183

Анонимен

преди 1 година

Защото са търгаши и само боят ги оправя. Видяха на хляба мекото. Белите манти и те бая надценка си сложиха по време на пландемията - 2000 лв пътека и 2000лв бонус. И там нямаше контрол от държавата.

182

Анонимен

преди 1 година

и тука съвецките тролейбуси налази ли, абе що не ходите да си коментират под статиите на риа новости

181

Стана ясно

преди 1 година

Стана ясно, че само с доставки на оръжия няма да стане. Трябва да се изпрати жива сила. И какво значение има в окопите на фронта в Украйна цената на млякото, когато наоколо падат снаряди.

180

Така така

преди 1 година

Българина в ЕС ЕС е пълен ***, ***, роб, най големия тъпир, нищожество

179

Европеец

преди 1 година

По добре децата ми да се хранят с насекоми и червеи, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.

178

Анонимен

преди 1 година

ЕС е най-добрия съюз, но бъларина е пpoc и не знае да го прилага правилно.

177

Българин

преди 1 година

Добре, че сме в ЕС и НАТО и живеем 2.5 пъти по богато от руснаците.

176

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Българина роб в ЕС и НАТО е толкова неземно глупав, тарикат, *** че два зъба не може да си оправи в неговия ЕС та бяга в България о с ра.н че ще умре от болка тъпака. Толкова е о.а.кан, че живее като скот за да спести някой лев да си купи апартамент в България пак, не в ЕС ЕСа му да е ..и мизерника му од.ри.с.кан

175

Анонимен

преди 1 година

Всичко започна от Киро лъжата ,7 месеца печелбарите си увеличаваха цени ,с той не си мръдна пръста ,сега че му сърбаме попарата

174

Анонимен

преди 1 година

Защото са мошеници и спекуланти. Знаят, че няма да спрем да го купуваме. Ако спрем и им залежи една седмица, ще нормализират цените.

173

в Русия

преди 1 година

В Русия зимата стига до -50, даже в някои райони до минус 70 градува. Въпреки това децата в къщи тичат и играят боси по пода и никой не мисли за сметката за отопление.

172

Даааа

преди 1 година

Ав Русия българи да мие з.а.Дни.ците на дъртите баби няма да видите. Няма да видите и черноработници по полето българи в Русия.Само в ЕС ЕС са такива о.т.реп.ки

171

до 183

преди 1 година

Споко брат! Това за което говориш са само русофилите в България. Обикновените българи сме си много доббре даже в ЕС. Ей сега по Велки ден пак едва ще смогнат хотелите и кръчмите в Гърция от нас.

170

Военна надценка

преди 1 година

При сделките с оръжие надценката (комисионната ) за посредника е от 15 до 30 процента. Чуждите вериги са обявили война на българския народ и го изтощават с военни надценки - 90% на ккаво прилича това???

169

направи си сам

преди 1 година

Купувам си мляко от млекомат. Прекрасно и винаги прясно. У дома си го квасим и става много вкусно и истинско кисело мляко. Без всякакви "подобрители на плътност, масленост и вкус. А и цената е 1.70 лв за литър. За 3.40лв имам 5 кофички истинско кисело мляко. По 68 стотинки едната. как ви се струва? Наистина, полагам и малко труд, но си струва всяка минутка.

168

до 176

преди 1 година

Ами спасявай се час по-скоро в Русия. На мен си ми е кеф да обеднявам като европеец и всяка зима да мръзна от студ по опашките на лифтовете на ски курортите. Някак си ще преживея че от 7-***, ще трябва да мина на 5-та серия на БВМ. Ти ходи в забогатяващите държави - Беларус, Никарагуа, Еритрея... Русия.

167

Анонимен

преди 1 година

Щото КЗК дреме, затова, е при хляба махнаха ДДС-то, пшеницата падна до нива от преди войната, ама хляба продължава да си седи на 1,80, даже оная Кокушева ни обяснява как видиш ли ако се върне ДДС-то щял хляба да стане 3 лева, в нормална държава само при тия приказки КЗК-то още същия ден требваше да и претараши всички офиси

166

Джендърастията

преди 1 година

и хомосексуализма са държавана политика на Европейския съюз, но думата д.ж.е.н.д.ъ.р се цензурира, що така?

165

Анонимен

преди 1 година

Защото има разни зоровци и други пършивци като него!

164

Иво

преди 1 година

Млякото е 3,50 , защото всички търговци знаят ,че по време на инфлация се става милионер !Имат оправдание за спекулации!