247

Боби

преди 1 година

До Анонимен 301 Чупи Купи ли? Едва ли за последните два дена две банки от топ20 в САЩ фалираха... общо 320-360 милиарда долара май се изпариха ей така щтрак във въздуха... и да добавим само 8 % от депозитите са били застраховани...

246

Анонимен

преди 1 година

До 303 - Всъщност не! Дронът е навлязъл в зоната за опознаване (200 км от границата) и се е насочил към самата граница БЕЗ транспордери, което е нарушение за зоната за опознаване и резонно са го гмецнали в морето ))

245

Бойко Борисов

преди 1 година

Искаме само бели платноходки в Черно море.Соломом Паси: Искаме ядрени бойни глави край Бургас.

244

Зелен активист

преди 1 година

Да превърнем самолетоносачите в рифове!

243

Анонимен

преди 1 година

Братушките си търсят пердаха. Дронът е в международно въздушно пространство, а те пък го обявили за зона на "специална операция". Не само територия в Украйна искат ама и центъра на Черно море явно е техен. Следващият дрон няма да е само с прибори за наблюдение.

242

Боби

преди 1 година

До Зелен чорап Ето го ЧУКЧА ПИСАТЕЛ, ГЕНИИ И ИЗОБРЕТАТЕЛ МКЮ-1/9 са дронове на които двигателя е в опашката а витлото е монтирано зад две огромни V образни плоскости за управление а на корема има контракил който възпрепятства удара на перката в земята. Е Чукча по какъв начин с коя част на самолета ще удариш перката на подобен дрон без да разпарчетоса останалата част на дрона. НЕЩО ЗА РАЗМИСЪЛ дрона има 2 постоянни камери и 1 подвижна 360*180 градуса. САЩ не показаха записи само анимации...

241

Анонимен

преди 1 година

До Чупи-купи - Хаха, и 3 копейки на цяло няма да им дадат, а по-скоро ще им вземат 80 млрд. долара у следващите 12 месеца, както направих и през предните 12 месеца )))

240

Анонимен

преди 1 година

А чии са били самолетите?? На *** и Вреслава??

239

Анонимен

преди 1 година

Хамериканците са царе на провокациите.Пък са и готови да пожертват 'своите" в името на политиката им. Лицемерието им няма край ! рогатият е с тях .

238

Боби

преди 1 година

До Анонимен 292 по-модерните варианти на МКЮ-9 като Блок5, Скай гардиан, Сеа Гардиан и прочие могат да остават до 49 часа във въздуха(без оръжие само конфигурация разузнавач)

237

Българин

преди 1 година

Имате ли доказателства, че е бил свален? Или така чухте по западните медии.

236

Анонимен

преди 1 година

Чупи-купи. Който сваля дронове за милиарди ще трябва да ги плати, тоест Русия че си плати. Рано или късно

235

Факт

преди 1 година

Руския пилот със сигурност се е бил остограмил преди полета.

234

ДА

преди 1 година

Да ,убедихме се че който копае гроб другиму ,сам попада в него. Примери : американците се наложиха за санкциите над Русия, пък техните банки фалират. Пак американците пращат помощи на украйните ( И НАТИСКАТ ЕВРОПА),пък техни дронове падат над черно небе.И още...кой каквото посял ,това ожънал. ТЕ ПЪРВА ЗАПОЧВ3А...

233

Боби

преди 1 година

Още една новина Руснаците са прибрали част от чаркалаците на падналия дрон в Черно море. Няма да се учудя ако до края на деня се докопат(извадят от морето) и до контролните системи

232

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО -- Много елементарно мислене, какво дете, какъв комшия? САЩ, НАТО разузнават Русия и снасят данни на Украйна. Даже командват и дават цели на украинските удари. Този разузнавателен дрон шпионира Русия и дава информация на САЩ, а те насочват украинците. Няма как да го оставят да си лети ей така за кеф на краварите.

231

Сащисан дрон

преди 1 година

дойдох, видях и у Черно море потънах..

230

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - Че то друг нема

229

Анонимен

преди 1 година

До 282 - Ще бягат )))))

228

Продължавайте да

преди 1 година

фантазирате русофили неадекватни!