа платена медия

70

Костадинов

преди 1 година

Лева е по-добър от еврото, а рублата от долара!

69

Анонимен

преди 1 година

Тия са като фактчекърите които крият кой им плаща и извъртат всичко в определена посока.

68

Анонимен

преди 1 година

От човек, който една къщичка за птички не е направил, какво да очакваш?

67

Анонимен

преди 1 година

Да да да то и пландемията беше невярно твърдение. Скрийте се.

66

Жан Виденов

преди 1 година

Нека Копейкин да ви обяснява колко сме велики и как лева е по добър от еврото.

65

Бивш комyNuст

преди 1 година

с платформа "Лъжеш ли?" по БНР, което преди 90 та възхваляваха *** от сутрин до вечер и лижеха гза на БКП ще определя кой лъже?!?!?!? Боже,колко тежка медийна ши330FFpения и пропаганда има,Боже... Оруел беше прав: министерството на истината е основна част от уж демокрацията!

64

Дяков

преди 1 година

Путинските военнолюбци взеха близо 25%. Добре че ВСУ ги наcиpa бавно и сигурно. Всичко се крепи на косъм там и жужето го тресе треска в бункера. Сигуно го лъжат както хитлер в края на ВСВ че всичко върви по план.

63

Анонимен

преди 1 година

Неверни твърдения? Кампанията на Възраждане е основана на брутални лъжи, които този изрича в телевизионните си изяви със скоростта на светлината и на моменти се смее като ***! Но народът счита това за проява на интелигентност lol

62

Българофил

преди 1 година

Ние сме за лев не за копейки джeндъpче.. Времето и силата са с нас и ако не ви харесва може да хващате пътя.. Тук е България и слуги на други държави и чуждопоклонници няма да търпим.. Писна ни от фили и фоби на други страни!

61

Анонимен

преди 1 година

Възраждане на следващите избори са номер едно, а вие си плюйтте докат се обезводните.

60

Бичето

преди 1 година

Поздравявам сички жълто паветници *** и измамници с "Идем от село!"

59

БатяВиБойкаПатлажана

преди 1 година

Тое зае една празна ниша. Ама матраля не струва и той това го знае, ама нали иска да го изберат им обеснява колко сме велики и как лева е по силен от еврото, понеже работим на ишлеме.

58

Гуцанов

преди 1 година

Копейковците са на пост да бранят новия си идол. Трябва да признаем че тоя излезе доста по-умен от Волен Сидероглу който се самодискредитираше постянно с явни простотийки, които не се харесваха на повечето от атакатистите които гласуваха за него.

57

Анонимен

преди 1 година

Платена статийка, камелийка пак е изкарала пари за МОЛ-а.

56

11

преди 1 година

Много им бърка у отверствията на жендърите Копейката. Там е работата, че всичко, което казва, е вярно. Особено за плащането на газа, дето Кирчо и Кокорчо излъгаха, че Русия ни е спряла едностранно доставките. На практика щеше да се плаща пак в долари, ама по сметка в руска банка, щото западните крадци щяха да откраднат мангизите.

55

Анонимен

преди 1 година

Колко е тъжно да си гей и да няма кой да те огреЙ та така и са тази платформа.

54

Тангра Сила

преди 1 година

До АнонименМного нависоко с еизкачи Коста и сега още повече ша са виждат долните му ***;))) Всичко зависи, сега от ттази важна кръстопътна позиция, на която е, какво ще направи и най-вече, как ще го направи, дали ще бъде смирен или същия лаладжия и дърдорко, дали ще пропдължава да бъде самомнителен и смаоуверен, щото падането от подобна височина е с тежки последствия. Това, което постигна го дължи на денонощния труд на низовите му организации по места, те го изнесоха на гръб;)))

53

ЛюлюКафиров

преди 1 година

До SuCkMyD1Ck Тяхната работа е тежка.Писала една във фейсбука,че през социализма се строяло качествено и много евтино,и за пример дала Моста на Колю Фичето и един римски мост.И съответно 1000 де..била го харесали.Само един,явно умен човечец,писал отдолу под поста,че Колю Фичето и римляните са били видни комунисти от времето на Тодор Живков и БКП.Но за никого не е истина,че елементарните лъжи работят само върху елементарни и прости хора,каквито са тия от Вгъздраждане.