147

перко

преди 1 година

Не само по пистите! И по парапетите! Кажи си го?

146

5221

преди 1 година

Ако има акъл бг избирателите на 2 април следва да го пуснат по пистата тоя лъжец.

145

анонимен

преди 1 година

Л-уди-те са навсякъде - от пистите до пенсионерските клубове.

144

Анонимен

преди 1 година

Само ботове гласуват за пп и герб, интелигентни те хора гласуват за Възраждане.

143

Мууунчо

преди 1 година

Време е про100 Киро да го сложа на динена коора и да го пусна по пързалката.

142

Анонимен

преди 1 година

ВРЕМЕ Е БЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИЗБИРА НЕ УДОБНИТЕ НА НАЧАЛНИЦИТЕ ПАРТИИ А ТИЯ С ГЪРБИНА - ЛЕВИТЕ ПАРТИИ. МИНЧО ХРИСТОВ ПРЕМИЕР НИНОВА ВИЦЕПРЕМИЕР КОСТАДИНОВ ВИЦЕПРЕМИЕР, ЯНЕВ ВИЦЕПРЕМИЕР А ПСИХОДЕСНИТЕ В ОПОЗИЦИЯ ДВАЙСЕТ ГОДИНИ, ЗА ДА СЕ ОПРАВЯТ ДЕСНИТЕ ЗАТРИВАНИЯ НА ИКОНОМИКА ДЪРЖАВНОСТ И НАРОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

141

Вън мафията

преди 1 година

Мафията трябва да бъде изкоренена от държавата! Не щем повече ГЕШЕВци, Борисовци, Догановци и Пеевци, които да си разпределят по между си порциите!!! Не е нормално Борисов да сложи Цеко на Алеко и никой да не е в състояние да го изгони от там при положение че реже стълбове и спира влековете, на които сме израстнали и майките и бащите ни са изработили!

140

Анонимен

преди 1 година

Замина си и този политик.. промяната няма да продължи

139

Анонимен

преди 1 година

ПОРЕДНАТА ГЛУПОСТ ДА ЛЪСНЕ ЧЕ Е ПСИХОДЕСНО ПРОКСИ С ТАЯ КОАЛИЦИЙКА НАРОДА АКО ОЩЕ ТИ СЕ ВРЪЗВА ЗА КОСТОВАШКИ САМОПОКАЗАЛИ СЕ СИЛИ ДА ГЛАСУВА ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВА НЕМОТИЯТА...ПРИ ТАЯ ИНФЛАЦИЯ В ДЯСНА БЪЛГАРИЯ БАНКИТЕ НЕ ДАВАТ И СТОТИНКА ЛИХВА ЦИРК

138

Анонимен

преди 1 година

Киро ти вред ли си? Колко пенсионерски клуба посети? Пенсионерските клубове от две години са затворили врати!

137

Анонимен

преди 1 година

Кире преди две години и половина лъжеше, че милионите от корупцията ще потекат към народа. Нищо не потече кире само мазните ви нагли ежедневни лъжи за светлото бъдеще докато ставаме все по зле! Шарлатанин!

136

Един Българин

преди 1 година

До 152 Ми защото тия дето имигрирате нямате понятие какви ги върши ББ за това не гласувате за най-малкото зло ПП. Киро ако върне Витоша на общината, защото на Витоша спорт НЯМА и проблемът е именно Бойко Борисов, то той ще спечели всички следващи избори с години наред!!! Как не разбирате, че мафията на Борисов е във всяка брънка от държавата и не е само спорта, който боксува в нея. Има интереси на "нашите фирми", а другите нямат значение. За това са ни и такива и магистралите и всичко!

135

Гражданин

преди 1 година

Не знам защо все още не е в психиатрична клиника.

134

todor

преди 1 година

Що му слизаш на акъла бе драги,това доказва,че Балканския манталитет и много да учиш си оатава....

133

Анонимен

преди 1 година

МАКЕДОНИСТЪТ ПЕТКОВ, ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ МАКЕДОНИСТКИ ПАРТИИ ГЕРБ, ДБ И ДПС ПУСНАХА ПЕНДАРКОВЦИТЕ В ЕС...ПЕНДАРКОВЦИТЕ ВЪРНАХА ЖЕСТА С ПАЛЕЖИ И ПОБОИЩА НАД ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНОПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ШПИОНСКА РУСКА СЪРБОМАКЕДОНИЯ В ЕС И НАТО ДЕСНИ ПУТИНЯЦИ!

132

Анонимен

преди 1 година

54, 'Североизточните села ще го фъргат на Възраждане' --- май не си наясно че североизтока е почти изцяло турски. то май и на управата не е ясно, освен на дпс

131

Анонимен

преди 1 година

Имигрирах преди 22 години на 18 години и никога не бях гласувала...докато не видях едно видео с новия тогавашен премиер КирО Петков!Беше толкова прозрачно т ъп и неграмотен, толкова прозрачно купен и платен от САЩ, чеми стана жал за България! Отидох и гласувах само Киро да не стане премиер! И кега през Април пак против ПП ще гласувам!

130

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е ТИПИЧНИЯ ТИПАЖ КАТО ЗЕЛЕНСКИ, САМО ЧЕ ИМПЛАНТАНТ В МАЙКА БЪЛГАРИЯКАТО СИ ТОЛКОВА ХАРВАРДОВ, УБАВ, ПОЛЗВАЙ СИ КАНАДСКОТО ГРАЖДАНСТВО И *** ВЛАСТВАЙ И РАЗСИПВАЙ КАНАДА...

129

Анонимна

преди 1 година

Всеки може да се подлъже по сладкодумци. Може да поправите тази грешка. Аз не съм и няма да гласувам за ПП.

128

zhivko

преди 1 година

заминавай си в Канада морков