117

Е как

преди 1 година

Най бедни,я ни вижте дупетатите колко са охранени.

116

Анонимен

преди 1 година

И да излезем от ЕС пак ще си останем бедна разбита държава. Тук корупцията е на едно ново, различно ниво.

115

Анонимен

преди 1 година

Това беше целта. Да имат аргати да им слугуват и подгъзуват.

114

до стига глупости

преди 1 година

Какви комплекси те гонят, докато стигнеш от центъра до комплекса нали пак караш по същите разбито пътища. Статията е за това че държавата ни е най-бедна в ЕС, а не че броя на милионерите се увеличил със 100 човека(те повечето от тия не живеят и тук дори, просто са се регистрирали тук за по-ниски данъци)

113

Анонимен

преди 1 година

И след 100 год пак ще е най бедната територия, защото: 1. повечето младо и разумно се изнася навън (без планиране и разумни хора на местно ниво да работят не очаквайте чудеса). 2. В БГ властват физкултурници, които си организират мачлета, докато отклоняват милиарди към чекмеджетата си и са послушковци на началниците, предавайки народа си за комисионни и потупване по рамото3. Закриха повечето ни промишленост, селското стопанство почти го закриха. На ред в остатъка от енергетиката

112

Анонимен

преди 1 година

До стига глупости "...милионерите в БГ се увеличават по данъчни декларации, това къде го имаше преди..." ----- първо милионерите се множат навсякъде по света защото се унищожава средната класа и се увеличава разломът между богатите и бедните! Второ, "преди" всеки работещ що-годе нормална работа (дори и в Кремиковци!) можеше да си позволи да се отоплява, да се храни нормално, собствено жилище, вила и два пъти в годината по една смяна почивка на море и планина!

111

стига глупости

преди 1 година

какви тъпотий пишете всяка година милионерите в БГ се увеличават по данъчни декларации, това къде го имаше преди, да не говорим че всички заведения дори най скъпите се пукат по шевоете от хора, всички комплеки с модерни нови сгради къщи и апартаменти са искупиени, бедни другия път *** в русия да видиш какво е бедност още са на външни тоалетни масово над 79% от населенеито им

110

Анонимен

преди 1 година

Както се вижда и от графиката до Франция включително е добре, от там нататък страните са с по-нисък от средния за ЕС стандарт в това число Италия, Испания, Португалия и Гърция, които са от по-старите членове на ЕС. От по-новите Кипър, Чехия и др също са под средното. Гърците са зад прибалтийските страни, Полша, Унгария и др, което показва, колко е важно, каква политика се води в дадена страна. ГЕРБ 10 г на власт няма как да не се отрази на икономиката.

109

Рио

преди 1 година

Имате паспорти, махайте се!

108

ами да

преди 1 година

нямахме лустрация както в Чехия, затова всички бивши комунисти сега путлеррристи си владеят дефатко държавата ни. Освен това трбява да се радваме че въпреки тях като сме в ЕС не сме най-бедните в света както например са украинците и не са ни избили както избиват тях. Слава на ЕС, Слава на НАТО, изъпнили сме светият завет на Левски и ние да сме равни на другите европейски народи, сравняваме се с тях значи сме им равни, а не се сравняваме с изпаднали и загнили дъжави като русия

107

Витанов

преди 1 година

По моя алгоритъм ще сме на последното място и през следващите 16 години

106

Истината

преди 1 година

На последно място сме защото: "Проектът за рибарското пристанище Карантината е бил разработен от екип на Българската академия на науките, каза още Иванов. Част от работата е била извършена и от Института по корабна хидродинамика във Варна, който е част от структурата на академията." = 14 млн. лева!

105

Евроатлантик

преди 1 година

ПП са ***. Аз ше гласувам за Баце. Поне е с американците, но е хитър и ще спре доставките за Украйна и няма да сме под ракетен обсег 24/7 както сега.

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Проблема не е ЕС или НАТО, проблема са пребоядисаните комунисти политици които ни управляват" ------------- викаш за толкова време нито един есср чиновник не е минал през бокова магистрала построена с европейски пари или видял боков проект с еврофондове.. ахахахахаха глупости! Еврожеювите много добре са знаели и знаят какво се случва с парите им! Ако са имали желание са можели да спрат кражбите и да въведат ред, но очевадно положението ги е устройвало или даже е било по тяхно желани

103

Иванов

преди 1 година

Затова пък, по кражби и лъжи сме първи! Двете са в пряка зависимост!

102

Дедо Поп

преди 1 година

И след 100 години в Европа , пак щше сме най-последни. Щото сме наивни, търпеливи и добродушни . Още от турско си знаем че Наведена глава сабя не я сече ..... И сме си навели главите ... Само че на когото му е наведена главата , му е удобно открит гъ**за ... и управниците ни ни шшииибат както си знаят . С кеф . Никой не им търси отговорност ... никой не им държи сметка колко крадат.... Наведени сме .... НИЕ сме се навели ... и търпим.

101

Анонимен

преди 1 година

Не ЕС ни е виновен, че си избираме к...ни да ни управляват, нито, че нашите м...ци не могат дори правителство да съставят, а какво остава да вземат адекватни решения за бъдещето ни.

100

Мухаха

преди 1 година

Ама разбира се че простолюдието населяващо тая територия обеднява , дори и да сме в Европейския Съюз .... Нали това е целта . Колкото по-бедно простолюдие - толкова по е навито да бачка за жълти стотинки ... Я НАПИШЕТЕ "ЕЛИТА" НИ ОТ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ, АЛЧНИ ТЪРГОВЦИ И МАЗНИ "ЕКСПЕРТИ" КОЛКО ЗАБОГАТЯ от влизането ни в Евросъюза ? Не смеете а ? Сметки в офшорни зони ... имения в екзотични дестинации ... къщи в Дубай ...

99

Анонимен

преди 1 година

ЕС е окей. Проблема е в 80те%. Тези с ракията и сланината

98

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 126 Сравни БВП/човек преди ЕС и след.Като член на ЕС е доста по-висок.Виж какво се случи със Сърбия,която остана извън ЕС.Гледат тъжно и преглъщат,когато сравнят сръбския стандарт с този в Словения и Хърватия/членки на ЕС/.