151

Анонимен

преди 1 година

Съюзната държава като начало ще включва Русия, бившата територия на УССР, Белорусия, Абхазия и Южна Осетия. Възможно е президент на Съюзната държава да бъде Александър Лукашенко, а Владимир Путин ще поеме поста председател на върховния съвет.

150

Анонимен

преди 1 година

Русия може само да им се скара и нищо повече. Да разполагат колкото искат надуваеми ПВО-та и остановки за ракети с атомен заряд

149

Анонимен

преди 1 година

Съюзната държава на Русия и Беларус ще включва останалата част от Украйна, Приднестровието, Абхазия, Осетия и други независими републики. И този проект може да се развива под протектората на Китай.

148

Анонимен

преди 1 година

Лавров: "Русия няма да търпи враждебни на нея страни на руската граница. Никакви". Това не е просто заявление, това е програмно заявление.

147

Анонимен

преди 1 година

Беларус ще влезе в Русия.

146

Анонимен

преди 1 година

Започна Втората Студена ввойна. Всеки се спасява.

145

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия продължава да заплашва суверенни държави? Защо не си гледат тяхната кочинка?

144

До 163

преди 1 година

Така е. Имало едно време една суверенна и свободна страна наречена Сърбия. Дойде лето 1999-то и пристигнаха един задокеански преатели с бомби с обеднен уран и направиха 15 нови държави на нейна теротория. Та така със суверенитета и свободата.

143

Анонимен

преди 1 година

А какво става с контранастъплението?

142

в ЕС как е?

преди 1 година

бият ли?

141

още по-добре е

преди 1 година

Към Русия се присъединиха нови 4 области - територии с полезни изкопаеми за 12.4 трилиона долара според Washington Post. 60% от въглищните залежи, 20% от газовите и 40% от залежите на метали. А освен това в Украйна има едни от най-големит залежи от титанова и железна руда, а също така въглища. В съвкупност те се изчисляват на десетки трилиони долари. САЩ остават с пръст в устата, а вече похарчиха 100 милиарда за Украйна.

140

Това са

преди 1 година

Гадни руски изнудвачи.

139

ми добре е

преди 1 година

Засега 20% от територията на Украйна. Най-богатите и най-индустриализираните райони, без тях Украйна е нищо. 10 милиона увеличение на населението.

138

Анонимен

преди 1 година

Тея са толкова безсилни, че чак става комично

137

Споко

преди 1 година

Споко, младите руснаци до дни, дори до часове ще излязат на улиците и ще свалят Путин, и всичко ще се върне както си беше преди.

136

Анонимен

преди 1 година

Щом си суверенна и независима държава решаваш сам какъв да бъдеш, къде да членуваш. *** и Пульо ще се разпореждат вместо теб.

135

Анонимен

преди 1 година

"забранени" имах в предвид заблудени*. Вече е време да се прави разлика между русофил и Путинофил. Защото русофили има много както в България, така и в Европа, но Путин и олигархическия кръг около него слагат грозно име на Русия и на милионите трудещи се руснаци. Аз съм русофил, но плюя на Путин.

134

До добре де

преди 1 година

Как какво правим , живеем си спокойно и си пеем - казано честно всичко ми е наред ....

133

Анонимен

преди 1 година

"Във финладния не живеят руснаце, Финландия ще се приключи буквално за 2 минути - бум, и няма Финландия. Да ги видим натовците тогава какво ще правят - ще започнат ядрена война с Русия, и те да бъдат унищожени, а?" - просто капката ще прелее и младите руснаци ще излязат на протести и ще свалят тираните както Болшевиките изметоха улиците с руските "царе". Не си мисли, че младите руснаци са призърженици на Кремъл както дъртите забранени български Путинофили.

132

Анонимен

преди 1 година

Да да - на закани се наслушахме повече от година вече . Дайте нещо за сарматите да чуем пак или кажете колко пъти е паднал Бахмут днес .Вместо да намали , сега НАТО се увеличава с 2 много силни като войска държави и Путин не може да направи нищо по въпроса , особено като всички видяха какво е състоянието на червената армия