63

Анонимен

преди 1 година

"режим, осъден отдавна " . Осъден от кого ?!?!?!

62

преди 1 година

Намират една голяма поляна с път на нея, преместват паметника на съветската армия от едната страна. От другата, друг подобен паметник. Следват паметници на Ленин, Сталин, Хрушчов и Брежнев. Всичките гледащи сериозно и заплашително. Най - накрая слагат паметник на Андропов (бившият началник на КГБ) който гледа така сякащ ще те изяде жив ако не си с партията. Всичко това го заграждат и взимат билетчета за вход. За евро социалистите - 30% отстъппка !Това е моето решение на въпроса.

61

Анонимен

преди 1 година

Глупусти на търкалета

60

До дядка

преди 1 година

Твоите деди са в русия. Тук е България!!! Ще си издигнем Кан Аспарух на мястото на тази развалина!!!

59

Анонимен

преди 1 година

Комунизма ако беше толкова лош, защо тогава Щатите и Европа въртят луд бизнес с Китай и ги направиха световна икономическа сила? Значи не е въпрос до комунизъм, да отбележа че не съм привърженик на комунизма само разсъждавам. В Европа това се използва против държавите за да бъдат разграбени, примерите са не един и два, обаче Китай понеже си бяха бедни ги направиха богати и не само това ами и запада им даде работни места за сметка на западните работници. Всичко явно опира до послушание.

58

Дядката

преди 1 година

Ами ремонтирайге го !С уважение към нашите деди и преклонение към самжожертвата им!

57

Германия окупира бг

преди 1 година

На 26 август 1944, под заплахата от настъпващата в Румъния Червена армия, правителството на Иван Багрянов обявява неутралитет на България във войната между Германия и Съветския съюз. То се разпорежда германските войски да напуснат страната, а отказващите да бъдат разоръжени. Е кой окупира бг

56

Анонимен

преди 1 година

То и мавзолея беше опасен, пък трябваха няколко взрива докато го сринете... Не знам защо се говорят глупости и откровени лъжи. Абе кажете си причината поради която го махате и толкова, какви са тези лъжи, увъртания...к.рвенска работа, не мъжка!!!

55

Много странно,

преди 1 година

Почти необяснимо! Как така се случи, че точно преди изборите ДБ разлая кучетата по въпроса за ПСА. Дали има връзка с факта че ръководството и политическите стратези на тази партия са израсли и са възпитани в крепки комунистически семейства. И Христо Иванов, и Евгени Дайнов, и Иван Кръстев. Имат си и внук на един от най жестоките комунистически кръволоци- Пеко Таков. Генерала от възродителния процес в Разград даже няма и да го споменавам. За кого да гласуваме, не знам.

54

Qwerty

преди 1 година

На русофилите не им обяснявайте, те се засягат даже ако кихнеш по европейски. Зад суровата им външност и миризмата на водка всъщност се крият нежните им снежно бели души...

53

Така е ..

преди 1 година

Разбира се че е опасен. Възпитава младите в любов към агресора Русия.Русия вече не е освободител , а агресор , благодарение на Путин.Как се променя историята....!

52

Анонимен

преди 1 година

По-опасна от паметника е русоробията. И днес в България има твърде много поцелуйковци готови да наврат противните си муцуни в скута на кремълския сатрап.

51

Анонимен

преди 1 година

Искаме че.п на тва място .В чест на ЛГТМ +- Кви са тез там ? За кво са си давали живота ? То мой ли тъй всеки да си дава за квото ще живота ? Да ги цензорират много е грозно тва .По добре че.п за зеле .

50

Анонимен

преди 1 година

СССР сваля монархията и освобождава бг. Нещо което трябва да стане и днес но от НАТО.

49

Опасен за кой

преди 1 година

За краварите,които дадоха 100 милиарда,за пропаганда и да се харесат на източна Европа ли?ВЪН НА НЕОФАШИЗМА,НЕ НА УКРАИНИЗАЦИЯТА.ПАМЕТНИКА АКО СЕ ПРАМЕСТИ НЕ Е ЛИ ПАК ПАМЕТНИК И ПАК НА НЯКОЙ ЕВРОГЕЙСКА ***.ТИЙЯ ЩЕ Й ПРЕЧИ!ПОВЧЕ ОТ ЯСНО Е,ЧЕ ФАЩ ЗАТРИВАТ ИСТОРИЯТА НИ,КОЯТО СВЪРЗАНА И С РУСИЯ,НЯМА КАК ТАКАВА ФАШИСТКА И ПРОСТА НАЦИЯ,КАТО САЩ ДА БЪДЕ УДОБРЕНА ОТ БЪЛГАРИ С АКЪЛ!ТАКА,ЧЕ ПО НАДАЛЕЧ ОТ ОКУПАТОРИТЕ НА СВЕТА!ДА СЛОЖАТ ПАМЕТНИК НА ХАН АСПАРУХ ПРИМЕРНО ПРЕД БЕЛИЯ ДОМ Е..БА И КРАВАРСКАТА МУ З

48

Анонимен

преди 1 година

Опасна е само глепоста на тоя г-н Чобанов!

47

Анонимен

преди 1 година

И тоя с едни устнички, готов да цyне Козяк отзaде... Аман бе! Нормални мъже няма ли в политиката ни вече?

46

До бай ставри

преди 1 година

Написал си фино грешно.

45

ДОРА

преди 1 година

Предлагам да го махнат и там да издигнат паметник на Джо и Хънтър Байдън и ББ.

44

Хах

преди 1 година

Чобанов, ти си по-опасен и от паметника!