70

Анонимен

преди 1 година

Новината е мехлем за душата. Дай боже и други банки там да ги последват.

69

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците са много щастливи от факта, че американски банки фалират. Някой може ли да ми обясни как така американските санкции срещу Русия доведоха до фалит на американски банки?

68

До 51

преди 1 година

Само забрави основния факт - от много време насам доларът е просто хартия с страхотна маркетингова стратегия. Но колко дълго може да се печата тази хартия дори и тя да и в световно обръщение и с перфектна реклама

67

Акселерирай

преди 1 година

До АнонименТо точно това и става -ХъСъБъЦъ (от Юнайтед Kon домi stan) днеска изкупи на SVB aктивите във нагло-саксконско за 1 ЛИРА ....После като останат 2-3 играча на пазара.ХОП-ТРОП CBDC и край.

66

Анонимен

преди 1 година

Къде в САЩ намери бензин за 1 лв. литъра бре!! Кажи да ходим да заредим там! Тук в Тълса най-евтин е на Куйк Трип. 4.98$ за галон и то регулара който е 86 октана. Ако караш европейска кола и зареждаш супер 95 октана, цената е 5.36$ за галон.

65

Фалитите

преди 1 година

на банки са добре изпитано средство за заграбване на парите на хората. И в България го гледахме 90 те години този филм. Но нали всички трябва да помагаме на Украйна, няма само ние българите да плащаме двойно за горива, ток и храни за да има едно за нас едно за Украйна и американците ще трябва помагат.

64

Анонимен

преди 1 година

Щото не са приели еврото хахахах

63

Анонимен

преди 1 година

Сега големите акули като Джей Пи Морган, Банк ъф Америка, Голдман Сакс, Морган Стенли, Уелс Фарго, Сити банк ще искупят регионалните банки на безценица и ще консолидират банковия сектор още повече.

62

Финансов Експерт

преди 1 година

Много ме бива да обяснявам минали събития. Толкова съм добър че се чудя, как така не го предрекох това преди месец.

61

До 48

преди 1 година

Не лъжи ! Нито бензина е лев за литър , нито яйцата са 25 стотинки.Галона е 3.5$ , яйцата около 30 цента тези които стават за ядене от човек

60

БАНко

преди 1 година

НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДА НЕ СМОГВА ДА ИЗТРИЕ АНТИАМЕРИКАНСКИТЕ КОМЕНТАРИ !!!

59

Анонимен

преди 1 година

Пирамиди, фараони и балъци за трилиони.

58

Истината

преди 1 година

Истината уважаеми фили, фоби и всички останали е, че ни играят голямото зануляване, и то така го играят, че да се избиете едни други, вместо всички да скочат на занулителите!

57

Анонимен

преди 1 година

Нормално. Много Руски капитал се оперираше от Американски банки. За някои от тях бе достатъчно да оперират с капиталите и компаниите само на двама Руски милиардери и други клиенти не им трябваха. Но днес много руски олигарси и техните фирми, капитали попаднаха под жестоки санкции. И... Фалитите на финансови институции, кото са разчитали изцяло на руския кспитал..просто фалират.

56

До 51

преди 1 година

Поразклати си малко мозъка. И в момента има доста недоволни от десетките милиарди ,които САЩ изливат в Украйна защото САЩ си имат много вътрешни неща за оправяне и до момента.Сега след като стотици хиляди семейств , а вероятно и повече могат да изгубят спестяванията си какво мислиш ще направят политиците в Конгреса ?!! Дали ще им е до наливането на още милиарди в блатото Украйна и то след като съвсем наскоро си вдигнаха чукалата от Афганистан където се изпариха 2 трилиона ?

55

Анонимен

преди 1 година

Сега банките на нашите хора ще бъдат обявени за твърде големи за да фалират, а другите да се оправят.

54

Анонимен

преди 1 година

Защото са Понци скиим?

53

Без Паника

преди 1 година

Сега, ако настане паника при другите банки и потребителите да си теглят влоговете.........

52

Анонимен

преди 1 година

Евреите,до ден днешен не взеха отношение за войната,аре рупайте сега янки.

51

до 50

преди 1 година

Това го казвате 70 години кажи нещо по-интересно.