47

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 59 ! Няма нито една партоя,която да не е под контрола на евреите...нито една.Няма за кого да се гласува! Активността е добър ход ако има Българска оартия,но няма.Дори русофилите не са русолюбци! Цел е да се докараме до там,че Шимон Сакса да стане отново цар,а същият е фашист и проосманец.И без друго той управлява у нас задкулисно.Единственно решение е Руската армия да нахлуе.Защото вече и протести не са възможни.Протестите се яхват мигновенно от турците с български имена,арменците,ромите,пъм

46

13% за русороба

преди 1 година

Копейкин руския агент враг на отечеството се бори за 3 неща Излизане от Нато за да сме лесна плячка на руските му господари Излизане от ЕС за да да се превърнем в страна от третия свят и да станем лесно сателит на русия като ( СМ албания грузия армения молдова и тн) все бедни и всички неистово желаещи членство в ЕС страни. Против най силната в света валута Еврото За да не използваме валутата на богатите държави и се откъснем окончателно от господарите му ... Затвор за този нац предател!!

45

До Веселинъ 71121368

преди 1 година

Еми ако искаме тези изброените от теб да не гласуват срещу нас или гласа им да няма чак такава тежест, трябва да гласуваме и ние. Точно обратно, на което казваш. Техния глас тежи само при ниска избирателна активност.

44

Анонимен

преди 1 година

Вчера тихия Гълъб тайничко опрости по няколко десетки милиона такси на мобилните оператори които вече втора години ни рекетират, а иначе имало дефицит в бюджета и за вас едни данъци идват. Та за това трябва да се гласува, Радев и неговите тихи червени министри съсипват държавата както го направиха и при Жан.

43

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никакво гласоподаване в неделя,мои Българи и Българки!!! Това са избори на османщината,която ни нихилира!Просто застанете срещу входовете на училищата и снимайте ромите,евреите,арменците,арабите с български паспорти,турците и помъцете как гласуват срещу Вас и срещу Нашата Родина Майка България.Тези избори дори не са нагласени,защото няма значение кой ще ги спечели.Всички са османски врагове на Отечеството !

42

Зозо

преди 1 година

Ще се пукна от смях в неделя, като БСП вкара 10-12 депутати :))))))))))))))))))))))))

41

Номер 3

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

40

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никакво гладоподаване в неделя,мои Българи и Българки!!! Това са избори на османщината,която ни нихилира!Просто застанете срещу входовете на училищата и снимайте ромите,евреите,арменците,аражите с българсми паспорти,турците и помъцете как гладуват срещу Вас и срещу Налата Родина Майка България.Тези избори дори не са нагласеби,защото няма значение кой ще ги спечели.Всички са османски врагове на Отечеството !

39

ХХХ

преди 1 година

Важно е да си приближен до Герб или ПП :) Само това има значение !

38

Анонимен

преди 1 година

Реално погледнато резултатите на ДПС и Възраждане са най-големи. Те единствени се явяват на изборите като самостоятелни партии. Всички други кандидати са коалиции от по няколко партии. Ако се разделят процентите които спечелят, върху партиите които участват в коалициите, то те ще имат по-малък процент от колкото ДПС или Възраждане.

37

Анонимен

преди 1 година

Който и да спечели, България губи

36

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Копейкин е...поредното мюре на Боко,за отклоняване на гласове,като Славчо,който бе...употребен последните няколко избора и захвърлен като използван...презерватив .

35

Анонимен

преди 1 година

Възраждане ще е голямата изненада на тези избори.

34

МАГНИТСКИ

преди 1 година

Ако наистина има хора, които ще гласуват за партия, чиито финансов министър е в списъка Магнитски, заради КРАЖБА на 800000000 лв от данъците на българите, няма какво да кажа, освен че си заслужаваме да сме последни по всичко толкова години и аз лично ще предприема конкретни стъпки, за да се спася от една такава к0чинa... Лойко бил по-добре, защото крадял по-малко. Това как го измислихте ве, умници?!

33

До 25

преди 1 година

С ти,който си от провинцията,кой друг успя да те излъже?Сподели.За нас ще бъде интересно.Не че не ви знаем манталитета,де.

32

Ямболски цървуль

преди 1 година

ВЪЗРАЖДАНЕ

31

До 37

преди 1 година

Верно си ряпа.Затова вече 12 години копаем дъното.От такива като теб.

30

Анонимен

преди 1 година

Благодарете на гологлавия шоумен за третото място на ДПС.

29

Анонимен

преди 1 година

Задължително трябва да се гласува за партия, за която сме сигурни, че няма да ни вкара във военен конфликт! Това е най-важното! За да я има България!

28

Ямболски цървуль

преди 1 година

Галъп..ГълЪб....Ще ни вкарвате във война ли?....Да ви изсъхнат половите жлези ви пожелавам .Рак на лимфната система да ви хване.Три месечно чревно разстройство( цироза)