51

Милионер

преди 1 година

Този, ако е професор от Герб, аз не съм от тях. Да си пресвятя стотинките, а пък аз ще си броя еврата. Особено на втория апил през 2023-та г. Така са си нещата с куките от партиите и техните математици. Ще ми седне на коляното дъщеря му на мутрата от Банкя. А и не само там.

50

баба Пена

преди 1 година

Ай, пак сме в каналето

49

Анонимен

преди 1 година

Притеснявам се, когато някои политически лидер в България започне да разбира повече от чорапогащници, отколкото от други неща. Чорапогащникът, както струната за пиано, може да се използва и за обесване. Ернст Телман така го обесиха 40-те години на струна от пиано, вижте колко поетично. На чорапогащника човек може да се обеси в хода на изборите.

48

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев да каже за Спецов- мошеника! Защо унижи данъчните да ги управлява мошеник който е източил над 1 млн. лв. ДДС!

47

Сърпи чук

преди 1 година

До 40 : слабо, другарю,слабо!Колкото и да тролите, само стимулирате народа да ви мрази повече,и да се види ,че не сте хора ,нито шефовете ви.

46

Анонимен

преди 1 година

Не. Герб ще бъдат смазани и изчегъртани

45

баба мара

преди 1 година

няма да гласуваме ниска изб акривност хаиде да видим кои кого е победил изборидо дупка докато ги изчистим в депутатските листи едни и същи му-цу-ни как можепарапета и компания пак да е в листите това е гавра с народа как може да гласуватеза такива наг-ли хора

44

Зозо

преди 1 година

До до 37............. Хахахааа, хапченцатааа!!! Ще фалира САЩ кога си видиш ГЗ без огледало :))))))))))))))))))))))))))))) Виж родната ти Блатная по-може да фалира, както обикновено през 50-60 години го прави :)))))))))))))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 1 година

Коокорчо със закърпените чорапогащи и киро държащ се за ленините гаааааащи. За харвадските мошеници - купата, а народът ще дууууууха супата.

42

Анонимен

преди 1 година

До 40, aми аз ще гласувам, както и цял куп мои роднини и приятели! А теб ако те набарам ще ти набия шамарите!

41

Анонимен

преди 1 година

В това се състои промяната. Нали искахте промяна ... Всичко двойно и всеки гледа да не изостане от другия. Щом яйцата от 20 стотинки станаха 60, млякото от 1.50 на над 3 лева, сиренето от 7 на 20 лева ... Всеки знае, че на Киро промяната е тази, двойно и тройно ще плащате за всичко.

40

Анонимен

преди 1 година

Забавното е, че ПП + ДБ общо имат такава подкрепа, каквато имаха само ПП на предните избори. Това означава, че подкрепата за тях намалява. Явно, че дори и "умнокрасивите", макар и бавно, успяват да прогледнат.

39

Анонимен

преди 1 година

До 39:Гледа ли го Асенчо в TikTok като малък?Търсил си бил серопозитивен да видел дали клин клин избива...От малък тебе търси.Бързо!Не го изпускай!

38

Анонимен

преди 1 година

Професор Мишо Шашмата, който 20 години караше мъртвите да гласуват, а действителните бюлетини да стават недействителни.

37

до 37

преди 1 година

Не само банки фалират. Дефицитът им е огомен. Нямат този път приет закон за повишаване на възможния дефицит, което значи очаквване рано наесен да се обяви фалит и публично. Защото Щатите са си фалирали отдавна, имат преоромен дълг.

36

На сърце ми лежи

преди 1 година

вАСИЛКАТА Ботева си Дружбенка като нас. Жалкото е, че тя не иска, както и аз, да се кандидатира задепутатка, както и аз. Но пък, звездичките им ан пилитиците и техните лидери. ОКОЛО ЕЗЕРОТО. В Дружба, София. сЪС СИМОНА КАРАМАНСКА ще ги играем ръчениците бългалскит, а и хората. НАРОДНИТЕ. Само да ни засвирят тези виртуозните от Берковица. Културните да си изберат министър, но не от политиците. А от обикновените. БЪЛГАРИТЕ.

35

Анонимен

преди 1 година

Простото Киро е противен плъх. Гнусен гриндърски гей. Противен психопат и наркоман. Чудя се какви хора ще гласуват за това нещо?- Гнусно и противно нещо.

34

Анонимен

преди 1 година

Напишете вярно ли е казаното от лидера на "Възраждане", че шефът на Електронно осигуряване бил за една седмица в "Щатите на инструктаж?!

33

Анонимен

преди 1 година

ПП съсипаха държавата, ограбиха народа и пак искат да "управляват"! Тези от ПП са ненормални!

32

Ужас

преди 1 година

Смятай по отделно как крадьт ако се обединят и дрехите от гьрбовете ни ще свалят , преди да идем на фронта