517

Я, па Я

преди 1 година

До с уважение към всеки:Защото след 10.11.1989 г.БКП се нарой на много партии и вместо промяна ни натресе перестройка,руски модел на мутри,бандитизъм и криминална приватизация.А българите като телета се разделиха на сини и червени и не разбраха какво им се случва.БКП и ДС останаха на власт като верни копой на Кремъл загробиха всичко което можеше да се загроби,а основния мотив за пропаганда е"Нали искахте демокрация, това е".А българина псува ЕС и НАТО и не вижда къде отидоха бившите соц.страни.

516

Анонимен

преди 1 година

То и в Китай искаха да бутат комунизма и да сюрнат демокрацията, ама Дън хитър човек, пусна танковата бригада и няма демокрация, затова сега КИТАЙ Е ПЪРВА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА, а БЪЛГАРИЯ ПОСЛЕДНА, ЗАРАДИ ХУБАВАТА НИ ДЕМОКРАЦИЯ, КОЯТО ПРИЕХМЕ, ПО-СКОРО - НИ НАТРЕСОХА.

515

с уважение към всеки

преди 1 година

Много моля някой да ми обясни защо след 32 години псевдо-демокрация България е най-бедната страна в Европа?Защо има села,а и малки градове без болници?Защо България е на първо място по смъртност в ЕС?

514

Като

преди 1 година

Гледам средната възраст на протестиращите *** ще успее ли *** да влезе в парламента?

513

Анонимен

преди 1 година

Ние все чакаме нещо да дойде а то не идва и не идва Чакаме все някой да ни помогне е няма ако не се справим сами винаги ще сме зависими от тоз дето уж ни помага докато ни цоца и тегли пт богатствата на България за себе си а ние мислим че ни помага така както САЩ теглят от златните ни залежи или т нар Дънди тн тя Илиана Раева там го рекламира България е богата страна не се самосъжелявайте а се борете

512

Имаме паметници

преди 1 година

на армия, окупирала България и на пилоти, убивали жени и деца, цивилни. Време е да изградим и на Василий ***, Стефан Душан и султан Баязид. Така ще сме политически коректни отвсякъде. Нека почетем всички, убивали българи или завладявали български земи.

511

Моканина

преди 1 година

Абе, добре направиха румънците през 1989 година! А ние: мирен преход, та мирен преход...

510

хайдутин

преди 1 година

бетона на фашизма и комунизма

509

до 557

преди 1 година

Трябваше и сградата на мавзолея да беше продадена.От техниката за съхранение на тялото на Димитров много пари можеше да се вземат.

508

Браво на 551

преди 1 година

Идеята е чудесна.Даже предлагам СОС да проведе търг с наддаване.Паметника трябва да бъде продаден,а не общината да се вкарва с разходи за преместване! Така ще се изкарат пари които да бъдат вложени за доброто на София!

507

Анонимен

преди 1 година

Преди малко, в коментар по Бтв, Георги Лозанов нарече защитниците на паметника ИНТЕЛЕКТУАЛНО БЕЗЗАЩИТНИ. Мисля, че по-точно няма как да се каже!!!

506

до 546

преди 1 година

Не няма да викаме.Фашизмът е бил най вреден за самата Германия.Допреди фашизмаГермания е била първа в света.Всичките ДВГ всъщност са немски-бензиновият,дизеловият,ванкеловият.Първият самолет с реактивен двигател и той е немски.Деленето на ядрото на урана е немско откритие.Немците са пионери и в ракетните технологии.След идването на фашизма голяма част оот учените бягат от Германия.След войната Германия е в руини.А кой е финансирал Хитлер -затова всички мълчат!

505

Анонимен

преди 1 година

На който му харесва тоя паметник да си го земе у тях.

504

Колю Шалтера

преди 1 година

Аре уе, не са ли дУмнали тая *** още? ТНТ ли нямат, кво ли?

503

Анонимен

преди 1 година

А аз ще изглеждам все по-зле и ще ровя по кофите в стария римски център на Балканите и сегашна материална столица на гражданите хаха и пак ще я заговарям когато реша и ще е моя ако поискам а ако изглеждам прекалено много зле от вашата любов и средна праволимейна представа няма да поискам...

502

Куку

преди 1 година

До Анонимен Нямаш си идея колко руснаци участват на страната на Вермахта в това число и СС,вземи малко попрочети.Този паметник е на болшевизма, който уби повече българи от турското робство!

501

въпрос до 542

преди 1 година

Ако не бяха съборили паметниците биха ли им разрешили да шофират пияни? Не ми се вярва.

500

Анонимен

преди 1 година

Сега да викаме ли: да живее фашизма?

499

Длсл

преди 1 година

Тоя паметник пада като берлинската стена за България за да обединява русофили и русофоби вечно когато е по-висока и по-малка на възраст никога няма да получи любов ще предпочита мене тя ще дойде и ще ми се помоли ...

498

до 526

преди 1 година

Не бъркай СССР са Русия.Руски паметник всеки знае къде е и всички уважаваме царя Освободител.Никой българин не е посегнал на него и няма и да посегне.Червената армия е избила наследниците на освободителите и на царя Освободител! Народът ни има правилно отношение-паметника на червената армия да се махне!