10

Ами сега

преди 1 година

"електоратите на ПП-ДБ и "Възраждане" са тези с най-висок образователен статус - съответно 57% и 53% от избирателите им" това означава, че дори вишистите са *** като гадулки и не осъзнават как точно тези им съсипват бъдещето, а се очаква поне те да имат повече разум и да разбират нещо от финанси и икономика. Ами като някой иска да плати сметката, да я плаща

9

Анонимен

преди 1 година

Той и кирето е висшист, ама български не може да говори.

8

Анонимен

преди 1 година

това говори всички за образованието в бг

7

Анонимен

преди 1 година

Гласуването уж е анонимно, а ни разделяте по пол, възраст, образование, кой за кой гласувал. А да върнете хартиеното си знаете, че е тъпотия и излишни пари - преди това вой и зор за машинно ,чак имаше безплатни симулации да се научИм. Маймуни сме тук всички. Маскари и маймуни

6

Анонимен

преди 1 година

Висшист и Копейкин?! Айде нЕма нужда. Около мен 90% от хората са заможни, образовани, кадърни. Преуспели бих казал. От тези 90% почти всички гласувахме за ПП-ДБ. То си е ясно- богатите квартали на София за кого гласуват. Имам познати, гласували за възраждане. Един таксиджия, един, дето мие коли в квартала и момчето, дето мете входа.

5

Неграмотната

преди 1 година

Всички сме за Бойко. Може да не е начетен човека и простоват като нас ,но е добродушен

4

33 г, с вишу, безраб

преди 1 година

бъдещи безработни висшисти като мен. един ден ще им дойде акъла че в бг се търси само евтин труд

3

aZ-ът

преди 1 година

До разочарованите либераЛКи... Ей мъка ми е за вас либераслъка... Не случихте бе, не случихте на народ, който да ви заслужава. Не случихте и туй-то. Пълни ли се джигереца със злоба, а ? А така.

2

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам, че най-много висшисти са гласували за ПП-ДБ, популярно като Про100Кире. Предполагам, че за него са гласували "висшисти" с дипломи от последните 10 години.

1

Анонимен

преди 1 година

Коментарът е излишен