23

Вида Бохем

преди 1 година

Никой не им пречи да си бъдат. Навремето имахме Елза Парини, беше много готина, с готино шоу. Докато са в границата 18+, никой не е против тях. Лошото е че се превръщат в крайно гневни, агресивни, мразещи (особено жените), злобни същества. Проверете случая с Кели-Джей Кийн в Нова Зеландия, също мюсюлманската жена, която тормозят в Интернет. Посягат на жените, наричат ги "cis-women". Посягат и на децата. Дори LGB-то вече публично се разграничава от T-то..

22

Анонимен

преди 1 година

Предлагат ни жени с изкуствени джуки и цици, мейби е некаква извратена мода, знам ли :))) Гледайте "Ергенът" и завинаги ще останете ерген, не че джуджето ерген е нещо особено :)))

21

Анонимен

преди 1 година

Че то на изток няма ***.....Много.сте смешни.Отидете в Русия,Тайланд,Виетнам,Китай,Индия и.....да видите какво става.Стига с тази фалшива пропаганда за запада.Запада е в пъти по-консерваривен от изтока.Всичко извъртено идва от Изток.Не заблуждавайте децата си.Просто запада не е агресивен към тези така или иначе хора с проблеми.Но кой мобе да Ви убеди в нещо,като ств с промити мозъци.

20

Ристо

преди 1 година

Ми нормално, те ПъПърите всички са лъгъбътъ хора, затова на 2ри умната, ако не искате синовете ви да станат драг кралици!!!

19

някой

преди 1 година

Едните долни леви истории на колело дали пари на другите дето натискат съединителя...

18

Лесно е

преди 1 година

ПИТАЙТЕ : АЗ СЪМ НАСКО.

17

Анонимен

преди 1 година

Не си спомням в българската култура да има "драг" кралици, дори не помня да се е използвало думата ДРАГ, не знам значението.

16

Ванката

преди 1 година

Браво! Безброй качествени неща имат нужда от финансиране, а те наливат в долнопробни и примитивни перверзии! Каква духовност и култура има тук???

15

Анонимен

преди 1 година

Много хубаво, че са дали пари ТОЧНО за това! Популяризирането на ценностите на Запада трябва да е още по-агресивно и парите за подобни прояви трябва да се осигуряват с приоритет. Дива'шкият манталитет трябва да бъде изчегъртан от българския гласоподавател, за да прегърне евроатлантическите ценности и стане част от цивилизования Запад. 90% искат и гласуват за това. Факт.

14

Манолски

преди 1 година

Много се извинявам, но какво е това драг бинго? Някакви извращения ли?

13

Анонимен

преди 1 година

А стъпките? Знам ги - инът стана на дъщеря с тях...

12

Анонимен

преди 1 година

Ми как са отпуснати, ми по приятелска линия на Ние идваме са отпуснати.

11

Хайде, хайде

преди 1 година

Все едно не знаем какви хора членуват в ПП и ДБ и какви ценности изповядват. Затова умната на 2-ри април!

10

Анонимен

преди 1 година

***, що не пуснеш клипче от това "шоу"? Някакви драг кралици клякат и се чекнат върху някакъв златен фалос. И това "шоу" цели 93 хилки наши пари?! Колко отпуснаха за хората с наводнени къщи в Карловско? Както и преди съм писал - бъкайте си в които искате дупки, но недейте го афишира бре. То сега ще яхне вълната, че е дискрипминиран на база ЛГБТ+ ценности и елате ни вижте.

9

Анонимен

преди 1 година

Ето затова е много важно да не се гласува за ПП+ДБ, които основно искат да настанят *** идеологията в държавата!!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Корнелия се ядосва, че не е била поканена. Ами много е възрастна!

7

Анонимен

преди 1 година

Искам си данъците обратно

6

Учудени били те

преди 1 година

ама някой друг път! Нали подобни проекти се проверяват и одобряват от държавни органи и служители, а не от частни изпълнители. И къде е културата в цялата картинка, като става дума за някаква шоу програма в заведение?! А за баровете и дискотеките в Студенстки няма ли да отпуснете малко помощи?!

5

Rеее

преди 1 година

ще повърна

4

96 милиона

преди 1 година

О, времена, о, нрави! Така е свършил Рим. Сред разврат и пир, ограден от варвари!