13

Другаря Си

преди 1 година

Или СиСи ха ха ха ха ха

12

аман от глупости

преди 1 година

Китай била на губещата страна, ами то се видя, целия англосаксонски свят воюва срещу Русия и губи, и проблема за европейците ще се реши когато се ОТКЪСНАТ от американско влияние и поклонничество.

11

Анонимен

преди 1 година

Китай не желае да постави Русия под натиск в угода на Пиндостан. В периода 20-22 март, в Кремъл, Москва, Си Дзинпин демонстрира пред цял свят решителността на Китай за пълноценна схватка със Запада в алианс с Руската Федерация.

10

До 8

преди 1 година

И пробив в главата на всеки третополов като тебе.

9

Анонимен

преди 1 година

Икономическите интереси на Китай, спрямо САЩ и запада са ясни. Но в случая са кратковременни. Ако Китай не помогне на Русия сега и запада я смачка, следващите са Китай. И Китай го знае това!

8

Анонимен

преди 1 година

Хе хе, къв пробив в Украта като бетонната тиква на Зеля е непробиваема

7

Анонимен

преди 1 година

Без пробив в главата на Путин нищо нама да стане.

6

Анонимен

преди 1 година

Хехе краварите обявиха Китай за враг номер едно, а сега според писаниците едва ли не щели заедно да работят за мир някъде си. Това само показва, че запада е бита карта и все по-малко нещата зависят от него.

5

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Китай не е съюзник на Свята Русия,а неин противник.Китай е икономиката на САЩ. Китайците са пред съдбовен избор.Или престават да интригантствуват или ще им се наложи да се оростят със себе си като народ и държава.Толкова долно двулично племе няма в тоя свят.Ще им напомня,че са точно на пет бомби поднебесно възмездие.

4

Анонимен

преди 1 година

Силата е само една - Китайчетата ! Краварите са бита карта !

3

Анонимен

преди 1 година

От статията разбрах, че всичко зависи от Люксембург!?

2

Тъпа статия

преди 1 година

Че защо Китай да прави услуги на САЩ? Онези ги обвиняват в ковида , свалят им балоните , подкрепят Тайван и Южна Корея , налагат санкции за какво ли не включ. Хуауей и много други. Докато търговията с Русия процъфтява все пак Русия е 150млн и това е доста голям пазарен дял..

1

Анонимен

преди 1 година

Американския интерес не е войната да приключи час по- скоро. Американския интерес е Европа да се превъоръжи с ясно какво оръжие и да осигури поръчки за техния ВПК. Става дума за трилиони. Ама нямате сега? Ама ще ви дадем заем?!?!? Сега, сега, печата се.....А без Русия като заплаха, как европейските политици да го обяснят тоя разход?!! Мм