121

тъй.....тъй

преди 1 година

Най-много е намаляването при царуването на Боре Способния.......

120

Анонимен

преди 1 година

Видими резултати!

119

Внасяйте още

преди 1 година

Украински бо.лук да ядем! Пък нека да не се топим статистиката от рак от вредни храни никой не ви я показва!Само ковид съществува, кога се раздава парата от СЗО за ,,здравето"ни!

118

Съни

преди 1 година

Аз си изкарвам 6-7 бона но деца в тая държава и то с дефектирал матрял като на българките не мерси. Бих си хванал китайка или индийка, но не и българка.

117

Един

преди 1 година

Споко празно тук няма да остане. Българите ще намалеят, но други ще дойдат. Какво ви пука на вас като първо няма да сте живи са го видите и второ кой е казал, че българите сме някакви цветя за мирисане и сме много готини. Дали около мен ще живеят азиатци, гърци, италианци, африканци и пр какво ми дреме. От българите съм видял доста лошо, така че няма да ми липсват толкова. Айде живи и здрави.

116

Лош

преди 1 година

Ще намалеят с още 111!***!

115

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

А еврео-туркинята на снкмката що е жива?Тая от заглавната снимка е една отвратителна исманска еврейка.

114

Българин

преди 1 година

Тук един "писател" ( чукча) пише отново за чекмеджета , но народа не видя парите от чекмеджето да ги харчи Борисов , а видяхме милиарди ,откраднати явно , посред бял ден от шайката Про100 Киро , Кокорчо и компанията с пици с кристали !!!! И няколко поколения ще плащат за глупостта на роднините си, които са позволили това!

113

Далай Лама

преди 1 година

Разигравайки тези политически водевили , гротески, пародии на политика от тълпата озверели за бъркане в държавната хазна недоброкачествени хора , наричащи се "политици" , се подготвя поредния грабеж на България ! Това са кърлежите на Родината !! Ако не ги изметем сега , те ще ни загробят нас всички !

112

Анонимен

преди 1 година

Евроинтегрираме се успешно!

111

niakoi

преди 1 година

Ами след разследването на Валя Ахчиева, как на болните от рак им вливат физиологичен разтвор вместо скъпо струващо лекарство, от което една бройка се препродава по няколко пъти на различни болници, то трябва да си луд да стоиш.Някой да е чул нещо по медиите по въпроса? Ами няма и да чуете, щото не им е изгодно да ви го кажат. На мис крокодил мъжът и Батинков е един от замесените в схемата, всичко е документирано и доказано от Валя Ахчиева, но ще се замете под килима както обикновено за съжалени

110

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука за Американска България anyway хахахаххахахах

109

Анонимен

преди 1 година

Кво ви пука за България ве?! Нали викаме за Украйна сега? Слава Украини! Нали така беше приказката, НАРКОМАНИ? :)

108

Анонимен

преди 1 година

Добре, че сме в ЕС и НАТО и живеем на стандарт 6 пъти по нисък от Европейците.

107

Анонимен

преди 1 година

След като не можем да произвеждаме българи ще се наложи да внасяме.

106

Анонимен

преди 1 година

Добре, че сме в ЕС и НАТО и живеем на стандарт 2.5 пъти по висок от руснаците.

105

Анонимен

преди 1 година

Надали сме намалели, просто се изнесохме повечето. Обстановката в БГ е много напрягаща за младите. Защо да се трепем в кална София където всеки четвърти краде всеки пети не работи и всеки шести се дърля с всичките си съседи като имаме свободен достъп до Мадрид, Амстердам, Страсбург и др? Когато общината се сети да забрани паркирането в тревните площи около блока ще се върна иначе ще си продължа да живея работейки дистанционно из западна Европа.

104

Анонимен

преди 1 година

До 2050-та Раша ще е 4-5 милиона! Путин и двойниците му дето ще управляват още поне 20-30 г. чрез КГБ ще е затрил и прогонил 135 милиона!А и руснаците все повече пробват анадолските начини на зачеването- мъж с мъж, щото жените им ги плющят на Запад срещу 1000 рубли

103

Анонимен

преди 1 година

Преди 89-та колко бяхме след 89-та колко сме останали? По "демократичен" начин ще хвърлме топката малко, по-малко това е.. сега някои ще почнат да плюят))

102

Анонимен

преди 1 година

Злобата ще ни затрие. Ламтете още за апартаменти. Хората не са важни.